2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Játszóteret avattak, fát ültettek a megyei közgyűlés emlékére Akasztón

Játszóteret avattak, fát ültettek a megyei közgyűlés emlékére Akasztón
Zsiga Ferenc  |  2020. 06. 28., 14:23

A koronavírus-járvány miatt március óta nem ülésező Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés a veszélyhelyzet elmúltával június 26-án, pénteken Akasztón tartotta soron következő ülését, melynek emlékére Rideg László, a közgyűlés elnöke és Suhajda Antal polgármester felavatta a vidékfejlesztési pályázati forrásból megépített korszerű, új játszóteret, majd közösen elültették az elnök által adományozott platánfa-csemetét. A kis fa az első zöldellő növény a játszótéren, amelyet hamarosan több facsemetével, növénnyel népesítenek be.

A település központjában, a Napsugár Üzletközpont mögötti területen kialakított

JÁTSZÓTÉR NEM CSAK ÚJ SZÍNFOLTJA AKASZTÓNAK, DE A KORSZERŰ KÖZTERÜLETI JÁTSZÓTÉRI ESZKÖZÖKNEK, PARKBÚTOROKNAK KÖSZÖNHETŐEN VÁRHATÓAN NÉPSZERŰ, SŰRŰN LÁTOGATOTT HELYSZÍNE LESZ A KISGYERMEKES CSALÁDOKNAK, AMELYET MAJD KAMERA IS FIGYEL.

Az elnök úr által ajándékozott platánfa lesz az első zöldellő növény a játszótéren, amelyet hamarosan újabb fákkal, növényekkel népesítünk be, hogy játék közben árnyék is legyen a kicsiknek – mondta a játszótér avatószalagjának átvágása előtt a közgyűlés tagjainak és az érdeklődőknek Suhajda Antal polgármester.

Hozzátette: ugyan a játszótér vidékfejlesztési forrásból épült, de

Képgaléria megtekintése (4 db kép)


AKASZTÓN A LEGJELENTŐSEBB, JELENLEG IS FOLYAMATBAN LÉVŐ FEJLESZTÉSEK A MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT TOP PÁLYÁZATAINAK KÖSZÖNHETŐEN VALÓSULNAK MEG, AMELYÉRT EZÚTON IS KÖSZÖNETEM FEJEZEM KI RIDEG LÁSZLÓNAK, RAJTA KERESZTÜL A KÖZGYŰLÉS TAGJAINAK.

Rideg László, a közgyűlés elnöke a tanácskozáson mondottakat ezúttal is megerősítette: a közgyűlés tagjai szívesen jöttek Akasztóra, a megye egyik dinamikusan fejlődő településére.

A MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ELKÖTELEZETT A KLÍMAVÉDELEM, AZ EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET MELLETT, EZÉRT ENNEK ÉS A TOVÁBBI SIKERES EGYÜTTMŰKÖDÉS SZIMBÓLUMAKÉNT ÜLTETIK EL A SZÉP PLATÁNFACSEMETÉT A POLGÁRMESTERREL.

Miután a kis fát Rideg László és Suhajda Antal közösen elültette, a településvezető ígéretet tett, szépen gondozzák majd az ajándékként kapott első fácskát, amelyet hamarosan továbbiak vesznek körül.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 07:56
A Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és az Atomix Kft. Tűzoltási és Kárelhárítási Szakágazatának tűzoltói számára negyedévente szerveznek területbejárást az új atomerőmű építési területén annak érdekében, hogy a dinamikusan változó munkaterületen megfelelő helyismeretre tegyenek szert. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 02. 26., 10:38
Az osztrák hatóságok körözték az autót, amelyet a tompai határátkelőnél foglaltak le. Még >>>
2024. 02. 26., 09:24
Ezek a húsmentes ételek tuti a legjobb barátaitok lesznek a következő hetekben. Legyetek nyitottak, próbáljatok ki új ízeket és főzzetek sokat! Még >>>
2024. 02. 26., 09:16
Akár 100 dollárt is lefaraghatnak az árcédulájából, cserébe viszont hiányozhat belőle valami. Még >>>
2024. 02. 26., 09:09
A kórusban az orvosokon, ápolókon, szakdolgozókon, irodai dolgozókon kívül egykori munkatársak és gyógyult betegek is vannak. Még >>>
2024. 02. 24., 11:53
A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. Így rengeteg étel teljesen kárba megy. Jó minőségűek is, amely még fogyasztható állapotban vannak. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is! Még >>>
2024. 02. 23., 12:30
Közeledik március 8.-a, vagyis a nőnap. Kedveskedjünk a hölgyeknek! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK