2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Gézengúz UKC: Edzőtáboroztak a fiatalok

Tamás Ferenc  |  2017. 08. 18., 19:51

A VII. Gézengúz Nyári Kézilabda Tábor augusztus 7-én, hétfőn nyitotta kapuját, majd öt napon át a sportág rejtelmeivel ismerkedhettek az edzőtáborba jelentkező fiatalok. A nem bentlakásos táborozás idén is félszáz résztvevőnek kínált színes és változatos programot, ahol igazi barátságok is szövődtek a hét során.

Szabó Balázs, a klub elnöke szinte órára lebontva hirdette meg a szülőknek a tábor egészhetes programját, ahol

a napi edzésrend szerint a sportág ABC-jéből kaptak részletes gyakorlati és elméleti ismertetést a résztvevők.

A kézilabdajáték alapjainak és szabályrendszerének a bemutatása mellett a sportághoz elengedhetetlenül szükséges fizikális képességek fontosságával és azok fejlesztésével kapcsolatosan is megismerhettek speciális gyakorlatanyagot a gyerekek.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Így, egy-egy edzésnap során az erő, az állóképesség és a gyorsaság pallérozása mellett

a kézilabdás mozgáskoordináció és technikai képzés, valamint a játékelemek sajátosságaival is megismerkedhettek a táborozók.

A foglalkozásokat testnevelő tanár–edzők irányították, ottjártunkkor Balogh Tamás, Deák Mariann, Lakatos István, Romsics László és Szabadi Tamás vezették a pörgő köredzést, ahol mintegy negyven fiatal szorgoskodott.

A napi izzasztó tréningeket idén is számtalan program színesítette, így a tábor idén is meglátogatta az uszodát, de volt „kisvasúttal” városnézés is, a testnevelési játékok forgatagáról már nem is beszélve.

Természetesen a kínálatból a kétkapus játék sem maradhatott ki, majd a hét idén is hangulatos partival zárult, ahol a szülők, a gyerekek és az edzői stáb pizzázhattak egy jót, miközben még közelebb kerülhettek egymáshoz a terített asztalok mellett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés