2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Zsiga Ferenc a KALOhírek új főszerkesztője

2019. 05. 21., 10:07

Május 1-től Zsiga Ferenc lett a KALOhírek főszerkesztője. Borbély-Juhász Ágnes, az eddigi főszerkesztő a portál videós tartalmait, a közösségi média platformokat és a bevezetés előtt álló technológia fejlesztéseket koordinálja.

A kinevezéssel voltaképpen kettéválik a szerkesztőségi munka, amelynek egyik lába a klasszikus főszerkesztői tartalomirányítás, a másik az ezt több oldalról támogató rendszerek, az egyre nagyobb számban megjelenő videós anyagok, valamint a közösségi médiafelületek fejlesztése és összehangolása.

A Kalomédia Kft. portfóliójának bővítése, a megváltozott médiafogyasztási szokásokhoz való alkalmazkodás egyre több munkát igényelt, ezért kellett különválasztani a feladatokat – indokolta az alábbi videóban Borbély-Juhász Ágnes a belső átszervezéseket, aki arról is beszélt, milyen változásokat tapasztalhatnak majd a KALOhíreket olvasók.

Hangsúlyozta:

a portál irányultsága, szellemisége nem változik.

Borbély-Juhász Ágnes közel kilenc éven keresztül irányította a KALOhírek szerkesztőségét, vezetésével a portál a piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

Zsiga Ferenc
Forrás: KALOhírek

Zsiga Ferenc főszerkesztő újságírói tevékenységében meghatározó a Kalocsai Néplaphoz, országos napilapokhoz köthető munkássága. Hosszú időn keresztül volt munkatársa a rendszerváltás folyamatában jelentős szerepet betöltő Reform, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Kurír című országos napilapoknak, valamint a Petőfi Népe megyei újságnak.
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége, a Nemzetközi Újságíró Szövetség tagjaként egyebek mellett a tényfeltáró újságírásban végzett tevékenységéért négy alkalommal részesült Nívó-díjban, 2013-ban Urán-toll díj kitüntetést kapott.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK