2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 370 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Follárdt duplájával a mumusunkat győztük le

Tamás Ferenc  |  2018. 04. 18., 18:49

Az utóbbi öt meccsét megnyerő félegyházi rohamosztag a jó passzban lévő csapatok magabiztosságával érkezett az újjászerveződő Kalocsai FC otthonába, ám azt ők is tudták, hogy háromesélyes találkozóra érkeztek az annyi emlékezetes csatát megélt KSE pálya „Nagyműhelyébe”.

Az április 15-i vasárnapon aztán kisebb csoda történt, borult a papírforma, meggyőző játékkal nyert a Kalocsa az éremesélyes KHTK ellen. Ezzel megszerezte első tavaszi hazai győzelmét a csapat, ráadásul

azt a gárdát győztük le, amely ellen a legrosszabb a mérlegünk az utóbbi évtizedben

a megyei mezőnyben.

A siker értékét csak növeli, hogy mindezt kulcsjátékosai – a csapatkapitány Vuits Viktor, és Dostyicza Dani – hiányában érte el az együttes és ráadásul kapott gól nélkül, amely remélhetőleg megacélozza majd a fiúk önbecsülését és hervadni látszó önbizalmát is.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A gólok rövid története:

Kiss Dominik, mint annyiszor a meccs során, bátran vállalta fel a lendületes labdás betöréseket, minek egyike után a félóra végén a vendégek stoppere utolsó emberként felvágta a kalocsai fiút. Kiss „spori” kivárt és előnyszabályt alkalmazott, mivel a lecsorgó labdára Follárdt Zolkó vércseként csapott le, majd rávezetve a kiinduló kapusra, a hálóba helyezte a játékszert (1–0).

A második játékrész ötödik percében Follárdt újból kilépett középen, az eléje kirontó hálóőrről nagyívben felperdült lövése, a labda pedig a léc alá hullott (2–0).

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző:
Hiányzóink ellenére nagyszerű, úgymond hitet adó győzelmet arattunk a mindig is mumusunknak számító Félegyháza ellen. Harta után már Bácsalmáson is bizonyított a csapat, ám ezzel a mai sikerrel remélem kárpótoltuk szurkolóinkat is.

KFC – KHTK 2–0 (1–0)
150 néző, vezette: Kiss L.
Kalocsa: Hegedűs – Busa, Szabó, Nasz, Rábóczki – Kollár – Kiss, Mátyás (Zorván M.), Vuits A. (Böjtös), Salacz (Rácz) – Follárdt (Pandúr).
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 2–0 a Kalocsa javára. Gólszerző: Katus Richárd 2.
Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 19., 14:23
Kalocsai vállalkozás nyerte a kivitelezésre kiírt közbeszerzést, és az alvállalkozók, beszállítók nagy része is kalocsai, vagy környékbeli vállalkozás. A „Lurkópalota” második ütemének beruházásáról a kivitelező cég ügyvezetője és Kalocsa város polgármestere közös sajtótájékoztatón közölt részleteket.
2024. 04. 19., 14:27
Ellátásbiztonságról, megfizethető energiáról és fenntarthatóságról szólt a Business Talks ’24 kerekasztal beszélgetése, amelyen a Paks II. projektet Jákli Gergely elnök-vezérigazgató képviselte. A Magyar Zene Házában megrendezett eseményen kiemelte, ha a prognosztizált extrém időjárási viszonyok között kell majd villamos energiát előállítani, akkor a stabil nukleáris energia megkerülhetetlen. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 22., 09:49
A Duna Aszfalt által kivitelezett projekt felkerült egy londoni központú szakmai magazin címlapjára. Még >>>
2024. 04. 22., 08:52
Április 22-én, a Föld napján indul az ország legnagobb hulladékszedési programja, melyhez városunk az idei évben is csatlakozik. Még >>>
2024. 04. 20., 22:00
A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. Még >>>
2024. 04. 20., 05:55
A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatértek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. Még >>>
2024. 04. 19., 09:33
Jákob Zoltán: Hihetetlen élmény. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogadnak majd a szülőfalumban. Pedig – hosszú kihagyás után – váratlanul jelentem meg a volt általános iskolámban nosztalgiázni. Még >>>
2024. 04. 18., 09:43
A víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomáscsökkenéssel kell számolni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK