2024. 07. 23. kedd
Lenke
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

A héten bemutatkoztunk az országnak

Téglás Boglárka  |  2017. 12. 03., 12:00

Ki így, ki úgy mutatkozott be az elmúlt időszakban az országnak. Míg Kolics edző a bajai meccs után a véleményével vált híressé, Sebők Gábor a hobbijával kapcsolatosan létrehozott október közepén egy FB oldalt, amit mára már több mint 8 ezren követnek. Hajrá Gábor! Ez a KALOhírek heti összefoglalója.

„Kolics János: Nem szurkolok ennek a Bajának” címen jelent meg a Sugóparti Hírek oldalán a cikk, ami így kezdődik: Keményen fogalmazott a Kalocsa szókimondó edzője.

Ahogy a portálukon írják:

A kalocsaiak szókimondó edzője Kolics János szokásához híven a mérkőzésen végig nagy lángon égett, közben nem kímélve a játékvezetőket a bajai játékosokat, de egy - egy hiba után saját játékosait sem. A meccs utáni interjúban sem rejtette véka alá a véleményét a játékvezetésről, és azzal kapcsolatban is nem tetszését fejezte ki, hogy a bajai csapatban sok szerb légiós játszik.

Talán ezt a pillanatot sikerült nekik lencsevégre kapni:

Forrás: sugopart.hu

A KKC edzője a meccs után a Sugóparti Hírek tudósítójának igencsak elmarasztalta a játékvezetés számára minősíthetetlen ténykedését.
Pontosabban:

-Ellopott tőlünk a játékvezető 1 pontot. Ennyire elfogult rosszindulatú simlis játékvezetéssel az 50 éves pályafutásom alatt ritkán találkoztam. Azt ilyenkor szeretném kitalálni, hogy ezeket az emberkéket mi motiválja, és miért kell minden egyes ítéletükkel az idegenben játszó csapatot súlytani.

- Ennek ellenére azért az utolsó pillanatban azért megkapták a kiállítást, és a 7 méterest amiből sikerült egyenlíteniük.

-Hát aki ezt vitatja az nagyon hülye a kézilabdához.

- De azt mondta, hogy végig rosszindulatú volt a bíró.

- De ha valakinek lerántják a vállát, kiszakítják a kezét, elgáncsolják akkor nem teheti meg a játékvezető, ennyire azért nem gátlástalan.

- Ennyire azért nem, de amúgy mindent a Bajának fújtak?

- Pofátlan simlis szar alakok voltak. Ezt nyugodtan írja le.Leírták…

Eltiltotta a KKC edzőjét a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
bővebben ...

A beszélgetés folytatásáért kattints ide.

Márton Zsolt is a lelátóról nézheti már csak játékosait

A Kalocsai Futball Club „megyeegyes” csapatának szakvezetője a szezonzáró értékelés vacsoraestjén tudatta a vezetőséggel és játékosaival, hogy elköszön szeretett klubjától, amelyben közel három évtizedet töltött el kisebb-nagyobb megszakításokkal játékosként, utánpótlásedzőként, majd vissza-visszatérően több bajnoki évadban „birodalmi” edzőként is.

November végétől Németországban állt munkába, ahol elmondása szerint egy-két évet szeretne eltölteni a párjával. Igaz, ezt a döntését hosszas hezitálás után hozta meg, mivel mégiscsak az itteni családjáról, a CSAPAT-ról kellett lemondania.

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek archív

December első napjától már válthatók az éves matricák 2018-ra

A 2018-as országos éves és megyei jogosultságok érvényességi ideje 2018. január 1-től 2019. január 31-ig tart, az elővételben megváltott matricák tehát 2017 decemberében még nem használhatók!

Forrás: Internet

Gasztro büszkeség, Sebők Gábor

Gábor amolyan hobbiként űzi jelenleg is tanult mesterségét, a sütés-főzés művészetét, mégpedig a gluténmentes ételekre koncentrálva, hiszen – amint nemrégiben kiderült – ő maga is ilyen diétára szorul. Hogy milyen sokakat érint a gluténérzékenység problémája, azt az is mutatja, hogy a Facebookon és az Instagramon október óta futó receptsorozatát máris több mint nyolcezren követik. Tevékenységére fölfigyelt a szegedi, majd az országos média is, nekünk pedig terveiről is beszélt a 24 éves kalocsai szakács(tanuló), aki nem mellesleg lovasoktató is, dolgozik is a szakmában, de az egyetem biológia szakát a fakanálért hagyta ott.

Közösségi oldaláról is megtudhattuk, hogy az újságban, majd a HVG oldalán olvashattunk róla, valamint a Délmagyaron is viszontláthattuk miközben mi is beszámoltunk Gábor munkásságáról, sikereiről és a terveiről. 

Forrás: Gábor Easyfood

Csak így tovább! :)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-07-16 14:32:06
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 21., 18:54
A jövő hét végén már a közepes szintet is elérheti a pollenkoncentráció. Még >>>
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK