2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Gólvadászok terítéken – A futball legnehezebb játékelemében a legjobbak

Tamás Ferenc  |  2018. 06. 29., 12:13

A bajnoki évad befejeződése után számos adat, értékelés, összevetés és táblázat lát napvilágot a szezon történéseiről, igaz ezeket idén nyáron magasan übereli a „VB-láz” az elektronikus és nyomtatott médiumokban egyaránt.

Mi most a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség adatbankjának segítségével a legjobb gólvadászok eredményeiből szemezgetünk, különös tekintettel a kalocsai régió „megyeegyes”, másod-és harmadosztályú gárdáira, amelyek eredményeiről az év során is tudósítottunk.

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság gólkirályi trónjára a toronymagasan bajnok Kecskeméti LC gólkirálya Balog Szabolcs Marcell ülhetett 26 remekbe szabott találatával, míg a Kalocsa legeredményesebb muskétása Dostyicza Dani 12 góljával a negyedik a sorban.

Balról jobbra: Rakiás Milán, Kovács János, Dostyicza Dániel, Bolvári Zoltán, Borsos Tamás, Balog Szabolcs

A „megyekettő” Déli csoportjában a korábban többek között kalocsai színekben is „gólgyártó” Kovács János lett a „király” negyvenegy gólja azért is dicséri, hogy mindezt már éppen negyvenegy(!) évesen érte el.
A Géderlak KSE erőcsatára még ma is a kalocsai régió legveszélyesebb, leggólérzékenyebb támadója, amit elsősorban végtelenül nagy szívének, játékszeretetének és a futball iránti alázatának köszönhet, no meg persze csapattársainak is.

Őt, Bolvári Zoli (Dusnok KSE) 34 góljával követi a tabellán, amely ugyancsak parádés teljesítmény.

A megyei harmadosztály Nyugati (kalocsai) csoportjának gólkirályi kitüntető címét „a Kicsi”, alias Rakiás Milán (Homokmégy KSE) hódította el 50 találatával, amely számára 1,9 gólos átlagot jelentett mérkőzésenként a bajnoki évad során. Második a sorban „a Borsi”, azaz Borsos Tamás (Uszód KSE) 38 góllal, ráadásul ő a csapat játékos-edzője is.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós 
termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés