2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Újabb halálos áldozata van a Vajasnak – Járókelő fedezte fel a szerencsétlenül járt hajléktalant

Illés György Cinó  |  2018. 08. 23., 13:37

Újabb halálos áldozata van a város arculatát, hangulatát meghatározó Vajas-csatornának. Ezúttal augusztus 19-én, vasárnap, a reggeli órákban egy az utcákat rendszeresen, látszólag céltalanul rovó, esetenként vélhetően alkohol, vagy tudatmódosító szer hatása alatt álló, 45 év körüli férfi holttestét emelték ki a tűzoltók a Vajas Damjanich utcai szakaszán. A holttestet egy arra kerékpározó fiatalember fedezte fel.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya portálunk kérdésére adott tájékoztatása szerint a haláleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. Ez a körülmény arra enged következtetni, hogy a helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A holttest fellelésének körülményei

Mint megtudtuk, vasárnap reggel, fél nyolc körül egy fiatal, kalocsai férfi kerékpározott a Damjanich utcában, amikor az utca Vajas-part felé nyitott végéhez érve a vízre leereszkedő hattyúkat pillantott meg.

Amikor nagy sietve a hattyúk vízre szállását telefonjával akarta megörökíteni, a part és a víz találkozásához érve figyelme a fenséges madarak mellett egy

A VÍZ SZÍNÉN LEBEGŐ FURCSA VALAMIRE TERELŐDÖTT, AMIRŐL EGY IDEIG ELTARTOTT MEGÉRTENIE, HOGY AZ NEM LEHET MÁS, MINT EGY EMBERI HOLTTEST.

Ekkorra  már fotón is megörökítette a hínárba gabalyodó, félig a víz felszínén lebegő holttestet. A fotózást abbahagyva azonnal a rendőrséget értesítette, akik később tanúként hallgatták meg az ügyben.

Az elhunytra emlékezők a holttest megtalálásának napján a kegyelet mécseseit helyezték el a parton
Forrás: Illés György / KALOhírek

A ruházata alapján férfinek vélt, élettelen testet nem sokkal felfedezését követően továbbsodorta a víz, így amire a tűzoltók a helyszínre értek, hogy kiemeljék, azt már mintegy száz méterrel lejjebb, a Paprikagyár telephelye melletti csatornakanyarulatnál tudták elérni – tudtuk meg egy a neve elhallgatását kérő, a holttest kiemelését figyelemmel kísérő személytől.

PORTÁLUNK HIVATALOSAN MEG NEM ERŐSÍTETT INFORMÁCIÓI SZERINT AZ ELHUNYT EGY KALOCSÁN ÉLŐ, 47 ÉVes HAJLÉKTAN, AKINEK HALÁLÁT VÉLHETŐEN VÍZBEFULLADÁS OKOZTA.

Már jelentették az eltűnést

Értesüléseink szerint viszonylag gyorsan sikerült megállapítani a szerencsétlenül járt férfi személyazonosságát:

AZ ELHUNYT VALÓSZÍNŰLEG AZONOS AZZAL A SZEMÉLLYEL, AKINEK ELTŰNÉSÉT ELŐZŐ NAP MUNKATÁRSAI JELENTETTÉK BE A RENDŐRSÉGEN.

Ám ezt az információt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya erre irányuló kérdéseinkre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

[Amennyiben az ügy eljárásjogi megítélésében változás történne, újabb információk állnának rendelkezésünkre, jelentkezünk! – A szerk.]

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK