2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Nyugdíjba vonult dr. Városi Zsuzsanna volt megyei, járási tisztifőorvos

2015. 10. 22., 11:01

Negyven év közszolgálat után bensőséges ünnepség keretében dr. Zombor Attila, a megyei kormányhivatal főigazgatója és dr. Bedics Andrea járási hivatalvezető nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte a megye, a járás egyik legismertebb kormánytisztviselőjét, dr. Városi Zsuzsannát.

A volt megyei és járási tisztifőorvos azon kormánytisztviselők egyike, aki nem csak nagy szakmai gyakorlattal és tapasztalattal látta el feladatát, hanem úgy dolgozott, hogy mindeközben közmegbecsülés övezte – mondta dr. Zombor Attila.

A főigazgató alig győzte felsorolni azokat a szakmai képesítéseket, közte a felsőfokú nyelvvizsgát, vezetői képzéseket, amelyek dr. Városi Zsuzsanna szakmai életútját kísérték. A főigazgató emlékeztetett arra, hogy dr. Városi Zsuzsanna 2000-2007-ig megyei tisztifőorvos volt, vezetése alatt a kitűzött szakmai célok kimagasló szinten valósultak meg. Munkásságát számos miniszteri és egyéb kitüntetéssel is elismerték, ám számára mégis munkatársainak, a felügyelete alatt álló intézmények vezetőinek, és az ügyfeleknek a megbecsülése volt a legértékesebb.

Dr. Városi Zsuzsanna
Forrás: KALOhírek

Dr. Városi Zsuzsanna azon orvosok közé tartozik, aki választott hivatása mellett végig kitartott, a közegészségügyi, egészségvédelmi és az egészségügyi igazgatási terület mellett kötelezte el magát.

Dr. Városi Zsuzsanna vezetői kvalitásait a szerénység, közvetlenség, munkatársai személyes példamutatással történő segítése jellemezte. Kollégáitól elvárta, hogy a lakosságot, az ügyfeleket szakmai tanácsokkal, érvekkel támogassák és győzzék meg a hiányosságok megszűntetése érdekében, csak végső eszköz legyen a szankcionálás.

Dr. Városi Zsuzsanna megköszönte a Kormányhivatal vezetésének, személy szerint dr. Zombor Attila főigazgatónak és dr. Bedics Andrea járási hivatal vezetőnek a támogató együttműködését, valamint a nyugdíjba vonulása alkalmából kapott kormánymegbízotti elismerést, az ez alkalomból szervezett kollegális, szívélyes hangulatú ünnepséget.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés