2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Jótékonysági licit és adománygyűjtés Amir gyógyulásáért – Családi napra invitálnak minden segíteni akarót

Téglás Boglárka  |  2020. 10. 28., 13:52

Most Te is számtalan módon segítheted a kis Amir gyógyulását, ugyanis családja a Szívből Kalocsa Egyesülettel karöltve adománygyűjtésbe kezdett. A cél megvalósítása érdekében licit-albumot hoztak létre a közösségi médiában, amelyre bárki tölthet fel tárgyakat, szolgáltatásokat. Ezeken kívül családi napra hívnak mindenkit, ahová akár magaddal vihetsz egy tálca süteményt, vagy nassolnivalót is!

Amir Kalocsán él a családjával, februárban lesz 6 éves. Korábban gyermekkori autizmussal diagnosztizálták, ez az állapot a beszédfejlődését is érinti, nem tud beszélni, valamint egyedül étkezni sem. Továbbá a kisfiúnál megállapítottak agyi cisztát, homloklebenyi vérömlenyt, és a bal agyféltekéje sérült, oxigénhiányos lett a komplikált szülés miatt. Amint az a Szívből Kalocsa portálunknak eljuttatott közleményéből kiderül, Amir folyamatos gondozást igényel.

Az 5 éves kisfiú rengeteg vizsgálaton van már túl, a családja most a nyilvánosság segítségét kéri.

Kunsági Kitti, Amir édesanyja először a Szívből Kalocsa Egyesület vezetőjét, Gyarmati-Simigh Dórát kereste fel, akit mélyen megérintett a család és Amir története, állapota.


Az egyesület habozás nélkül kezdte el segíteni a családot. Adománygyűjtést szerveztek, ezzel párhuzamosan létrehoztak egy albumot, amelyben tárgyakra, szolgáltatásokra lehet licitálni, az ebből befolyt összeg pedig természetesen a kisfiú gyógykezeléséhez íródik.

Ugyanis Amir lehetőséget kapott egy bécsi klinikán őssejt transzplantációra, ami már számtalan kisgyermeknek segített. A beavatkozás költsége 11 000 euró, azaz közel 4 000 000 forint, amit a család önerőből nem tud előteremteni.

A naponta frissülő licit-albumot ERRE A HIVATKOZÁSRA kattintva tekinthetitek meg.


A klinikai kezelés várhatóan 20%-os életminőség javulást eredményezne a gyermeknél.


Jótékonysági családi nap a Meseautó Játszóház udvarán

Kunsági Kitti Facebook oldalán hirdeti az eseményt, amelyen bárki tetszése szerint járulhat hozzá a gyógykezeléshez a kihelyezett adománygyűjtő dobozoknál.

Helyszín: Kalocsa, Bátyai út 3 / Meseautó Játszóház udvara
Időpont: 2020. november 14. 10:00-16:00

A jószándékú segítőket sütemény, üdítő és forraltbor várja, valamint minden támogató kedvezménnyel léphet be azon a napon a játszóházba.

Amennyiben pedig süteménnyel, rágcsálnivalóval szeretnél hozzájárulni a jótékonysági akcióhoz, kattints IDE, és vedd fel a kapcsolatot Amir édesanyjával, Kunsági Kittivel!


MINDEN FELAJÁNLÁSÉRT ÉS SEGÍTSÉGÉRT SZERKESZTŐSÉGÜNK IS KÖSZÖNETÉT FEJEZI KI!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-21 13:01:32
A Kalocsai Városi Balesetmegelőzési Bizottság első alkalommal rendezi meg a Szelidi-tó kerülő túrát, melyre nevezni a Holdfény Campingben lehet reggel 9 órától. Az utolsó túrázók 12 órakor indulnak útnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 25., 11:49
Magánszemély belföldön csak nemzeti dohányboltban szerezhet be dohánygyártmányt, azaz "snüsszt" is. Még >>>
2023. 03. 25., 08:37
Szombaton rendezik meg az idei Föld órája akciót: 20 óra 30 perctől a bolygó számos nevezetessége elsötétül egy órára. Még >>>
2023. 03. 24., 11:24
Elektromos hálózatépítési munkálatok miatt huzamosabb időre hol részlegesen, hol teljes egészében lezárnak több járdaszakaszt. Az Az időszakos korlátozások egy parkolót is érintenek. MVM Démász tájékoztatása! Még >>>
2023. 03. 24., 09:06
A két vádlottat jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás bűntettével, társaikat bűnpártolás és lopás bűntettével, valamint sikkasztás vétségével vádolják. Még >>>
2023. 03. 24., 08:29
Csapadékosabbra fordul az időjárás a hétvégére és lehűlés kezdődik. Még >>>
2023. 03. 23., 17:46
Tavaly kifejezetten súlyos aszály pusztított az ország mezőgazdasági területeinek 80 százalékán, melyből 1,45 millió hektárra jelentettek be aszálykárt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK