2024. 04. 13. szombat
Ida
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Gézengúz UKC: Edzőtáboroztak a fiatalok

Tamás Ferenc  |  2017. 08. 18., 19:51

A VII. Gézengúz Nyári Kézilabda Tábor augusztus 7-én, hétfőn nyitotta kapuját, majd öt napon át a sportág rejtelmeivel ismerkedhettek az edzőtáborba jelentkező fiatalok. A nem bentlakásos táborozás idén is félszáz résztvevőnek kínált színes és változatos programot, ahol igazi barátságok is szövődtek a hét során.

Szabó Balázs, a klub elnöke szinte órára lebontva hirdette meg a szülőknek a tábor egészhetes programját, ahol

a napi edzésrend szerint a sportág ABC-jéből kaptak részletes gyakorlati és elméleti ismertetést a résztvevők.

A kézilabdajáték alapjainak és szabályrendszerének a bemutatása mellett a sportághoz elengedhetetlenül szükséges fizikális képességek fontosságával és azok fejlesztésével kapcsolatosan is megismerhettek speciális gyakorlatanyagot a gyerekek.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Így, egy-egy edzésnap során az erő, az állóképesség és a gyorsaság pallérozása mellett

a kézilabdás mozgáskoordináció és technikai képzés, valamint a játékelemek sajátosságaival is megismerkedhettek a táborozók.

A foglalkozásokat testnevelő tanár–edzők irányították, ottjártunkkor Balogh Tamás, Deák Mariann, Lakatos István, Romsics László és Szabadi Tamás vezették a pörgő köredzést, ahol mintegy negyven fiatal szorgoskodott.

A napi izzasztó tréningeket idén is számtalan program színesítette, így a tábor idén is meglátogatta az uszodát, de volt „kisvasúttal” városnézés is, a testnevelési játékok forgatagáról már nem is beszélve.

Természetesen a kínálatból a kétkapus játék sem maradhatott ki, majd a hét idén is hangulatos partival zárult, ahol a szülők, a gyerekek és az edzői stáb pizzázhattak egy jót, miközben még közelebb kerülhettek egymáshoz a terített asztalok mellett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 09., 15:25
Dr. Magóné Tóth Gyöngyi már korábban bejelentette polgármesteri ambícióit, mint a DK által támogatott jelölt. Hétfő délután hét további képviselőjelölttel együtt a Népművészeti Háznál tartottak sajtótájékoztatót a június 9-ei helyhatósági választásokra való felkészülésükről.
2024-04-07 13:47:00
A kampány célja kettős: nők számára hasznos eszközökből és intim higiéniás termékekből ajándékcsomagot összeállítani egy női táskában, melyet Pécsi Vivien a Szociális Bizottság, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve ad át rászoruló lányoknak és nőknek, továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy Magyarországon, így Kalocsán is rengeteg olyan nő él, akik számára gondot okoz beszerezni az alapvető női higiéniás termékeket.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
2024. 04. 12., 17:28
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>
2024. 04. 08., 08:05
24 fok körüli nyárias meleg valószínű. Még >>>
2024. 04. 07., 13:51
A biztonsági övet nem használó utas maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 04. 05., 11:42
A NAV munkatársai vásároltak két aranygyűrűt, melyeket az eladó lakásán vettek át, majd felfedték kilétüket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK