2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Nem igaz, hogy nem tud megnyitni a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház – Nem lopták el a felszerelést

Zsiga Ferenc  |  2021. 11. 15., 07:58

Súlyos mondatok borzolják néhány napja a közélet dolgai, a hírek iránt fogékonyak idegrendszerét: egy pár napja megjelent, majd a neten szélsebesen terjedő cikk szerint a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház azért nem tudja fogadni a koronavírusos betegeket, mert a létesítményre felügyelő biztonságiak ellopták a berendezés egy részét, a lélegeztető gépeket pedig más kórházakba szállították. Egy ilyen állításra a koronavírus járvány harmadik hulláma kezdetén (?) ösztönszerűen mindenki felkapja a fejét, de mint forrásaink megerősítették, az állítás hamis, nem igaz!

Ezt Bányai Gábor országgyűlési képviselő, akinek körzetében a járványkórház működik a főigazgató, dr. Szepesvári Szabolcs által aktuálisan (november 14. vasárnap) készített fényképfelvételeivel alátámasztva a közösségi médiában maga is megerősítette: semmi ilyen nem történt, álhírterjesztők etetik a közvéleményt. A Kiskunhalasi Büntetés-végrehajtási Intézeten belül felépített mobil járványkórházat korábban és most is éjjel-nappal őrzik, ráadásul jól őrzik, nem is tűnt el onnan semmi!

A képviselő a bejegyzését azzal zárja:

A legrosszabb dolog egyébként, hogy a Járványkórház kész és kénytelen fogadni a hamarosan érkező, legsúlyosabb állapotú koronavírusos betegeket, barátainkat, rokonainkat, szomszédainkat, a vírustagadókat, a sok oltatlant és néhány oltottat.”Amint az közismert, a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházba kalocsai és Kalocsa környéki egészségügyi szakemberek is dolgoznak, és mint megtudtuk, ők is hamarosan kiveszik a részüket az oda szállított súlyos koronavírusos betegek gyógyításában, ellátásában.


Bányai Gábor november 14-én, vasárnap délelőtt írt bejegyzését teljes terjedelmében is közzé tesszük:

„Kedves Barátaim!
Álhírterjesztők, néhány balodali politikus és újságíró most azzal etetik a közvéleményt, hogy a kiskunhalasi Mobil Járványkórházat nem lehet megnyitni, mert széthordták az eszközöket, a gépeket. Tisztelettel jelzem, hogy a Büntetés-végrehajtás intézeten belül őrzik a kórházat, így nehezen elképzelhető, hogy onnét bármit is el lehetne lopni, hordani. Nem is tűnt el semmi!

Mit kezdenének a börtön őrei otthon egy lélegeztető géppel vagy a defibrillátorokkal?!

A kettős NATO dróton keresztül ki vinne el bármit, csak az őrök és a kórház dolgozói tudnak bemenni?! Az őrzés, ha nyitva van és működik a kórház feladata volt és lesz.

De a biztonsági rendszer ugyanúgy működik mindig, most is, mint a légtechnika is, tehát mindenről tudnak, ami kint történik!

Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató urat megkértem, hogy küldjön mai fotókat az intenzív osztályról, amit megosztok.

A legrosszabb dolog egyébként, hogy a Járványkórház kész és kénytelen fogadni a hamarosan érkező, legsúlyosabb állapotú Korona-vírusos betegeket, a barátainkat, a rokonainkat, szomszédainkat, a vírustagadókat, a sok oltatlant és néhány oltottat!” – áll a bejegyzésben.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 18., 10:25
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK