2024. 04. 23. kedd
Béla
: 395 Ft   : 370 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Font Sándor: Követelem, hogy az elhibázott döntést - bárki is hozta-, vonja vissza!

Font Sándor: Követelem, hogy az elhibázott döntést - bárki is hozta-, vonja vissza!
2022. 11. 14., 20:00

Mint Font Sándor Facebook-bejegyzésében leszögezi: mindent meg fognak tenni az összes vágyott gyermek megszületésének segítésére.

Font Sándor, térségünk országgyűlési képviselője a közösségi médiában közzétett videóüzenetében annak adott hangot, hogy követeli az elhibázott döntés visszavonását a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Telephely csecsemő-és gyermekosztályának, illetve szülészeti ellátásának felfüggesztése ügyében.

Mint mondja:

a kalocsai kórházzal kapcsolatban egy olyan bejelentés érkezett, amelyet én, mint országgyűlési képviselő soha el nem fogok fogadni. Hiszen a fejünk felett, velünk egyeztetés nélkül történt ez a bejelentés."A Fidesz politikájának középpontjában továbbra is a családok állnak, és - ahogy az országgyűlési képviselő fogalmaz:

mindent meg kell tenni azért, hogy lehetőséget adjunk az összes vágyott gyermek megszületésére.

Álláspontja szerint a tüntetésszervezéssel, feszültségszítással, a káosz fokozásával nem lehet egyetlen egy ügyet sem megoldani.

Én a megoldásra törekszem. Bárki is hozta ezt a döntést, a döntés visszavonását követelem, hogy a gyermekeket vágyó családokat ilyen sérelem ne érje!"- mondja Font Sándor a Facebookon közzétett videóban.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 19., 14:23
Kalocsai vállalkozás nyerte a kivitelezésre kiírt közbeszerzést, és az alvállalkozók, beszállítók nagy része is kalocsai, vagy környékbeli vállalkozás. A „Lurkópalota” második ütemének beruházásáról a kivitelező cég ügyvezetője és Kalocsa város polgármestere közös sajtótájékoztatón közölt részleteket.
2024. 04. 19., 14:27
Ellátásbiztonságról, megfizethető energiáról és fenntarthatóságról szólt a Business Talks ’24 kerekasztal beszélgetése, amelyen a Paks II. projektet Jákli Gergely elnök-vezérigazgató képviselte. A Magyar Zene Házában megrendezett eseményen kiemelte, ha a prognosztizált extrém időjárási viszonyok között kell majd villamos energiát előállítani, akkor a stabil nukleáris energia megkerülhetetlen. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 22., 09:49
A Duna Aszfalt által kivitelezett projekt felkerült egy londoni központú szakmai magazin címlapjára. Még >>>
2024. 04. 22., 08:52
Április 22-én, a Föld napján indul az ország legnagobb hulladékszedési programja, melyhez városunk az idei évben is csatlakozik. Még >>>
2024. 04. 20., 22:00
A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. Még >>>
2024. 04. 20., 05:55
A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatértek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. Még >>>
2024. 04. 19., 09:33
Jákob Zoltán: Hihetetlen élmény. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogadnak majd a szülőfalumban. Pedig – hosszú kihagyás után – váratlanul jelentem meg a volt általános iskolámban nosztalgiázni. Még >>>
2024. 04. 18., 09:43
A víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomáscsökkenéssel kell számolni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK