2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Partizz életmentőinkért! – Újra mentőalapítványunk javára dübörög a retró

Helyszín: Balkán Drinkbár, Kalocsa
Dátum: 2017. március 25., szombat 22:00
Partizz életmentőinkért! – Újra mentőalapítványunk javára dübörög a retró

Az Életmentők Kalocsai Mentőalapítvány és a Balkán Drikbár az idén harmadszor rendezi meg DJ von Krauss lemezlovassal azt a jótékonysági retróbulit, amelynek teljes jegybevétele közvetlenül a kalocsai mentősöket támogatja. Szombat este tehát értük szólnak évtizedes kedvencek!

Az 1000 forintos belépőért tehát egy garantáltan hangulatos este élményén túl az a jóleső érzés is a bulizóké, hogy aznap tettek valami fontosat egy közösségért, csapatért, akik szó szerint értünk, egészségünkért, az életünkért kelnek fel és indulnak munkába minden nap.

Nem hiába, hogy az elmúlt két alakalommal is legalább kétszázan összegyűltek a jó ügy érdekében, vagy csak partizni egy nagyot, amellyel több százezer forintos plusz bevételhez juttatták a kedvezményezett alapítványt. És hogy Dr. Alban, Haddaway, DJ Bobo, En Vogue, Cindy Lauper, George Michael, Jacko, Madonna vagy épp a Neoton Família, Zoltán Erika és Kozsó az idén mennyit tudnak összedalolni, az csak a megjelenőkön múlik!

Sőt, ott sem kell lenni, ha cikkünk olvasója egy zúzós rock-koncertet, vagy az intimebb hangulatú házibulit preferálja saját iTunes-listás kedvencekkel – váltható ugyanis támogató jegy is az estére, ahol – lévén jótékonyságról beszélünk, kimondhatjuk – nem csak a részvétel a fontos!
„Tiétek az 1 százalékom és legfőképp a tiszteletem”, olvasható a bulit hirdető facebook-poszt alatti kommentben.

Ha egyetért, ott a helye szombaton a Balkánban, vagy pénteken még válthat támogatójegyet a Diófa Vendéglőben délelőtt 11-től 15 óráig. És hogy mire is lenne a legnagyobb szükség az idén?

- Infúziós pumpa, húzósín vagy egy új táska...olyan dolgok, amelyek megtalálhatók a felszereléseink között, de vagy kellene még belőlük, vagy többségük igencsak elhasználódott már. A húzósínnel például végtagtörést szenvedő beteg fájdalmain tudunk enyhíteni, az infúziós pumpa pedig precízebb gyógyszeradagolást tesz lehetővé – tudtuk meg a mentőalapítvány elnökétől, Kiss Zoltán kalocsai mentőtiszttől, arra a kérdésre felelve, hogy mire lenne a legnagyobb szükségük.

Egy korábbi interjújában egyébként ő maga is megsúgta, hogy szívesebben hallgatja élőben a gitártépést, mint a „What is love, baby don’t hurt me, don’t hurt me”-t, de attól miért ne érezhetné jól magát sok-sok olyan ismeretlen-ismerős társaságában, akik azzal a céllal vágnak neki a szombat estének, hogy ezzel őket támogassák?

Ha tehát nincs még program szombatra, vagy át lehet azt szervezni, este irány a Balkán Drinkbár – életmentős buli kifulladásig!


Az oldalt támogatta a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Nagyításért kattints a képre!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés