2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Boxerrel ütött – Tegnap fényes nappal tört ki verekedés a Petőfi utcában

Boxerrel ütött – Tegnap fényes nappal tört ki verekedés a Petőfi utcában
Illés György Cinó  |  2019. 11. 08., 16:15

Tegnap, november 7-én 10 óra körül Kalocsán, az egyik üzlet előtt szóváltás alakult ki három személy – egy férfi és egy házaspár – között. A férfi egy boxert húzott a kezére és azzal megütötte egyik vitapartnerét, J. Zoltánt, majd eltörte az eszközt. Közben egy másik nő is csatlakozott a társasághoz, és próbálta lecsillapítani a veszekedőket, azonban K. Róbert őt is megütötte. Ezután a két férfi kölcsönösen ütlegelte egymást, amit csak akkor hagytak abba, mikor meglátták a helyszínre érkező járőröket – közölte a Police.hu rendőrségi hírportálon a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu híre erre ugyan nem tér ki, de értesüléseink szerint a Petőfi Sándor utcában, annak az 51-es főúttal való kereszteződése közelében található dohánybolt előtt történt az incidens.
Amint a rendőrségi híradásból kiderül, az eset kapcsán

A KALOCSAI RENDŐRÖK ŐRIZETBE VETTEK EGY 39 ÉVES HELYI FÉRFIT, AKIT FELFEGYVERKEZVE ELKÖVETETT GARÁZDASÁGGAL GYANÚSÍTANAK.

A verekedőket az egyenruhások előállították a Kalocsai Rendőrkapitányságra.
Az 52 éves J. Zoltánt garázdaság vétséggel gyanúsítják – őt kihallgatását követően szabadon bocsátották –, míg a 39 éves K. Róbertet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítják megalapozottan.

A rendőrségi híradásból kiderül, hogy a fiatalabb férfi már nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, az elmúlt időszakban nem ez volt az első garázdálkodása.

K. RÓBERTTEL SZEMBEN TÖBB ELJÁRÁS IS FOLYAMATBAN VAN HASONLÓ JELLEGŰ BŰNCSELEKMÉNYEK ELKÖVETÉSE MIATT.

Ez is közrejátszott abban, hogy az illetőt őrizetbe vették a nyomozók.

A KALOCSAI RENDŐRÖK ELŐTERJESZTÉST TESZNEK AZ ŐRIZETBEN LÉVŐ GYANÚSÍTOTT LETARTÓZTATÁSÁNAK INDÍTVÁNYOZÁSÁRA.Fotó forrása: Police.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés