Itt találod az összes cikket a „Kovács János” témában!
A kitelepült éttermeknél a késő esti órákig mindenkinek jutott a finom halászléből, a hódítóan méretes és szaftos sült halakból, és minden olyan halételből, ami még a legigényesebb vendégek elismerését is kivívta.
A tavaly hagyományteremtő szándékkal megtartott, összművészeti rendezvényt idén a Vendégváró Egyesület együttműködésével, CLLD pályázati forrás bevonásával szervezték meg.
A Solti Pálinkárium olyan „alkotóműhely”, amely a hagyományok megőrzése mellett egyfajta hagyománymegújító tevékenységét is jelent, hiszen Bács-Kiskun gyümölcskultúráját, a kézműves pálinkakészítés legszebb hagyományait hordozza, örökíti meg. A jó pálinkák mellett talán éppen ez a leginkább turistacsalogató benne.
„Ha így folytatjátok, megél ez a fesztivál még vagy 100 évet, a Duna-menti emberek szeretik, mindig szeretni fogják a jó halászlevet…”
A bajnoki évad befejeződése után számos adat, értékelés, összevetés és táblázat lát napvilágot a szezon történéseiről, igaz ezeket idén nyáron magasan übereli a „VB-láz” az elektronikus és nyomtatott médiumokban egyaránt.
Eddig csak akarat volt, most forrás is van rá – hangzott a találkozón, amelyről itt olvashat többet!
Remek évadot futott a „megyehárom” kalocsai csoportja.