2022. 09. 29. csütörtök
Mihály
: 411 Ft   : 430 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Follárdt duplájával a mumusunkat győztük le

Tamás Ferenc  |  2018. 04. 18., 18:49

Az utóbbi öt meccsét megnyerő félegyházi rohamosztag a jó passzban lévő csapatok magabiztosságával érkezett az újjászerveződő Kalocsai FC otthonába, ám azt ők is tudták, hogy háromesélyes találkozóra érkeztek az annyi emlékezetes csatát megélt KSE pálya „Nagyműhelyébe”.

Az április 15-i vasárnapon aztán kisebb csoda történt, borult a papírforma, meggyőző játékkal nyert a Kalocsa az éremesélyes KHTK ellen. Ezzel megszerezte első tavaszi hazai győzelmét a csapat, ráadásul

azt a gárdát győztük le, amely ellen a legrosszabb a mérlegünk az utóbbi évtizedben

a megyei mezőnyben.

A siker értékét csak növeli, hogy mindezt kulcsjátékosai – a csapatkapitány Vuits Viktor, és Dostyicza Dani – hiányában érte el az együttes és ráadásul kapott gól nélkül, amely remélhetőleg megacélozza majd a fiúk önbecsülését és hervadni látszó önbizalmát is.

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A gólok rövid története:

Kiss Dominik, mint annyiszor a meccs során, bátran vállalta fel a lendületes labdás betöréseket, minek egyike után a félóra végén a vendégek stoppere utolsó emberként felvágta a kalocsai fiút. Kiss „spori” kivárt és előnyszabályt alkalmazott, mivel a lecsorgó labdára Follárdt Zolkó vércseként csapott le, majd rávezetve a kiinduló kapusra, a hálóba helyezte a játékszert (1–0).

A második játékrész ötödik percében Follárdt újból kilépett középen, az eléje kirontó hálóőrről nagyívben felperdült lövése, a labda pedig a léc alá hullott (2–0).

Képgaléria megtekintése (33 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző:
Hiányzóink ellenére nagyszerű, úgymond hitet adó győzelmet arattunk a mindig is mumusunknak számító Félegyháza ellen. Harta után már Bácsalmáson is bizonyított a csapat, ám ezzel a mai sikerrel remélem kárpótoltuk szurkolóinkat is.

KFC – KHTK 2–0 (1–0)
150 néző, vezette: Kiss L.
Kalocsa: Hegedűs – Busa, Szabó, Nasz, Rábóczki – Kollár – Kiss, Mátyás (Zorván M.), Vuits A. (Böjtös), Salacz (Rácz) – Follárdt (Pandúr).
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 2–0 a Kalocsa javára. Gólszerző: Katus Richárd 2.
Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 28., 20:23
Vállalkozásként üzletelt kábítószerrel – kristállyal – egy kalocsai család, amibe még a legfiatalabb családtagot, egy 13 éves lányt is bevontak. Az anyagra a bátyjai is rákaptak. A nyomozás során lőszer is előkerült. Még >>>
2022. 09. 28., 08:30
Feloldja a tűzgyújtási tilalmat a hatóság szerdától Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében is, ezzel Magyarország teljes területén megszűnik a korlátozás. Még >>>
2022. 09. 28., 07:24
Ezekben a napokban a posta a kalocsai háztartásokba is kézbesíti a KSH, a borítékon „HIVATALOS ÉRTESÍTÉS” feliratú levelét. Még >>>
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés