2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Nyugdíjba vonult dr. Városi Zsuzsanna volt megyei, járási tisztifőorvos

2015. 10. 22., 11:01

Negyven év közszolgálat után bensőséges ünnepség keretében dr. Zombor Attila, a megyei kormányhivatal főigazgatója és dr. Bedics Andrea járási hivatalvezető nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte a megye, a járás egyik legismertebb kormánytisztviselőjét, dr. Városi Zsuzsannát.

A volt megyei és járási tisztifőorvos azon kormánytisztviselők egyike, aki nem csak nagy szakmai gyakorlattal és tapasztalattal látta el feladatát, hanem úgy dolgozott, hogy mindeközben közmegbecsülés övezte – mondta dr. Zombor Attila.

A főigazgató alig győzte felsorolni azokat a szakmai képesítéseket, közte a felsőfokú nyelvvizsgát, vezetői képzéseket, amelyek dr. Városi Zsuzsanna szakmai életútját kísérték. A főigazgató emlékeztetett arra, hogy dr. Városi Zsuzsanna 2000-2007-ig megyei tisztifőorvos volt, vezetése alatt a kitűzött szakmai célok kimagasló szinten valósultak meg. Munkásságát számos miniszteri és egyéb kitüntetéssel is elismerték, ám számára mégis munkatársainak, a felügyelete alatt álló intézmények vezetőinek, és az ügyfeleknek a megbecsülése volt a legértékesebb.

Dr. Városi Zsuzsanna
Forrás: KALOhírek

Dr. Városi Zsuzsanna azon orvosok közé tartozik, aki választott hivatása mellett végig kitartott, a közegészségügyi, egészségvédelmi és az egészségügyi igazgatási terület mellett kötelezte el magát.

Dr. Városi Zsuzsanna vezetői kvalitásait a szerénység, közvetlenség, munkatársai személyes példamutatással történő segítése jellemezte. Kollégáitól elvárta, hogy a lakosságot, az ügyfeleket szakmai tanácsokkal, érvekkel támogassák és győzzék meg a hiányosságok megszűntetése érdekében, csak végső eszköz legyen a szankcionálás.

Dr. Városi Zsuzsanna megköszönte a Kormányhivatal vezetésének, személy szerint dr. Zombor Attila főigazgatónak és dr. Bedics Andrea járási hivatal vezetőnek a támogató együttműködését, valamint a nyugdíjba vonulása alkalmából kapott kormánymegbízotti elismerést, az ez alkalomból szervezett kollegális, szívélyes hangulatú ünnepséget.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.
2023-05-30 12:49:46
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>
2023. 06. 02., 10:33
Több hónapos nyomozómunka eredményeként több mint 200 rendőr, 23 Bács-Kiskun vármegyei helyszínen csapott le egyidőben. Még >>>
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK