2024. 07. 20. szombat
Illés
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Borpárlatos, „rütyögős”, kényszerszavalós ünnepi koncert a Budapesti Operettszínház sztárjaival

Borbély-Juhász Ágnes  |  2016. 01. 04., 18:40

Talán nem is lehetett volna több tartalommal megtölteni azt a közel kétórás koncertet, amelyet a Budapesti Operettszínház sztárjai adtak múlt héten a kalocsai gimnázium dísztermében. Egy biztos: Janza Kata, Mészáros Árpád Zsolt és Kocsis Dénes hol komoly, hol bohókás produkciói egy percre sem hagyták lankadni a figyelmet.

Pedig még a technika ördöge is közbeszólt. Vagy az is lehet, hogy Murphy keze volt a dologban: mert ugye miért ne a koncert alatt frissítene a hátteret biztosító laptop?!
Na de ne szaladjunk ennyire előre…

Képgaléria megtekintése (74 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Két ünnep között, december 28-án remek kikapcsolódási lehetőséget ígért A hangokba zárt élmény címmel meghirdetett ünnepi musical és operett koncert. A jegyek a várakozásoknak megfelelően mind egy szálig elfogytak, nem maradt üresen szék 250 éves gimnáziumunk dísztermében.

Képgaléria megtekintése (74 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A két felvonásos koncert repertoárjában olyan komolyabb hangvételű dalok mellett mint a Boldogság gyere haza, a Time to say goodbye, vagy a Katedrális, egy-egy film népszerű nótája is helyet kapott.

Képgaléria megtekintése (74 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Mészáros Árpád Zsolt előadásában elhangzott a Hippolyt a lakáj klasszikusa, a Bőg a tehén, amely alatt az előadó „rütyögni”, – azaz nagyjából összezárt lábakkal ritmusra fel-le rugózni is – megtanította a kalocsai közönséget.

Képgaléria megtekintése (74 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Janza Kata több ABBA slágert is hozott, Kocsis Dénes megmutatta mi az a la-ko-da-lom. Borpárlattal a kezében rótta a nézőteret, körbekínálva a jókedvre derítő nedűt.
A színész a tehetséges Juhász Anna Lillával, a Rudolf musical Érted születtem című duettjét is előadta. Annát a kalocsaiak már több helyi rendezvényen is hallhatták énekelni, ezúttal azonban igazán nagyszerű énekesek társaságában mutatkozhatott be. A szárnyait bontogató duett vendég a Rómeó és Júlia Szívből szeretni című dalának előadásában is közreműködött.
Reméljük, láthatjuk, hallhatjuk még a deszkákon!

Képgaléria megtekintése (74 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Felcsendült, majd félbe is szakadt a Bob-Bon nagy sikerű Valami Amerikája. A slágernek a Windows jól ismert kikapcsolási hangja vetett véget. Történt ugyanis, hogy az előadók zenei alapokat szolgáltató laptopja úgy gondolta, frissít egyet magán és újraindul. A néhány perces kényszerszünet azonban nem hozta zavarba a színészeket, a rögtönzött produkciók kifejezetten üde színfoltjai lettek az estének. Mészáros Árpád Zsolt mély átéléssel szavalta el a magyar házibulik himnuszát, vagyis a Csavard fel a szőnyeget című dal szövegét, de néhány sztorit is megosztott a közönséggel.

Képgaléria megtekintése (74 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az est végén percekig zúgott a vastaps, a nézők állva búcsúztatták nagyszerű műsoruk végén a művészeket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK