2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Fergeteges nyári szezon - és hotelnyitó buli Szeliden – A járás első négycsillagos szálláshelye

Fergeteges nyári szezon - és hotelnyitó buli Szeliden – A járás első négycsillagos szálláshelye
Zsiga Ferenc  |  2021. 06. 13., 17:25

Lendületes, lüktető dallomok, talpig elegánsba öltözött házigazdák és szervezők fogadták a Szelidi-tó partján épült új, modern, minden igényt kielégítő, a közvetlen vízparti környezet, a tágas, fedett terek miatt buli és báli helyszínnek is különleges Waterfront Lodge négycsillagos panzió vendégeit június 11-én, pénteken. A fergeteges nyári szezon - és hotelnyitó buli azért is jelentős mérföldkő a régió turizmusa és vendéglátása történetében, mert a kalocsai járás végre egy olyan négycsillagos szálláshellyel büszkélkedhet, amely ország-világ előtt megállja a helyét. A zömében Kalocsáról, a környező településekről, továbbá a fővárosból, az ország számos pontjáról érkező vendégek egyöntetű véleménye: az igényesen megépített, saját nagy parkolóval, egy kis wellness részleggel is rendelkező hotel nem csak új színfoltja Szelidnek, hanem egész évben különleges helyszíne lehet a strandszezonnak, a pandémia szorításából szabaduló társasági életnek.

Ez utóbbi megállapítást erősíti, hogy a hotel - és szezonnyitó buli szépen megterített asztalainál számos jogászokból és orvosokból álló baráti társaság, a köz - és társadalmi élet, a sport ismert személyiségei foglaltak helyet.

A professzionális hang - és fénytechnikával fellépő Veracruz zenekarfunky, pop, rock, nosztalgia, jazz dallamai, a nyitott látványkonyha vaslapjain kitűnő szakácsok, a Kiskőrösről érkezett Nagy Imre és Nagy Gergő által készített finom grill ételek, saláták is mondhatni mindenben igazodtak a hely színvonalához, emelkedett stílusához és „szelleméhez.”

Képgaléria megtekintése (24 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek


Ezt csak fokozta a baráti körben az olasz borok szakértőjeként is számon tartott tulajdonos borszelekciója, a kitűnő sör, pezsgő, a már welcome drinknek is választható mákpálinka, amelyek így együtt igazi kulináris élményt nyújtottak.
Mindenképpen említést érdemelnek a szuper, kedves és figyelmes felszolgálók, akiknek a vendégekre irányuló figyelme egy pillanatra sem lankadt.

Még mielőtt bárki megkérdezné - Na’, és akkor mivel jöttetek haza? – elmondom, a háztól házig szállításról a hotel kisbusza gondoskodott.

Mint kiderült, a volt Éden diszkó helyén épült Waterfront Lodge professzionális építészeti, környezeti, arculati és minden egyéb más feltételrendszerének megteremtése a tulajdonos mellett az egyetemi docensként, szak-és műfordítóként is ismert Dr. Andó Éva ügyvezető igazgató nevéhez köthető.
A 13 szobás hotelt a szakemberrel együtt járhattam körbe, a látottak itt érhetők el.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

 

Ugyan Dr. Andó Éva mellett mások szólisztikus teljesítményét is érdemes lenne kiemelni, de ettől talán fontosabb: a személyzet a tulajdonostól, ügyvezetőtől a hotel vezetőjén át egy jól összeszokott csapathoz illően szinte „együtt lélegzett”. Jó volt látni, megtapasztalni azt a színvonalat, amit a buli közönsége utólag is nagyra értékelt. Köszönet érte!

A túláradó vidámság úgy hajnali egykor ért a tetőfokára, mígnem a háromig kitartók azzal búcsúztak: ezt rendszeressé tesszük, pár hét múlva ugyanígy, ugyanitt, együtt!

Képgaléria megtekintése (24 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei