2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A héten bemutatkoztunk az országnak

Téglás Boglárka  |  2017. 12. 03., 12:00

Ki így, ki úgy mutatkozott be az elmúlt időszakban az országnak. Míg Kolics edző a bajai meccs után a véleményével vált híressé, Sebők Gábor a hobbijával kapcsolatosan létrehozott október közepén egy FB oldalt, amit mára már több mint 8 ezren követnek. Hajrá Gábor! Ez a KALOhírek heti összefoglalója.

„Kolics János: Nem szurkolok ennek a Bajának” címen jelent meg a Sugóparti Hírek oldalán a cikk, ami így kezdődik: Keményen fogalmazott a Kalocsa szókimondó edzője.

Ahogy a portálukon írják:

A kalocsaiak szókimondó edzője Kolics János szokásához híven a mérkőzésen végig nagy lángon égett, közben nem kímélve a játékvezetőket a bajai játékosokat, de egy - egy hiba után saját játékosait sem. A meccs utáni interjúban sem rejtette véka alá a véleményét a játékvezetésről, és azzal kapcsolatban is nem tetszését fejezte ki, hogy a bajai csapatban sok szerb légiós játszik.

Talán ezt a pillanatot sikerült nekik lencsevégre kapni:

Forrás: sugopart.hu

A KKC edzője a meccs után a Sugóparti Hírek tudósítójának igencsak elmarasztalta a játékvezetés számára minősíthetetlen ténykedését.
Pontosabban:

-Ellopott tőlünk a játékvezető 1 pontot. Ennyire elfogult rosszindulatú simlis játékvezetéssel az 50 éves pályafutásom alatt ritkán találkoztam. Azt ilyenkor szeretném kitalálni, hogy ezeket az emberkéket mi motiválja, és miért kell minden egyes ítéletükkel az idegenben játszó csapatot súlytani.

- Ennek ellenére azért az utolsó pillanatban azért megkapták a kiállítást, és a 7 méterest amiből sikerült egyenlíteniük.

-Hát aki ezt vitatja az nagyon hülye a kézilabdához.

- De azt mondta, hogy végig rosszindulatú volt a bíró.

- De ha valakinek lerántják a vállát, kiszakítják a kezét, elgáncsolják akkor nem teheti meg a játékvezető, ennyire azért nem gátlástalan.

- Ennyire azért nem, de amúgy mindent a Bajának fújtak?

- Pofátlan simlis szar alakok voltak. Ezt nyugodtan írja le.Leírták…

Eltiltotta a KKC edzőjét a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Bizottsága.
bővebben ...

A beszélgetés folytatásáért kattints ide.

Márton Zsolt is a lelátóról nézheti már csak játékosait

A Kalocsai Futball Club „megyeegyes” csapatának szakvezetője a szezonzáró értékelés vacsoraestjén tudatta a vezetőséggel és játékosaival, hogy elköszön szeretett klubjától, amelyben közel három évtizedet töltött el kisebb-nagyobb megszakításokkal játékosként, utánpótlásedzőként, majd vissza-visszatérően több bajnoki évadban „birodalmi” edzőként is.

November végétől Németországban állt munkába, ahol elmondása szerint egy-két évet szeretne eltölteni a párjával. Igaz, ezt a döntését hosszas hezitálás után hozta meg, mivel mégiscsak az itteni családjáról, a CSAPAT-ról kellett lemondania.

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek archív

December első napjától már válthatók az éves matricák 2018-ra

A 2018-as országos éves és megyei jogosultságok érvényességi ideje 2018. január 1-től 2019. január 31-ig tart, az elővételben megváltott matricák tehát 2017 decemberében még nem használhatók!

Forrás: Internet

Gasztro büszkeség, Sebők Gábor

Gábor amolyan hobbiként űzi jelenleg is tanult mesterségét, a sütés-főzés művészetét, mégpedig a gluténmentes ételekre koncentrálva, hiszen – amint nemrégiben kiderült – ő maga is ilyen diétára szorul. Hogy milyen sokakat érint a gluténérzékenység problémája, azt az is mutatja, hogy a Facebookon és az Instagramon október óta futó receptsorozatát máris több mint nyolcezren követik. Tevékenységére fölfigyelt a szegedi, majd az országos média is, nekünk pedig terveiről is beszélt a 24 éves kalocsai szakács(tanuló), aki nem mellesleg lovasoktató is, dolgozik is a szakmában, de az egyetem biológia szakát a fakanálért hagyta ott.

Közösségi oldaláról is megtudhattuk, hogy az újságban, majd a HVG oldalán olvashattunk róla, valamint a Délmagyaron is viszontláthattuk miközben mi is beszámoltunk Gábor munkásságáról, sikereiről és a terveiről. 

Forrás: Gábor Easyfood

Csak így tovább! :)

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés