2021. 11. 27. szombat
Virgil
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Jótékonysági licit és adománygyűjtés Amir gyógyulásáért – Családi napra invitálnak minden segíteni akarót

Téglás Boglárka  |  2020. 10. 28., 13:52

Most Te is számtalan módon segítheted a kis Amir gyógyulását, ugyanis családja a Szívből Kalocsa Egyesülettel karöltve adománygyűjtésbe kezdett. A cél megvalósítása érdekében licit-albumot hoztak létre a közösségi médiában, amelyre bárki tölthet fel tárgyakat, szolgáltatásokat. Ezeken kívül családi napra hívnak mindenkit, ahová akár magaddal vihetsz egy tálca süteményt, vagy nassolnivalót is!

Amir Kalocsán él a családjával, februárban lesz 6 éves. Korábban gyermekkori autizmussal diagnosztizálták, ez az állapot a beszédfejlődését is érinti, nem tud beszélni, valamint egyedül étkezni sem. Továbbá a kisfiúnál megállapítottak agyi cisztát, homloklebenyi vérömlenyt, és a bal agyféltekéje sérült, oxigénhiányos lett a komplikált szülés miatt. Amint az a Szívből Kalocsa portálunknak eljuttatott közleményéből kiderül, Amir folyamatos gondozást igényel.

Az 5 éves kisfiú rengeteg vizsgálaton van már túl, a családja most a nyilvánosság segítségét kéri.

Kunsági Kitti, Amir édesanyja először a Szívből Kalocsa Egyesület vezetőjét, Gyarmati-Simigh Dórát kereste fel, akit mélyen megérintett a család és Amir története, állapota.


Az egyesület habozás nélkül kezdte el segíteni a családot. Adománygyűjtést szerveztek, ezzel párhuzamosan létrehoztak egy albumot, amelyben tárgyakra, szolgáltatásokra lehet licitálni, az ebből befolyt összeg pedig természetesen a kisfiú gyógykezeléséhez íródik.

Ugyanis Amir lehetőséget kapott egy bécsi klinikán őssejt transzplantációra, ami már számtalan kisgyermeknek segített. A beavatkozás költsége 11 000 euró, azaz közel 4 000 000 forint, amit a család önerőből nem tud előteremteni.

A naponta frissülő licit-albumot ERRE A HIVATKOZÁSRA kattintva tekinthetitek meg.


A klinikai kezelés várhatóan 20%-os életminőség javulást eredményezne a gyermeknél.


Jótékonysági családi nap a Meseautó Játszóház udvarán

Kunsági Kitti Facebook oldalán hirdeti az eseményt, amelyen bárki tetszése szerint járulhat hozzá a gyógykezeléshez a kihelyezett adománygyűjtő dobozoknál.

Helyszín: Kalocsa, Bátyai út 3 / Meseautó Játszóház udvara
Időpont: 2020. november 14. 10:00-16:00

A jószándékú segítőket sütemény, üdítő és forraltbor várja, valamint minden támogató kedvezménnyel léphet be azon a napon a játszóházba.

Amennyiben pedig süteménnyel, rágcsálnivalóval szeretnél hozzájárulni a jótékonysági akcióhoz, kattints IDE, és vedd fel a kapcsolatot Amir édesanyjával, Kunsági Kittivel!


MINDEN FELAJÁNLÁSÉRT ÉS SEGÍTSÉGÉRT SZERKESZTŐSÉGÜNK IS KÖSZÖNETÉT FEJEZI KI!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.
2021-11-22 20:30:56
A hatályos megállapodás szerint addigra kétirányú forgalmú utat kell kialakítani a korábbi nyomvonalán, súly- és sebességkorlátozással. Most újabb kéréssel fordult az önkormányzathoz a kivitelező érsekség, a szokott módon kész tények elé állítva a testületet, de a grémium ezúttal nem engedett. Közben újra szóba került az út kiváltásának lehetősége. Röpke néhány év alatt megvalósulhat...

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>
2021. 11. 25., 13:46
Így vették birtokukba a gyerekek a kalocsai koripályát - VIDEÓVAL! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei