2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Gy. Németh Erzsébet Kalocsán kampányolt – A politikus a helyi jelöltjeik mellett a megyei és EP listájuk támogatására buzdított

Illés György Cinó  |  2024. 05. 10., 12:59

A Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője és alelnöke, a Fővárosi Közgyűlés tagja dr. Magóné Tóth Gyöngyi polgármester jelölt és képviselőjelöltjeikből álló csapata vendégeként érkezett városunkba, ahol a Kubikus parkban találkozott a DK, az MSZP és a Veled Velünk Városunkért Egyesület közös jelöltjeit támogató keménymaggal csütörtök délután négy órakor.

Az alkalomra portálunk nem kapott meghívót, és a helyszínen más média jelenlétét sem tapasztaltuk, az alkalmat a közösségi médiában hirdették a jelöltjeik, illetve a választási felkészülés időszakában jelölőszervezetként létrehozott egyesületük oldalán, ott bukkantunk rá – ebből következtetünk arra, hogy az alkalmat elsősorban a saját tábor, azon belül is a legelkötelezettebb keménymag megerősítésének és mozgósításának céljával szervezték.

A megjelenteket először dr. Magóné Tóth Gyöngyi köszöntötte, majd Gy. Németh Erzsébet mondott kortesbeszédet, amelyben az európai unió – és annak jelenleg uralkodó szellemisége – felé való elkötelezettség, illetve a Kormány és a fő rivális Fidesz-KDNP pártszövetség kritikája nagyjából azonos hangsúlyt kapott.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek


A politikus a hallgatóságot a kalocsai polgármesterjelöltjük és a választásokon induló csapata, valamint választási pártszövetségük megyei listája, illetve EP-listája támogatására buzdította.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek


A megjelenteket végül babgulyás vacsorával és süteményekkel vendégelték meg mintegy bő félszáz érdeklődő részvételével zajlott alkalom zárásaképpen, alkalmat adva a fölvetett témák oldottabb légkörben történő megvitatására is.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK