2022. 07. 01. péntek
Annamária, Tihamér
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Öt embert szállítottak kórházba a Hajós-Miske közötti közúti baleset miatt – Egyelőre nincs gazdája, ki vezette a kocsit

Öt embert szállítottak kórházba a Hajós-Miske közötti közúti baleset miatt – Egyelőre nincs gazdája, ki vezette a kocsit
Zsiga Ferenc  |  2021. 04. 18., 11:18

Ma hajnalban a Hajóst Miskével összekötő 5312-es úton, a Hajós vége helységjelző táblához közeli útszakaszon, az enyhe jobbos kanyarban árokba borult és fejtetőre állt egy Fiat típusú személygépkocsi, a benne lévő öt utassal. Szemtanúk szerint az utasok saját lábon el tudták hagyni a csúszós úton először az út bal oldalára átsodródott, majd az ottani mély árokba vágódott személygépkocsit.

A helyszínre a kalocsai és a jánoshalmi mentőállomás munkatársai érkeztek először, akik az egyes, a gyanú szerint alkoholos befolyásoltság alatt álló utasokkal együtt mind az öt személyt a kalocsai kórház sürgősségi osztályára szállították.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: BAON


Cikkünk írásakor még nem tisztázódott, ki vezette a balesetet szenvedett járművet, mert annak vezetését egyelőre senki nem vállalta magára. Ennek következtében a baleset résztvevőinek ellátása, a kocsit vezető – egyelőre nem ismert - személy esetleges alkoholos befolyásoltsága megállapítására vérvételekkel társult.

A közlekedési balesetnek indult ügy vizsgálata az ittas járművezetés gyanúja miatt bűnügyi szempontok szerinti helyszíneléssel folytatódott, az ügyet a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: BAON


A helyszínen a kalocsai tűzoltóknak is akadt dolguk, ők a jármű áramtalanítását végezték el, és közreműködtek a roncs elszállításában.

Az ügy részleteiről tájékoztatást kértünk a megyei rendőr-főkapitányágtól, a válasz megérkezése után, illetve esetleges új információk esetén soron kívül tájékoztatjuk olvasóinkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.
2022-06-22 11:02:07
Különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a Viski Károly Múzeumban, a Nicolas Schöffer Gyűjteményben és a Kalocsai Képtárban.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK