2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Játszóteret avattak, fát ültettek a megyei közgyűlés emlékére Akasztón

Játszóteret avattak, fát ültettek a megyei közgyűlés emlékére Akasztón
Zsiga Ferenc  |  2020. 06. 28., 14:23

A koronavírus-járvány miatt március óta nem ülésező Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés a veszélyhelyzet elmúltával június 26-án, pénteken Akasztón tartotta soron következő ülését, melynek emlékére Rideg László, a közgyűlés elnöke és Suhajda Antal polgármester felavatta a vidékfejlesztési pályázati forrásból megépített korszerű, új játszóteret, majd közösen elültették az elnök által adományozott platánfa-csemetét. A kis fa az első zöldellő növény a játszótéren, amelyet hamarosan több facsemetével, növénnyel népesítenek be.

A település központjában, a Napsugár Üzletközpont mögötti területen kialakított

JÁTSZÓTÉR NEM CSAK ÚJ SZÍNFOLTJA AKASZTÓNAK, DE A KORSZERŰ KÖZTERÜLETI JÁTSZÓTÉRI ESZKÖZÖKNEK, PARKBÚTOROKNAK KÖSZÖNHETŐEN VÁRHATÓAN NÉPSZERŰ, SŰRŰN LÁTOGATOTT HELYSZÍNE LESZ A KISGYERMEKES CSALÁDOKNAK, AMELYET MAJD KAMERA IS FIGYEL.

Az elnök úr által ajándékozott platánfa lesz az első zöldellő növény a játszótéren, amelyet hamarosan újabb fákkal, növényekkel népesítünk be, hogy játék közben árnyék is legyen a kicsiknek – mondta a játszótér avatószalagjának átvágása előtt a közgyűlés tagjainak és az érdeklődőknek Suhajda Antal polgármester.

Hozzátette: ugyan a játszótér vidékfejlesztési forrásból épült, de

Képgaléria megtekintése (4 db kép)


AKASZTÓN A LEGJELENTŐSEBB, JELENLEG IS FOLYAMATBAN LÉVŐ FEJLESZTÉSEK A MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT TOP PÁLYÁZATAINAK KÖSZÖNHETŐEN VALÓSULNAK MEG, AMELYÉRT EZÚTON IS KÖSZÖNETEM FEJEZEM KI RIDEG LÁSZLÓNAK, RAJTA KERESZTÜL A KÖZGYŰLÉS TAGJAINAK.

Rideg László, a közgyűlés elnöke a tanácskozáson mondottakat ezúttal is megerősítette: a közgyűlés tagjai szívesen jöttek Akasztóra, a megye egyik dinamikusan fejlődő településére.

A MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ELKÖTELEZETT A KLÍMAVÉDELEM, AZ EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET MELLETT, EZÉRT ENNEK ÉS A TOVÁBBI SIKERES EGYÜTTMŰKÖDÉS SZIMBÓLUMAKÉNT ÜLTETIK EL A SZÉP PLATÁNFACSEMETÉT A POLGÁRMESTERREL.

Miután a kis fát Rideg László és Suhajda Antal közösen elültette, a településvezető ígéretet tett, szépen gondozzák majd az ajándékként kapott első fácskát, amelyet hamarosan továbbiak vesznek körül.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-21 13:01:32
A Kalocsai Városi Balesetmegelőzési Bizottság első alkalommal rendezi meg a Szelidi-tó kerülő túrát, melyre nevezni a Holdfény Campingben lehet reggel 9 órától. Az utolsó túrázók 12 órakor indulnak útnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 25., 11:49
Magánszemély belföldön csak nemzeti dohányboltban szerezhet be dohánygyártmányt, azaz "snüsszt" is. Még >>>
2023. 03. 25., 08:37
Szombaton rendezik meg az idei Föld órája akciót: 20 óra 30 perctől a bolygó számos nevezetessége elsötétül egy órára. Még >>>
2023. 03. 24., 11:24
Elektromos hálózatépítési munkálatok miatt huzamosabb időre hol részlegesen, hol teljes egészében lezárnak több járdaszakaszt. Az Az időszakos korlátozások egy parkolót is érintenek. MVM Démász tájékoztatása! Még >>>
2023. 03. 24., 09:06
A két vádlottat jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás bűntettével, társaikat bűnpártolás és lopás bűntettével, valamint sikkasztás vétségével vádolják. Még >>>
2023. 03. 24., 08:29
Csapadékosabbra fordul az időjárás a hétvégére és lehűlés kezdődik. Még >>>
2023. 03. 23., 17:46
Tavaly kifejezetten súlyos aszály pusztított az ország mezőgazdasági területeinek 80 százalékán, melyből 1,45 millió hektárra jelentettek be aszálykárt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK