2024. 06. 15. szombat
Jolán, Vid
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Jótékonysági licit és adománygyűjtés Amir gyógyulásáért – Családi napra invitálnak minden segíteni akarót

Téglás Boglárka  |  2020. 10. 28., 13:52

Most Te is számtalan módon segítheted a kis Amir gyógyulását, ugyanis családja a Szívből Kalocsa Egyesülettel karöltve adománygyűjtésbe kezdett. A cél megvalósítása érdekében licit-albumot hoztak létre a közösségi médiában, amelyre bárki tölthet fel tárgyakat, szolgáltatásokat. Ezeken kívül családi napra hívnak mindenkit, ahová akár magaddal vihetsz egy tálca süteményt, vagy nassolnivalót is!

Amir Kalocsán él a családjával, februárban lesz 6 éves. Korábban gyermekkori autizmussal diagnosztizálták, ez az állapot a beszédfejlődését is érinti, nem tud beszélni, valamint egyedül étkezni sem. Továbbá a kisfiúnál megállapítottak agyi cisztát, homloklebenyi vérömlenyt, és a bal agyféltekéje sérült, oxigénhiányos lett a komplikált szülés miatt. Amint az a Szívből Kalocsa portálunknak eljuttatott közleményéből kiderül, Amir folyamatos gondozást igényel.

Az 5 éves kisfiú rengeteg vizsgálaton van már túl, a családja most a nyilvánosság segítségét kéri.

Kunsági Kitti, Amir édesanyja először a Szívből Kalocsa Egyesület vezetőjét, Gyarmati-Simigh Dórát kereste fel, akit mélyen megérintett a család és Amir története, állapota.


Az egyesület habozás nélkül kezdte el segíteni a családot. Adománygyűjtést szerveztek, ezzel párhuzamosan létrehoztak egy albumot, amelyben tárgyakra, szolgáltatásokra lehet licitálni, az ebből befolyt összeg pedig természetesen a kisfiú gyógykezeléséhez íródik.

Ugyanis Amir lehetőséget kapott egy bécsi klinikán őssejt transzplantációra, ami már számtalan kisgyermeknek segített. A beavatkozás költsége 11 000 euró, azaz közel 4 000 000 forint, amit a család önerőből nem tud előteremteni.

A naponta frissülő licit-albumot ERRE A HIVATKOZÁSRA kattintva tekinthetitek meg.


A klinikai kezelés várhatóan 20%-os életminőség javulást eredményezne a gyermeknél.


Jótékonysági családi nap a Meseautó Játszóház udvarán

Kunsági Kitti Facebook oldalán hirdeti az eseményt, amelyen bárki tetszése szerint járulhat hozzá a gyógykezeléshez a kihelyezett adománygyűjtő dobozoknál.

Helyszín: Kalocsa, Bátyai út 3 / Meseautó Játszóház udvara
Időpont: 2020. november 14. 10:00-16:00

A jószándékú segítőket sütemény, üdítő és forraltbor várja, valamint minden támogató kedvezménnyel léphet be azon a napon a játszóházba.

Amennyiben pedig süteménnyel, rágcsálnivalóval szeretnél hozzájárulni a jótékonysági akcióhoz, kattints IDE, és vedd fel a kapcsolatot Amir édesanyjával, Kunsági Kittivel!


MINDEN FELAJÁNLÁSÉRT ÉS SEGÍTSÉGÉRT SZERKESZTŐSÉGÜNK IS KÖSZÖNETÉT FEJEZI KI!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 12., 15:53
Családias légkört, magas színvonalú szakmai munkakörnyezetet és mások mellett munkába járási támogatást is kínálnak leendő munkatársuknak. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 14., 12:18
A Bács-Kiskun vármegyében lévő többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik. Még >>>
2024. 06. 14., 08:36
A kulturális, művészeti tematikájú portál a ma kezdődő Kék Madár Fesztivál kapcsán készített interjút a fesztiváligazgatóval. Még >>>
2024. 06. 13., 15:53
Az ösztöndíjat a KIMBA Birkózó Akadémia, a Birkózószövetség és a Testnevelési Egyetem által alapított ösztöndíj évente egy személynek ítélhető oda. Még >>>
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK