2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Megfogyva bár, de törve nem – Kecel FC – Kalocsai FC 2–2

Tamás Ferenc  |  2016. 09. 05., 13:45

A szegény embert még az ág is húzza! Nem elég, hogy a Kecel elleni találkozón Márton edző nem tudta csatába küldeni a sérüléssel bajlódó Vuits testvérpárt és Dostyiczát, ráadásul még a tűzoltónak készülő Pintér Roli sem tarthatott a többiekkel az ütközetre. Aztán a mérkőzésen sérülés miatt kénytelen volt elhagyni a játékteret Szabó Valentin, Follárdt Zolkó és az agyrázkódás gyanúval kórházba kerülő Nasz Balázs is.

Számunkra igen ígéretesen indult a mérkőzés, hiszen már a 3. percben gólt jegyezhettünk volna. Kohány Gábor tálcán kínált passzával Follárdt Zolkó egyedül találta magát szemben a kapussal a tizenegyes pont tájékáén, ám helyezett labdájába a hálóőr az utolsó utáni pillanatban még belekapott. A 9. percben aztán az első adandó alkalomból gólt értek el a hazaiak, amikor a kilépő Flaisz elnyeste a labdát az eléje induló kapusunk alatt a hosszú alsóba (1–0).

Képgaléria megtekintése (35 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A 16. percben Follárdt tért ölelő partdobása után belül a labdát tovább csúsztatták, a túloldalon érkező Böjtös Áron pedig egy igazítás után a hosszú alsóba lőtte a játékszert (1–1).

A félóra végén aztán a hazaiak egy oldal szabadrúgás utáni pontos érkezéséből majdnem vezetést szereztek, de szerencsére Vata fejese elkerülte a kapunkat. Akárcsak az első góljuknál, hosszú pauza után ismét a semmiből szereztek előnyt a vendéglátók. A 43. percben Pálinkás lépett el a bal oldalon – igaz, jobbhátvédünket Szabó Valentint ekkor még a pályán kívül ápolták –, a támadó pedig kilőtte a rövid felsőt az eléje kilépő Varga Sanyi válla felett (2–1).

Képgaléria megtekintése (35 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Aztán a két éve visszavonult Balogh „Totó” visszatért a sérült Szabó helyére a küzdőtérre, ám még nem tudott segíteni a kapott gólnál.

A második játékrész 10. percében Dobler jobb oldali beívelése átszállt a hosszún érkező Nasz elé, aki higgadtan átvette a labdát a jobbik lábára és elemi erővel kilőtte a keceli kapu bal alsó sarkát (2–2).

A vége előtt szűk tíz perccel egy összefejelés során megsérült az addig a csapat egyik legjobbjának számító Nasz Balázs, akit le kellett támogatni a pályáról (később a mentők megfigyelésre beszállították a halasi kórházba – A szerk.). Így, maradt a döntetlen eredmény, amivel mindkét csapat elégedett lehet az összes körülményt figyelembe véve.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Nehéz csatán vagyunk túl, a körülményeket figyelembe véve pedig azt kell, hogy mondjam, hogy az eredmény elfogadható. Soha nem tapasztalt sérüléshullám sújt bennünket, ma még a cserekapust is pályára kellett küldenem a végén a mezőnybe. Csak gratulálni tudok a csapatnak, hogy még így is ponttal távozhatunk idegenből.

Kecel FC – Kalocsai FC 2–2 (2–1)
150 néző, vezette: Kovács Attila
Kalocsa: Varga – Szabó (Balogh T,), Dobler, Nádasdi, Nasz (Vimpek) – Böjtös (Vass), Kohány B., Kollár, Kiss – Kohány G., Follárdt (Zorván M.).
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 2–1 a vendég KFC javára.
Gólszerző: Torják Erik 2.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 13., 15:53
Az ösztöndíjat a KIMBA Birkózó Akadémia, a Birkózószövetség és a Testnevelési Egyetem által alapított ösztöndíj évente egy személynek ítélhető oda. Még >>>
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>
2024. 06. 07., 09:32
Egy polgárőr kiszúrta, a rendőrök felderítették: a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie egy 36 éves kalocsai és 28 éves bátyai lakosnak – közli a Police.hu. Még >>>
2024. 06. 05., 16:22
„Hogy nem tudtak volna közéjük dobni egy bombát!!!!” – Hogy kik közé? Ugye, nem ezen fog múlni az ilyen hozzászólás megítélése?! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK