2021. 11. 30. kedd
András, Andor
: 369 Ft   : 327 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Adatkezelés

Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed.

A következőkben részletes tájékoztatást nyújtunk Önnek arról, hogy mi is történik az Ön személyes adataival. Ön a honlap használatával elfogadja az alábbiakat és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

Személyes adatait ezen a weboldalon csupán a technikailag szükséges terjedelemben tároljuk. A tárolt adatokat semmi esetre sem értékesítjük vagy adjuk ki más célból. A személyes adatokat hírlevelünk elküldése céljából, valamint kapcsolattartási ügyekből kifolyólag az itt leírtak szerint kezeljük.

Az adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor. A hozzájárulást az egyes adatkezelések tekintetében a honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Server Log fájljainkban olyan információkat tárolunk, melyeket az Ön böngészője eljuttat hozzánk. Ezek a következők:

- böngészőjének típusa/verziója
- felhasznált üzemrendszer
- referer URL (a korábban látogatott oldal URL-je)
- a hozzáférő számítógép host neve (IP-cím)
- a szerver pontos ideje

Ezeknek az adatoknak a személyre vonatkozó tárolása nem történik meg. Nem adjuk hozzá ezeket az adatokat más adatforrásokhoz. A mindenkori látogatás befejezése után az Ön IP-címe azonnal törlődik a bennevagyunk.hu oldalról. A Felhasználó az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu ) fordulhat.

Az adatkezelő a Kalomédia Kft.

Adatai kezelésekor folyamatosan szem előtt tartjuk az idevonatkozó jogszabályi előírásokban foglaltakat. Amennyiben weboldalunkon Önnek lehetősége van személyes adatai megadására, úgy kérjük Önt, hogy ellenőrizze Ön is, mely adatokat kívánja megosztani velünk. Az adatok megadása önkéntes/opcionális, ezen adatokat adott esetben statisztikai célok érdekében használjuk fel. Emellett – külön hozzájárulása esetén – saját marketingcéljainkra is felhasználjuk adatait. A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket csak az Ön kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küldünk.

A regisztráció során szükségszerűen megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. Nem szükséges adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától szintén a regisztráció törléséig tart. A regisztráció Felhasználó vagy Szolgáltató általi törlésére bármikor sor kerülhet.

A Server Logban tárolt felhasználói adatokat a rendszerünk 1 évig tárolja.

Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl.számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a honlapon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

Az adatokat elsődlegesen a Kalomédia Kft., illetve a Kalomédia Kft. belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.

A személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve az Ön hozzájárulása alapján kerülhet sor.

A cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, melyeket a számítógép és a böngésző elment. A cookie-k lehetővé teszik rendszereink és az Ön böngészője számára annak szabályozását, hogy pl. a külön akciók reklámja csak korlátozott gyakorisággal jelenjen meg. A cookie-k ezzel lehetővé teszik, hogy az internetes tartalom tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek.

A bennevagyunk.hu oldalon több helyen úgynevezett "session cookie-kat" használunk. Ezek az Ön látogatása után automatikusan törlődnek és arra szolgálnak, hogy az élmény felhasználóbarátabb, hatékonyabb és biztonságosabb legyen. Cookie-jaink a biztonsági szabványok segítségével védve vannak az ellen, hogy harmadik személy hozzáférjen.

Ezenkívül ezen a weboldalon az úgynevezett "állandó cookie-k" segítségével adatokat gyűjtünk névtelen módon marketing- és optimalizálási célokból. Ezek az adatok abban vannak segítségünkre, hogy azonosíthassuk az egyedi vásárlói csoportok speciális igényeit. Az adatokat nem használjuk arra, hogy a weboldal látogatóját személyesen azonosítsuk. Természetesen adatai ily módon történő felhasználását, melyet kínálatunk optimalizálása céljából használunk, bármikor letilthatja a lent feltüntetett elérhetőségek bármelyikén.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció elmagyarázza Önnek, hogy böngészője miként ne engedélyezze a cookie-kat, hogy fogadjon el új cookie-kat, vagy hogy hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy hogy hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat. Javasoljuk Önnek azonban, hogy cookie-funkcióit hagyja teljes egészében bekapcsolva, mert csak így tudja reklámkínálatunkat az Ön igénye szerint szabályozni.

A bennevayunk.hu oldalon használt cookie-k nem okoznak kárt számítógépében és nem tartalmaznak vírust.

A felhasználókról szóló információk nagyon fontosak a számunkra és abban is segítenek, hogy internetes oldalunkat folyamatosan fejleszthessük. Ezen okból alkalmazunk az oldal megjelenését, letöltési sebességét nem zavaró grafikus mérőpontokat oldalainkon, melyek szervereinkről érkeznek. A mérőpontok letöltését regisztráló naplófájl alapján készülnek el a site látogatottságát jellemzőmérési eredmények. A mérési eredményeket a jetfly.hu saját szervere rögzíti. Ezekhez a fájlokhoz kizárólag munkatársaink férhetnek hozzá. Így látjuk, hogy felhasználóink melyik internetes oldalakat látogatják, és milyen műveleteket végeznek. Ezek az elemek segítenek nekünk ügyfeleink alaposabb megismerésében és abban, hogy még élvezetesebbé tehessük a böngészést weboldalunkon.

Az Ön irántunk tanúsított bizalma fontos a számunkra. Ezért bármikor szívesen állunk rendelkezésére, amennyiben kérdése lenne adatainak kezelésére vonatkozóan. Önnek bármikor jogában áll felvilágosítást kérni a személyét érintő, nálunk tárolt adatok, azok származása, fogadója, valamint a tárolás céljára vonatkozóan. Amennyiben felvilágosításra lenne szüksége az Ön nálunk tárolt adataival kapcsolatban, akkor kérjük, forduljon írásban adatvédelmi felelősünkhöz az info@bennevagyunk.hu címen keresztül. Ezen kívül kötelességünk kérésére az Önről tárolt adatokat helyesbíteni, zárolni vagy törölni, amennyiben ennek egyéb törvényi szabályozás (pl. törvényben meghatározott adattárolási kötelezettség) nem áll útjában.

Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője a Kalomédia Szolgáltató Kft. (székhely: 6300 Kalocsa, Duna u. 21.; adószám: 13926643-2-03; Cégjegyzékszám: 03-09-114510).
Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén:
info@bennevagyunk.hu
+36 20 449 1700
6300 Kalocsa, Szent István kir. út 61.


  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 29., 16:21
Öltöztesd ünneplőbe az ablakot is, varázslatos hangulatot kölcsönöz az egész szobának! Még >>>
2021. 11. 29., 15:23
Szerdán a nap első felében nem valószínű csapadék, később azonban kisebb mennyiségű melegfronti csapadék érkezik, északon, északkeleten elsősorban hó, míg délnyugat felé haladva már inkább havas eső, eső formájában. Még >>>
2021. 11. 29., 09:54
A baromfi ágazatot érő kár mérséklése érdekében minden könnyítő intézkedést elrendelnek a szakemberek, amint azt a járványhelyzet lehetővé teszi. Még >>>
2021. 11. 29., 09:48
A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ szervezésében ezúttal a Kolompos együttes mulatságára! Még >>>
2021. 11. 28., 16:00
Az ANDA Present Kft. 10 000 db gyermekmaszkot adományozott a Kertvárosi Általános Iskoláért-Gyermekeinkért Alapítványnak. Még >>>
2021. 11. 28., 14:56
A vádlott szándékosan segítséget kívánt nyújtani 4 szír migráns személynek abban, hogy a szerb-magyar államhatár közeléből Nyugat-Európába, Ausztriába eljussanak. A sikeres szállítást követően Belgrádban 1000 eurót kapott volna fizetségül. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei