2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Éjszakai futás másodszor a kalocsai reptéren –Állj be te is augusztus 15-én a „szentjánosbogarak” közé!

Illés György Cinó  |  2020. 08. 10., 12:15

Azoknak, akik már unták a nappali futkározást, éjszakai futóalkalmat szerveztek tavaly hagyományteremtő szándékkal, amelyet annak sikerén fölbuzdulva idén is megtartanak a kalocsai reptéren, augusztus 15-én este. Közelről és távolról kicsiket és nagyokat várnak a próbatételre, amely azonban nem verseny, így nem csak a győztesek térhetnek haza trófeákkal, hanem minden benevező futó ajándékot kap!

Persze, az időt bárki mérheti magának, és más versenyekre fölkészülésként is alkalmas a rendezvény, bár azon tényleg csak a részvétel a fontos:

A NEVEZÉSI DÍJ FEJÉBEN MINDEN RÉSZTVEVŐNEK JÁR EGY KÜLÖNLEGES, EGYEDI BEFUTÓÉREM!

A tavaly első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megtartott éjszakai reptérfutásra isprogramajánlóban hívtuk föl olvasóink figyelmét, majd színes képgalériával illusztrált összefoglalótis közöltünk az eseményről.

Idén újra az ACFK Egyesület és Török Töce Tibor szervezésében, a reptéren tulajdonos önkormányzatok támogatásával kerül megrendezésre az éjszakai örömfutás a repülőtéren, ahol a vállalkozó szellemű futók mint megannyi szentjánosbogárka szaladgálhatnak majd!

Fejlámpa, egy pár szentjánosbogár, egyéb fénykeltő eszközök használata erősen ajánlott, ha nem akarsz eltévedni a kifutópályán!– üzeni az érdeklődőknek a főszervező, Töce, aki a tavalyi alkalomról elmondta portálunknak, hogy a kalocsaiak és környékbeliek mellett az ország számos pontjáról érkeztek futók, úgy a Balaton környékéről,minta tiszántúli régiókból, és még a fővárosból is, mindösszesen közel 200 futó.

Remélem az idei évben a koronavírus-járvány ellenére is közel ennyien, vagy akár még többen leszünk, és igazi fényt viszünk az éjszakába!
– nyilatkozta Török Tibor, akitől azt is megtudtuk, hogy a reptéri örömfutásra nincs korhatár, se alsó sem felső:

A RENDEZVÉNYEN KISGYERMEKEKTŐL KEZDVE AZ IDŐS KOROSZTÁLYIG BÁRKI RÉSZT VEHET, MINDÖSSZE ANNYI A MEGKÖTÉS, HOGY SZÁZÉVES KOR FÖLÖTT SZÜLŐI FELÜGYELETTEL AJÁNLOTT A RÉSZVÉTEL!

A szervezők szerint egyébként nem az idő a lényeg, így chipes időmérés nem is lesz, aki kíváncsi rá, mennyi idő alatt sikerültlefutni a választott távot, annak magának kell gondoskodni az időmérésről.
Egy ilyen futóalkalmon

A LEGFONTOSABB A BARÁTSÁG, A VIDÁMSÁG, A JÓKEDV, MÓKA, KACAGÁS – MINDEZ SZINTÉN „ALANYI JOGON JÁR” MINDENKINEK!

Nevezni az ejszakairepterfutas.hu oldalon, illetve, amennyiben nem telnek be a helyek, a helyszínen lehet, de a vírushelyzetre való tekintettel

A JELENTKEZÉSEKET CSAK A 400 FŐS LÉTSZÁMKORLÁT EREJÉIG TUDJÁK FOGADNI!

VÁLASZTHATÓ TÁVOK:

  • 5 Km
  • 10,5 Km
  • Félmaraton, azaz 21 Km


További információért keressék föl a rendezvény Facebook-oldalát!

Az éjszakai reptéri futáskiemelt támogatói:
Kalocsa, Foktő, Uszód önkormányzatai, valamint a CNC-Nagy Kft., Kalocsai Eper Zöldség-gyümölcs.

Akinek még mindig nem bizsereg a talpa, az kedvcsináló gyanánt nézze meg a tavalyi éjszakai reptérfutásról Szombati Ferenc által készített alábbi videót!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 07:56
A Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és az Atomix Kft. Tűzoltási és Kárelhárítási Szakágazatának tűzoltói számára negyedévente szerveznek területbejárást az új atomerőmű építési területén annak érdekében, hogy a dinamikusan változó munkaterületen megfelelő helyismeretre tegyenek szert. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 02. 26., 10:38
Az osztrák hatóságok körözték az autót, amelyet a tompai határátkelőnél foglaltak le. Még >>>
2024. 02. 26., 09:24
Ezek a húsmentes ételek tuti a legjobb barátaitok lesznek a következő hetekben. Legyetek nyitottak, próbáljatok ki új ízeket és főzzetek sokat! Még >>>
2024. 02. 26., 09:16
Akár 100 dollárt is lefaraghatnak az árcédulájából, cserébe viszont hiányozhat belőle valami. Még >>>
2024. 02. 26., 09:09
A kórusban az orvosokon, ápolókon, szakdolgozókon, irodai dolgozókon kívül egykori munkatársak és gyógyult betegek is vannak. Még >>>
2024. 02. 24., 11:53
A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. Így rengeteg étel teljesen kárba megy. Jó minőségűek is, amely még fogyasztható állapotban vannak. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is! Még >>>
2024. 02. 23., 12:30
Közeledik március 8.-a, vagyis a nőnap. Kedveskedjünk a hölgyeknek! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK