2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Hungaroringi tripla versenyhétvégére készül a kalocsai Lengyel Martin, Formula Renault pilóta - Videóval!

Hungaroringi tripla versenyhétvégére készül a kalocsai Lengyel Martin, Formula Renault pilóta - Videóval!
Tóth Barna  |  2018. 10. 03., 16:46

Némi segítséggel teljesítheti a következő hungaroringi futamsorozatot és a jövő évi szezont a kalocsai Lengyel Martin a Mogul Racing Team és a Nivo Motorsport pilótája. A korábbi futamokon sikerrel tette le névjegyét a Formula Renault géposztályában a tehetséges fiatal pilóta, akivel alkalmunk nyílt egy átfogó videóinterjút készíteni.

Hogyan jött Lengyel Martin számára a versenyzés? Miért a Forma autóra esett a választása, és milyen kategóriákban próbálta már ki magát? Többi közt ezekről beszélgettünk a fiatal kalocsai pilótával, aki már javában készül az október 7-ei szezonzáró tripla futamra a Hungaroringen.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Mogul Racing Team

Szponzorok tekintetében viszont ráfér az erősítés.

Az élet furcsa fintora, hogy míg a jövő szezon támogatói-anyagi háttere már majdnem teljesen biztosított, addig a Hungaroringen teljesítendő versenyhétvégén való induláshoz még elkél a segítség, így minden hozzájárulást örömmel vesz.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Mogul Racing Team

Az Il Primo Étteremben készítettük az alábbi kötetlen interjút Martinnal, aki tehetségének, kitartásának és tudásának köszönhetően, egészen egy Forma Renault versenyautó cockpitjéig tornázta, helyesebben autózta fel magát. A versenysorozat a mogyoródi Hungaroringen ér véget október hetedikén. Ekkor három időmérőedzést és három versenyt kell majd teljesíteniük a pilótáknak, így a kalocsai fiatalembernek is. A hazai versenypályán zajló futamsorozat ráadásul a legfontosabb állomás is egyben.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Mogul Racing Team

Martin örömmel mesélt a kezdetekről és a forma autós versenyzés szépségeiről is. Emellett egy kéréssel is fordult a kalocsai és környékbeli cégekhez:

Akiknek van lehetőségük, szeretik az autós gyorsasági versenysportokat, támogassanak, hogy hazai közönség előtt is megmutathassam a tudásomat.”
- így a pilóta.

Akkor induljon a „felvezetőkör”, amelyben Martin sok érdekességet árul el:


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-05-30 12:49:46
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>
2023. 06. 02., 10:33
Több hónapos nyomozómunka eredményeként több mint 200 rendőr, 23 Bács-Kiskun vármegyei helyszínen csapott le egyidőben. Még >>>
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>