2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Boxerrel ütött – Tegnap fényes nappal tört ki verekedés a Petőfi utcában

Boxerrel ütött – Tegnap fényes nappal tört ki verekedés a Petőfi utcában
Illés György Cinó  |  2019. 11. 08., 16:15

Tegnap, november 7-én 10 óra körül Kalocsán, az egyik üzlet előtt szóváltás alakult ki három személy – egy férfi és egy házaspár – között. A férfi egy boxert húzott a kezére és azzal megütötte egyik vitapartnerét, J. Zoltánt, majd eltörte az eszközt. Közben egy másik nő is csatlakozott a társasághoz, és próbálta lecsillapítani a veszekedőket, azonban K. Róbert őt is megütötte. Ezután a két férfi kölcsönösen ütlegelte egymást, amit csak akkor hagytak abba, mikor meglátták a helyszínre érkező járőröket – közölte a Police.hu rendőrségi hírportálon a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu híre erre ugyan nem tér ki, de értesüléseink szerint a Petőfi Sándor utcában, annak az 51-es főúttal való kereszteződése közelében található dohánybolt előtt történt az incidens.
Amint a rendőrségi híradásból kiderül, az eset kapcsán

A KALOCSAI RENDŐRÖK ŐRIZETBE VETTEK EGY 39 ÉVES HELYI FÉRFIT, AKIT FELFEGYVERKEZVE ELKÖVETETT GARÁZDASÁGGAL GYANÚSÍTANAK.

A verekedőket az egyenruhások előállították a Kalocsai Rendőrkapitányságra.
Az 52 éves J. Zoltánt garázdaság vétséggel gyanúsítják – őt kihallgatását követően szabadon bocsátották –, míg a 39 éves K. Róbertet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítják megalapozottan.

A rendőrségi híradásból kiderül, hogy a fiatalabb férfi már nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, az elmúlt időszakban nem ez volt az első garázdálkodása.

K. RÓBERTTEL SZEMBEN TÖBB ELJÁRÁS IS FOLYAMATBAN VAN HASONLÓ JELLEGŰ BŰNCSELEKMÉNYEK ELKÖVETÉSE MIATT.

Ez is közrejátszott abban, hogy az illetőt őrizetbe vették a nyomozók.

A KALOCSAI RENDŐRÖK ELŐTERJESZTÉST TESZNEK AZ ŐRIZETBEN LÉVŐ GYANÚSÍTOTT LETARTÓZTATÁSÁNAK INDÍTVÁNYOZÁSÁRA.Fotó forrása: Police.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 07:56
A Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és az Atomix Kft. Tűzoltási és Kárelhárítási Szakágazatának tűzoltói számára negyedévente szerveznek területbejárást az új atomerőmű építési területén annak érdekében, hogy a dinamikusan változó munkaterületen megfelelő helyismeretre tegyenek szert. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 02. 26., 10:38
Az osztrák hatóságok körözték az autót, amelyet a tompai határátkelőnél foglaltak le. Még >>>
2024. 02. 26., 09:24
Ezek a húsmentes ételek tuti a legjobb barátaitok lesznek a következő hetekben. Legyetek nyitottak, próbáljatok ki új ízeket és főzzetek sokat! Még >>>
2024. 02. 26., 09:16
Akár 100 dollárt is lefaraghatnak az árcédulájából, cserébe viszont hiányozhat belőle valami. Még >>>
2024. 02. 26., 09:09
A kórusban az orvosokon, ápolókon, szakdolgozókon, irodai dolgozókon kívül egykori munkatársak és gyógyult betegek is vannak. Még >>>
2024. 02. 24., 11:53
A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. Így rengeteg étel teljesen kárba megy. Jó minőségűek is, amely még fogyasztható állapotban vannak. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is! Még >>>
2024. 02. 23., 12:30
Közeledik március 8.-a, vagyis a nőnap. Kedveskedjünk a hölgyeknek! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK