2024. 05. 20. hétfő
Bernát, Felícia
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Új dimenzióban májustól a Tarr Kft. szolgáltatási kínálata

2016. 03. 01., 09:42

Városunk új telekommunikáció szolgáltatójának ügyvezetője, Tarr János ígéretéhez hűen jelentős léptékű fejlesztéseket indít, amelynek következtében 200Mbit/sec sebességű internet, valamint kibővített csatorna kínálat érkezik. Az első kalocsai benyomásokról, a jövőben elérhető szolgáltatásokról kérdeztük.


Forrás: Sárközy György

– Az elmúlt évben közvetlenül is érintette a lakosságot, hogy Kalocsa Város Önkormányzata tavaly pályázat útján értékesítette kábeltelevíziós hálózatát, melyet a TARR Kft. nyert meg. Mi az első benyomása a városról?

– Igen, régebb óta terveink között szerepelt, hogy Kalocsán is szolgáltassunk, hiszen a környező – kalocsai kistérségi – településeken már évek óta jelen vagyunk szolgáltatásainkkal, így nagyon örültünk, hogy pályázhattunk. Természetesen vállalásaink is vannak ehhez kapcsolódóan, melyeknek maradéktalanul eleget teszünk. Ezek mindenképp a szolgáltatások javuló minőségével függenek össze, amit Előfizetőink tapasztalni is fognak reményeink szerint a közeljövőben. A benyomásaim egyértelműen pozitívak.

– Úgy tudjuk, hogy az elmúlt évben is nagy léptékű fejlesztést végeztek. Mi is volt az pontosan?
– Nem titok, hogy a tavaly év végi Duna átfúrással kapcsolatos munkálatok is azt célozták, hogy a kor igényeit minden szempontból kielégítő optikai hálózattal legyünk jelen a területen és minél magasabb sávszélességű internetet és megbízható digitális kábeltelevízió szolgáltatást tudjunk biztosítani.

Részletesen kifejtené, miért is lesz jó Tarr előfizetőnek lenni Kalocsán?
– Ígéretünkhöz híven idén korszerűsítjük a KalocsaKOM Kft.-től átvett távközlési hálózatot. Szélesítjük és fejlesztjük a kábeles és már mobil módon is elérhető szolgáltatásaink palettáját. TV szolgáltatásunkban szinte minden csatornát digitális elosztásban is biztosítunk, de természetesen több csatorna lesz elérhető a korábbi hagyományos elosztásban is. TARR MobilTV szolgáltatásunk csatorna kínálata is bővül. Ezen kívül, még stabilabb és gyorsabb, akár 200Mbit/sec sebességű internetet kínálunk csomagban is. A jelenleg 55 ezer vezetékes telefon előfizetőnk hálózatunkon belül egymással percdíj mentesen beszélgethet, és természetesen a kalocsaiak is igénybe vehetik ezt a méltán népszerű, praktikus szolgáltatásunkat.

– Az előfizetők mikortól fogják fizikálisan is észrevenni a változásokat?
– Jelentősebb változást május 2-tól fognak érzékelni Előfizetőink. Egyrészt, TV csatorna kínálatunk átalakul és kibővül, ami miatt Előfizetőinknek mindenképp újra kell hangolniuk TV készülékeiket, mellyel kapcsolatban előzetesen több alkalommal és többféle módon fogunk tájékoztatást nyújtani, illetve kérésre munkatársaink segíteni fognak, hogy TV-jén mindenki zavartalanul élvezhesse az eddig megszokott, valamint az új programokat.
Másrészt, ahogy már említettem, a szélessávú internet csomagok tárháza is gyarapodik, és nagyon fontos kiemelni, hogy ekkortól válnak elérhetővé KOMBI szolgáltatási csomagjaink is, melyek mindenképp pénztárca barát kedvezményeket biztosítanak a szólóban rendelt szolgáltatási csomagokhoz képest.

– Ez tényleg rengeteg változás. Hogyan lesznek értesítve az előfizetők az újdonságokról?
– A változásokkal kapcsolatosan már megkezdtük az Előfizetők tájékoztatását, számlájuk mellett lépésről-lépésre kaphatnak információkat, de honlapunkon is létrehoztunk egy külön oldalt kifejezetten annak céljából, hogy a felmerülő kérdésekre választ kaphassanak.

- A digitális váltás területén szinte teljesen új dimenzióba repítenek bennünket. Mire számíthatunk ezen a területen?
– Március 1-től „Digitálisra váltani nem fáradság” címmel indul kiemelt akció sorozatunk, melynek célja, hogy minden háztarásban lehessen legalább egy olyan TV készülék, mellyel a televízió kínálatunk akár 100%-a elérhető. Ez az Előfizetőknek teljesen díjmentes lehet, bármely kábeltelevízió csomagban is vannak jelenleg. További akciók májustól lesznek elérhetőek, miután a kábeltelevízió kínálat is átalakításra került. Fontos számunkra, hogy Előfizetőink érezzék, hogy mindent megteszünk a zökkenőmentes átállás érdekében.

– A végére esetleg egy üzenet az itt élőknek?
– Bízunk benne, hogy akik jelenleg más szolgáltatónál fizetnek elő csomagokra, kínálatunk bővülésével „visszatérnek” hozzánk. Ügyfélszolgálati irodánk továbbra is a város szívében, de megújult környezetben várja az érdeklődőket hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 között. Térjenek be hozzánk, hangolódjanak az új TARR kínálatra!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 18., 10:25
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK