2024. 06. 15. szombat
Jolán, Vid
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

VII. Gézengúz Kézilabda Tábor: Rekordjelentkező a nyári kézisuliba

Tamás Ferenc  |  2018. 08. 23., 10:39

Augusztus 13–17. között rendezte nyári nem bentlakásos edzőtáborát a Gézengúz Utánpótlás Kézilabda Club Kalocsa, ahol idén közel száz fiatal jelentkezett a sportág alapjainak a megismerésére, a kézilabda játék varázslatának elsajátítására. A sikeres táborozás után a klub elnökét, Szabó Balázst faggattuk, arra kérve, hogy avasson be bennünket a hét történéseibe.

A „Gézengúzok” nagy családja augusztus 17-én, pénteken délután a táborzárás napján, a volt „Művház” udvarán tartotta táborzáró rendezvényét, ahol a megjelent szülők kíséretében a gyerekek, edzők és meghívott vendégek üdvözölhették egymást.

Képgaléria megtekintése (26 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Szabó Balázs az egyesület elnöke baráti szavakkal köszöntötte a megjelenteket, majd méltatta a tábor lebonyolításában tevékenyen részt vevő testnevelőket. Megköszönte Lakatos István, Balogh Tamás, Romsics László, Szabadi Tamás, Simon János, Rezák-Szabó Anna foglalkozásvezetők munkáját, akik egész héten segítették a tábor programjának szakszerű végrehajtását.

Ezt követően aztán kezdetét vette az a „pizza-party”, ahol szülők, edzők és gyerekek „küzdötték le” azt a megszámlálhatatlan mennyiségű pizzát, amit a Gézengúz UKC vezetősége rendelt a záróra.

Képgaléria megtekintése (26 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A rendezvény közben Szabó Balázs egyesületi elnököt arról faggattuk, hogy értékelje az edzőtábor történéseit, a hét eseményeit.

– Az idei tábor hatalmas létszáma már meglepetésként ért bennünket, de sikerült megoldanunk a szakszerű csoportbontást és szervezést, mert olyan színvonalú tábort nyújthattunk a gyerekeknek, amely nemcsak „gyermekmegőrzésre” szolgált, hanem elgondolásaink szerint valami pluszt is nyújtott a kézilabdajátékról. Az alapok elsajátítása, a kézilabdás mozgás megszerettetése mellett a labdabiztonság volt az egyik legfontosabb szempont, valamint a játékosság és a „labda közelségének” a megérzése, a speciális technika megoldásainak a végrehajtása. Szerencsére mindezt olyan szakemberekkel, testnevelő tanárokkal tudtuk megoldani, akiknek a neve egyben garancia volt arra, hogy a tábor eredményesen záruljon – fejezte be értékelőjét Szabó Balázs, a Gézengúz UKC elnöke.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 12., 15:53
Családias légkört, magas színvonalú szakmai munkakörnyezetet és mások mellett munkába járási támogatást is kínálnak leendő munkatársuknak. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 14., 12:18
A Bács-Kiskun vármegyében lévő többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik. Még >>>
2024. 06. 14., 08:36
A kulturális, művészeti tematikájú portál a ma kezdődő Kék Madár Fesztivál kapcsán készített interjút a fesztiváligazgatóval. Még >>>
2024. 06. 13., 15:53
Az ösztöndíjat a KIMBA Birkózó Akadémia, a Birkózószövetség és a Testnevelési Egyetem által alapított ösztöndíj évente egy személynek ítélhető oda. Még >>>
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK