2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Hungaroringi tripla versenyhétvégére készül a kalocsai Lengyel Martin, Formula Renault pilóta - Videóval!

Hungaroringi tripla versenyhétvégére készül a kalocsai Lengyel Martin, Formula Renault pilóta - Videóval!
Tóth Barna  |  2018. 10. 03., 16:46

Némi segítséggel teljesítheti a következő hungaroringi futamsorozatot és a jövő évi szezont a kalocsai Lengyel Martin a Mogul Racing Team és a Nivo Motorsport pilótája. A korábbi futamokon sikerrel tette le névjegyét a Formula Renault géposztályában a tehetséges fiatal pilóta, akivel alkalmunk nyílt egy átfogó videóinterjút készíteni.

Hogyan jött Lengyel Martin számára a versenyzés? Miért a Forma autóra esett a választása, és milyen kategóriákban próbálta már ki magát? Többi közt ezekről beszélgettünk a fiatal kalocsai pilótával, aki már javában készül az október 7-ei szezonzáró tripla futamra a Hungaroringen.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Mogul Racing Team

Szponzorok tekintetében viszont ráfér az erősítés.

Az élet furcsa fintora, hogy míg a jövő szezon támogatói-anyagi háttere már majdnem teljesen biztosított, addig a Hungaroringen teljesítendő versenyhétvégén való induláshoz még elkél a segítség, így minden hozzájárulást örömmel vesz.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Mogul Racing Team

Az Il Primo Étteremben készítettük az alábbi kötetlen interjút Martinnal, aki tehetségének, kitartásának és tudásának köszönhetően, egészen egy Forma Renault versenyautó cockpitjéig tornázta, helyesebben autózta fel magát. A versenysorozat a mogyoródi Hungaroringen ér véget október hetedikén. Ekkor három időmérőedzést és három versenyt kell majd teljesíteniük a pilótáknak, így a kalocsai fiatalembernek is. A hazai versenypályán zajló futamsorozat ráadásul a legfontosabb állomás is egyben.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Mogul Racing Team

Martin örömmel mesélt a kezdetekről és a forma autós versenyzés szépségeiről is. Emellett egy kéréssel is fordult a kalocsai és környékbeli cégekhez:

Akiknek van lehetőségük, szeretik az autós gyorsasági versenysportokat, támogassanak, hogy hazai közönség előtt is megmutathassam a tudásomat.”
- így a pilóta.

Akkor induljon a „felvezetőkör”, amelyben Martin sok érdekességet árul el:


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés