2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Újabb rangos elismerés a fajszi Pata József Gépipari Kft-nek – Családi vállalatok kiválósági díjat vett át dr. Pata Ildikó

Zsiga Ferenc  |  2018. 11. 27., 10:46

Dr. Pata Ildikó, az egy éve elhunyt Pata József alapította fajszi Pata József Gépipari Kft. tulajdonos ügyvezetője vehette át a K&H Bank alapította „Családi Vállalatok Kiválósági Díja 2018” elismerést a fővárosi Vigadóban, november 25-én, vasárnap este.

A K&H Bank több kategóriában, egyebek mellett „Családi értékek a vállalatvezetésben, sikeres generációváltás” címmel hirdetett pályázatot, amelyen a fajszi székhelyű, a közelmúltban elhunyt Pata József alapította Pata József Gépipari Kft. is indult és 

elnyerte a Családi Vállalatok Kiválósági Díja 2018 díjat

A cég irányítását még Pata József múlt év novemberében bekövetkezett halála előtt, a tudatos generációváltásnak köszönhetően vette át az új tulajdonos ügyvezető, dr. Pata Ildikó. Pata József lánya szüleihez hasonlóan azt vallja:

a sikeres vállalkozásnak a jövőben is családi kézben és irányítás alatt kell állnia"Férjével közösen három gyermeküket is erre készítik fel, hiszen édesapja emlékének is ezzel adózhatnak a legméltóbban.

A Suzuki egyik legnagyobb magyarországi beszállítója, a fajszi Pata József Gépipari Kft. sikeres tulajdonosi generációváltásáról nemrégiben írtunk, ám akkor még dr. Pata Ildikó nem tudhatta, hogy a példaértékű generációváltást ilyen magas rangú elismeréssel is jutalmazzák.

Dr. Pata Ildikó portálunk gratulációját megköszönve elmondta: a díj mellett legnagyobb öröm számára, hogy annak átvételekor édesanyja, Pata Józsefné, Ilonka is jelen volt, osztozott a családot, a céget ért megtiszteltetésben.

A számos díj melletti legújabb értékét az is adja, hogy sem magánszemélyként, sem társaságként nem ügyfelei a K&H banknak, amely már eddig is sokat tett a hazai vállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzéséért, elismeréséért – mondta dr. Pata Ildikó, a fajszi Pata József Gépipari Kft. tulajdonos ügyvezetője.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés