2022. 08. 12. péntek
Klára
: 395 Ft   : 382 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Nyugdíjba vonult dr. Városi Zsuzsanna volt megyei, járási tisztifőorvos

2015. 10. 22., 11:01

Negyven év közszolgálat után bensőséges ünnepség keretében dr. Zombor Attila, a megyei kormányhivatal főigazgatója és dr. Bedics Andrea járási hivatalvezető nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte a megye, a járás egyik legismertebb kormánytisztviselőjét, dr. Városi Zsuzsannát.

A volt megyei és járási tisztifőorvos azon kormánytisztviselők egyike, aki nem csak nagy szakmai gyakorlattal és tapasztalattal látta el feladatát, hanem úgy dolgozott, hogy mindeközben közmegbecsülés övezte – mondta dr. Zombor Attila.

A főigazgató alig győzte felsorolni azokat a szakmai képesítéseket, közte a felsőfokú nyelvvizsgát, vezetői képzéseket, amelyek dr. Városi Zsuzsanna szakmai életútját kísérték. A főigazgató emlékeztetett arra, hogy dr. Városi Zsuzsanna 2000-2007-ig megyei tisztifőorvos volt, vezetése alatt a kitűzött szakmai célok kimagasló szinten valósultak meg. Munkásságát számos miniszteri és egyéb kitüntetéssel is elismerték, ám számára mégis munkatársainak, a felügyelete alatt álló intézmények vezetőinek, és az ügyfeleknek a megbecsülése volt a legértékesebb.

Dr. Városi Zsuzsanna
Forrás: KALOhírek

Dr. Városi Zsuzsanna azon orvosok közé tartozik, aki választott hivatása mellett végig kitartott, a közegészségügyi, egészségvédelmi és az egészségügyi igazgatási terület mellett kötelezte el magát.

Dr. Városi Zsuzsanna vezetői kvalitásait a szerénység, közvetlenség, munkatársai személyes példamutatással történő segítése jellemezte. Kollégáitól elvárta, hogy a lakosságot, az ügyfeleket szakmai tanácsokkal, érvekkel támogassák és győzzék meg a hiányosságok megszűntetése érdekében, csak végső eszköz legyen a szankcionálás.

Dr. Városi Zsuzsanna megköszönte a Kormányhivatal vezetésének, személy szerint dr. Zombor Attila főigazgatónak és dr. Bedics Andrea járási hivatal vezetőnek a támogató együttműködését, valamint a nyugdíjba vonulása alkalmából kapott kormánymegbízotti elismerést, az ez alkalomból szervezett kollegális, szívélyes hangulatú ünnepséget.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 09., 07:48
Szombaton már kora reggel megkezdődött a falunap rendezvénysora a sokéves hagyományokkal rendelkező horgászversennyel, majd sportprogrammal folytatódott a műsor. Délután három órakor a falunap ünnepélyes megnyitóján beszédet mondott Katona György polgármester. A napot retro buli zárta, a hajnali kifulladásig.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 11., 18:01
Erőszakkal elvette két fiú telefonját és egyikük biciklijét egy 14 éves és 18 éves fiatal. A támadókat hamar beazonosították és őrizetbe vették a bajai rendőrök. Még >>>
2022. 08. 11., 11:00
A legszebb dinnyetorta és a legötletesebb dinnyeétel gazdáját is elismerték. Még >>>
2022. 08. 10., 17:28
Balotaszállásnál állították meg a fiatal szerb férfit, aki 10 határsértőt szállított egy személyautóban. Még >>>
2022. 08. 10., 13:03
A pályázat megvalósítására 3,347 milliárd forint vissza nem térítendő, 100% intenzitású támogatást biztosítanak. Még >>>
2022. 08. 09., 17:41
A vádlott a sértett egy fa szerszámnyéllel kitartóan, testszerte ütlegelte, aminek következtében a férfi a helyszínen életét vesztette. Még >>>
2022. 08. 09., 10:01
A Készenléti Rendőrség toborzói a jánoshalmi térségben élőknek tartottak tájékoztatót. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés