2024. 04. 25. csütörtök
Márk
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Filmbemutatóval egybekötött partnertalálkozót tartott a kórház

2015. 11. 30., 11:41

A Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Kórháza november 26-án este a Hotel Kalocsa előadótermében tartott filmbemutatóval egybekötött partnertalálkozót a város, a járás nagyobb vállalkozásainak, pénzintézeteinek vezetői részvételével. A találkozó alkalom volt arra, hogy a Szent Kereszt Kórházban folyó gyógyító munkát a KalocsaTV által készített kisfilmen keresztül is bemutassák.

A vállalkozókat dr. Mócza György főigazgató-helyettes, a kórház vezetője dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója nevében is köszöntötte, majd a rövid, életrajzi adatokat, szakmai életútját tartalmazó bemutatkozását követően az intézmény menedzsmentjét szakterületenként mutatta be. Szivós Etelka ápolási igazgató-helyettes, dr. Deák Zoltán főorvos, a rendelőintézet vezetője, dr. Réfy Miklós főorvos, Faragó Tiborné gazdasági igazgató-helyettes a későbbiekben aktívan bekapcsolódott a beszélgetésbe.


Forrás: KALOhírek

A levetített, mintegy 20 perces, a Kalocsa TV által a kórház részére ingyenesen készítetett kisfilm a város gazdasági, idegenforgalmi, oktatási potenciáljának bemutatásával kezdődött, majd a kórház történetén keresztül, az elmúlt évek nagy horderejű fejlesztésein át az egyes osztályokat mutatta be. A filmben interjú formájában megszólaló szakemberek röviden összefoglalták, ismertették az osztályok munkáját, azokat a korszerű eljárásokat, terápiákat, amelyek az intézmény falai között meghonosodtak és jó alapot biztosítanak a további sikeres munkához és fejlődéshez.


Forrás: KALOhírek

A vállalkozók a meghívóból már értesültek arról, hogy a kórház a partnertalálkozó keretében azokat a problémáit, és az azok megoldásához nyújtott eseteges külső segítséget szeretné átbeszélni a vállalkozókkal és a pénzintézetek képviselőivel, amelyek ha megvalósulnak, számukra célhoz kötötten lesznek nyomon követhetők. Szó volt arról is, hogy azok a legkisebbtől a legnagyobbig a kórház külső kommunikációjában is megjelennek, lehetőség lesz arra is, hogy egy-egy osztályt egy, vagy több vállalkozás „örökbe fogadjon”, azaz az ott jelentkező, például műszaki jellegű problémák megoldásához – egy-egy kórterem, folyosó kifestése, zárjavítás, stb. – segítséget nyújtson.


Forrás: KALOhírek

Az ötlet kedvező fogadtatásra talált, a vállalkozók elismeréssel szóltak a kezdeményezésről és konkrét felajánlások is elhangzottak, de ezeket a későbbiekben konkretizálják. A kórház Faragó Tiborné gazdasági igazgató-helyettest jelölte ki a vállalkozók, bankok és az intézmény közötti kapcsolattartónak.

A partnertalálkozó megtartását a járás egyik meghatározó vállalkozója, munkáltatója, Pata József a Kórház Alapítványán keresztül finanszírozta.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 19., 14:23
Kalocsai vállalkozás nyerte a kivitelezésre kiírt közbeszerzést, és az alvállalkozók, beszállítók nagy része is kalocsai, vagy környékbeli vállalkozás. A „Lurkópalota” második ütemének beruházásáról a kivitelező cég ügyvezetője és Kalocsa város polgármestere közös sajtótájékoztatón közölt részleteket.
2024. 04. 19., 14:27
Ellátásbiztonságról, megfizethető energiáról és fenntarthatóságról szólt a Business Talks ’24 kerekasztal beszélgetése, amelyen a Paks II. projektet Jákli Gergely elnök-vezérigazgató képviselte. A Magyar Zene Házában megrendezett eseményen kiemelte, ha a prognosztizált extrém időjárási viszonyok között kell majd villamos energiát előállítani, akkor a stabil nukleáris energia megkerülhetetlen. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 24., 09:57
Itt van a tökéletes lávasüti receptje. Egészen megúszós lett, de közben nem hiányzik belőle a rengeteg csokoládé sem. Minden csokirajongónak kötelező megcsinálni! Egyáltalán nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. Még >>>
2024. 04. 23., 13:49
E hét pénteken és további négy hétvégén is szuper programokkal várnak mindenkit az Érsekkertben! Még >>>
2024. 04. 22., 09:49
A Duna Aszfalt által kivitelezett projekt felkerült egy londoni központú szakmai magazin címlapjára. Még >>>
2024. 04. 22., 08:52
Április 22-én, a Föld napján indul az ország legnagobb hulladékszedési programja, melyhez városunk az idei évben is csatlakozik. Még >>>
2024. 04. 20., 22:00
A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. Még >>>
2024. 04. 20., 05:55
A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatértek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK