2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Gézengúz UKC: Edzőtáboroztak a fiatalok

Tamás Ferenc  |  2017. 08. 18., 19:51

A VII. Gézengúz Nyári Kézilabda Tábor augusztus 7-én, hétfőn nyitotta kapuját, majd öt napon át a sportág rejtelmeivel ismerkedhettek az edzőtáborba jelentkező fiatalok. A nem bentlakásos táborozás idén is félszáz résztvevőnek kínált színes és változatos programot, ahol igazi barátságok is szövődtek a hét során.

Szabó Balázs, a klub elnöke szinte órára lebontva hirdette meg a szülőknek a tábor egészhetes programját, ahol

a napi edzésrend szerint a sportág ABC-jéből kaptak részletes gyakorlati és elméleti ismertetést a résztvevők.

A kézilabdajáték alapjainak és szabályrendszerének a bemutatása mellett a sportághoz elengedhetetlenül szükséges fizikális képességek fontosságával és azok fejlesztésével kapcsolatosan is megismerhettek speciális gyakorlatanyagot a gyerekek.

Képgaléria megtekintése (29 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Így, egy-egy edzésnap során az erő, az állóképesség és a gyorsaság pallérozása mellett

a kézilabdás mozgáskoordináció és technikai képzés, valamint a játékelemek sajátosságaival is megismerkedhettek a táborozók.

A foglalkozásokat testnevelő tanár–edzők irányították, ottjártunkkor Balogh Tamás, Deák Mariann, Lakatos István, Romsics László és Szabadi Tamás vezették a pörgő köredzést, ahol mintegy negyven fiatal szorgoskodott.

A napi izzasztó tréningeket idén is számtalan program színesítette, így a tábor idén is meglátogatta az uszodát, de volt „kisvasúttal” városnézés is, a testnevelési játékok forgatagáról már nem is beszélve.

Természetesen a kínálatból a kétkapus játék sem maradhatott ki, majd a hét idén is hangulatos partival zárult, ahol a szülők, a gyerekek és az edzői stáb pizzázhattak egy jót, miközben még közelebb kerülhettek egymáshoz a terített asztalok mellett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK