2022. 12. 07. szerda
Ambrus
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

A Kalocsai Kultúra Mecénása: a Tarr Kft. – A kenyérszentelő ünnepségen adták át a díjat

Illés György Cinó  |  2018. 08. 21., 20:06

A hagyományos kenyérszentelő ünnepség keretében került sor idén a Kalocsai Kultúra Mecénása Díj arany fokozatának átadására. Az önkormányzat és a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár (KKKK) által közösen alapított díjat a Tarr Kft. képviseletében Tamási Szabolcs vette át. A Tarr Kft. elsősorban a város fesztiváljainak támogatásával szerzett érdemeket.

Az augusztus 20-án, hétfőn délután fél hét órai kezdettel, a kalocsai Szent István Napok idei programfolyamának részeként lebonyolított ünnepélyen tartották meg a hagyományos kenyérszentelést és az új kenyér szétosztását is, ám idén először a város „saját kenyerét” szeghette meg dr. Bálint József polgármester.

Az ünnepség hivatalos programján szerepelt a Kúla és Kalocsa települései közti testvértelepülési együttműködést  megerősítő dokumentum aláírására is. Az okiratot dr. Bálint József, illetve Valka Károly látta el kézjegyével.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Kalocsai Kultúra Mecénása, arany fokozat, 2018.

A KKKK és Kalocsa Város Önkormányzata által közösen alapított

KALOCSA KULTURÁLIS MECÉNÁSA DÍJAT IDÉN A TARR KFT. KAPTA.

Az arany fokozatú kitüntetését dr. Bálint József polgármester és dr. Magóné Tóth Gyöngyi, a KKKK intézményvezetője – egyben főszervezőként az esemény konferansziéja – adta át, és azt a Tarr Kft. nevében Tamási Szabolcs vette át.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Az elhangzott méltatás szerint

A TARR KFT. KÜLÖNÖSEN A FESZTIVÁLOKat, kiemelten a paprikafesztivált ANYAGILAG ÉS KÜLÖNBÖZŐ SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOKKAL IS RENDSZERESEN támogatja.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 12. 02., 13:56
Két év alatt 150 millióval csökkentek Kalocsa éves adóbevételei, miközben a következő évben mintegy 350 milliós rezsiköltség-növekedéssel kell számolni, így a bevételek növelése elkerülhetetlen. A Vállalkozói Klub levélben kérte a javaslat elvetését, de a fentiekre tekintettel a szerda délutáni testületi ülésen mégis megszavazta azt a grémium többsége. A döntéstől bő 60 milliós bevétel-növekedést várnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 06., 22:49
E percekben is tart Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgatója. A továbbiakban az ár kutanként és naponként változhat, a ma éjjeltől érvényes árakat már ismertették. Még >>>
2022. 12. 06., 16:15
A Mol a karbantartás után ugyan újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, és ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett - jelentette be a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden. Még >>>
2022. 12. 06., 16:03
Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Még >>>
2022. 12. 06., 09:38
Eltűnt a 16 éves Tóth Alisa Angelika! A fiatal, kalocsai lány december 3-án tűnt el, a rendőrség keresi. Még >>>
2022. 12. 06., 08:40
A hatodik játéknaphoz érkeztünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2022. 12. 05., 10:52
Folytatódik a változékony idő a jövő héten is, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK