2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Elmarad a Rocktóber koncert! – A járványszabályok miatt kell elhalasztani, de később megtartják

Elmarad a Rocktóber koncert! – A járványszabályok miatt kell elhalasztani, de később megtartják
Illés György Cinó  |  2021. 11. 19., 15:15

Country Road, Clippes, Easter Zenekar, Willy and the Space Dogs, Felezhetetlen, Tattoos, Leander Kills, Bad Tiemes – ők léptek volna föl november 26-án, jövő pénteken Kalocsán, a Városi Sportcsarnokban, ám a rockzene rajongói kénytelenek lesznek kivárni azt az alkalmat, amikor a járványhelyzet enyhülése lehetővé teszi, hogy egészségügyi kockázatok nélkül rendezzék meg a monstre koncertet..

A KIK (Kalocsai Innovációs Központ) a Magyar Közlönyben 2021. 11. 18-án megjelent kormányzati intézkedések előírásaira hivatkozva halasztotta el a nagyszabású, többnyire kalocsai, vagy kalocsai kötődésekkel rendelkező zenekarok fellépésével tervezett koncertet, amiről az internet nyilvánosságában adott hírt ma késő délelőtt.


Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy (…) a 2021. 11. 26-ára tervezett Rocktóber elnevezésű rendezvényünket másik időpontban fogják megtartani. A módosított időpontról értesíteni fogjuk az érdeklődőket" – írják a KIK Facebook-oldalán közzétett posztban, amelyet azzal zárnak:

Legfontosabb az egészségünk és az emberi élet védelme! Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!" A közösségi médiás bejegyzés ugyanakkor arról is tájékoztat, hogy

AZ ADVENT KALOCSÁN! CÍMŰ PROGRAMSOROZAT TÖBBI ELEME A HATÁLYOS JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOZÁSOK BETARTÁSA MELLETT MEGRENDEZÉSRE KERÜL.

Az adventi programsorozattal kapcsolatban tegnapelőtt, november 17-én, szerdán Zsikó Zoltán, a Kalocsai Innovációs és Kulturális Nonprofit Társaság (KIK) igazgatója és dr. Filvig Géza polgármester tartott sajtótájékoztatót, amelyről portálunk is önálló cikket közölt.

Annak keretében a polgármester a szociális tűzifa kiosztásának rendjéről is beszámolt, valamint azt is elmondta, hogy a 65 év feletti kalocsaiakhoz is még az ünnepek előtt megérkezik az ötezer forint karácsonyi támogatás.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK