2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A Kalocsai Kultúra Mecénása: a Tarr Kft. – A kenyérszentelő ünnepségen adták át a díjat

Illés György Cinó  |  2018. 08. 21., 20:06

A hagyományos kenyérszentelő ünnepség keretében került sor idén a Kalocsai Kultúra Mecénása Díj arany fokozatának átadására. Az önkormányzat és a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár (KKKK) által közösen alapított díjat a Tarr Kft. képviseletében Tamási Szabolcs vette át. A Tarr Kft. elsősorban a város fesztiváljainak támogatásával szerzett érdemeket.

Az augusztus 20-án, hétfőn délután fél hét órai kezdettel, a kalocsai Szent István Napok idei programfolyamának részeként lebonyolított ünnepélyen tartották meg a hagyományos kenyérszentelést és az új kenyér szétosztását is, ám idén először a város „saját kenyerét” szeghette meg dr. Bálint József polgármester.

Az ünnepség hivatalos programján szerepelt a Kúla és Kalocsa települései közti testvértelepülési együttműködést  megerősítő dokumentum aláírására is. Az okiratot dr. Bálint József, illetve Valka Károly látta el kézjegyével.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Kalocsai Kultúra Mecénása, arany fokozat, 2018.

A KKKK és Kalocsa Város Önkormányzata által közösen alapított

KALOCSA KULTURÁLIS MECÉNÁSA DÍJAT IDÉN A TARR KFT. KAPTA.

Az arany fokozatú kitüntetését dr. Bálint József polgármester és dr. Magóné Tóth Gyöngyi, a KKKK intézményvezetője – egyben főszervezőként az esemény konferansziéja – adta át, és azt a Tarr Kft. nevében Tamási Szabolcs vette át.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Az elhangzott méltatás szerint

A TARR KFT. KÜLÖNÖSEN A FESZTIVÁLOKat, kiemelten a paprikafesztivált ANYAGILAG ÉS KÜLÖNBÖZŐ SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOKKAL IS RENDSZERESEN támogatja.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés