2021. 10. 16. szombat
Gál
: 360 Ft   : 310 Ft Benzin: 428.6 Ft/l   Dízel: 432.1 Ft/l   Írjon nekünk

Öt embert szállítottak kórházba a Hajós-Miske közötti közúti baleset miatt – Egyelőre nincs gazdája, ki vezette a kocsit

Öt embert szállítottak kórházba a Hajós-Miske közötti közúti baleset miatt – Egyelőre nincs gazdája, ki vezette a kocsit
Zsiga Ferenc  |  2021. 04. 18., 11:18

Ma hajnalban a Hajóst Miskével összekötő 5312-es úton, a Hajós vége helységjelző táblához közeli útszakaszon, az enyhe jobbos kanyarban árokba borult és fejtetőre állt egy Fiat típusú személygépkocsi, a benne lévő öt utassal. Szemtanúk szerint az utasok saját lábon el tudták hagyni a csúszós úton először az út bal oldalára átsodródott, majd az ottani mély árokba vágódott személygépkocsit.

A helyszínre a kalocsai és a jánoshalmi mentőállomás munkatársai érkeztek először, akik az egyes, a gyanú szerint alkoholos befolyásoltság alatt álló utasokkal együtt mind az öt személyt a kalocsai kórház sürgősségi osztályára szállították.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: BAON


Cikkünk írásakor még nem tisztázódott, ki vezette a balesetet szenvedett járművet, mert annak vezetését egyelőre senki nem vállalta magára. Ennek következtében a baleset résztvevőinek ellátása, a kocsit vezető – egyelőre nem ismert - személy esetleges alkoholos befolyásoltsága megállapítására vérvételekkel társult.

A közlekedési balesetnek indult ügy vizsgálata az ittas járművezetés gyanúja miatt bűnügyi szempontok szerinti helyszíneléssel folytatódott, az ügyet a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: BAON


A helyszínen a kalocsai tűzoltóknak is akadt dolguk, ők a jármű áramtalanítását végezték el, és közreműködtek a roncs elszállításában.

Az ügy részleteiről tájékoztatást kértünk a megyei rendőr-főkapitányágtól, a válasz megérkezése után, illetve esetleges új információk esetén soron kívül tájékoztatjuk olvasóinkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 16., 13:53
A legnagyobb visszaesést Litvániában mérték, 56,8 százalékosat, a legnagyobb növekedést pedig Cipruson, 12,1 százalékosat. Még >>>
2021. 10. 15., 18:40
Újabb tizenkét súlyos állapotban lévő Covid-beteget szállítanak pénteken Romániából Magyarországra - közölte a román egészségügyi minisztérium. Még >>>
2021. 10. 15., 17:43
Az új óvodához, majd a Paksi közben épülő Inkubátorházhoz látogattak el a délután folyamán, ahol Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője vezette körbe a testület tagjait és általános képet adott az építkezések műszaki hátteréről. Még >>>
2021. 10. 15., 15:44
Ha eddig rossz emlékeid lettek volna a tökfőzelékkel kapcsolatosan, ez a recept talán megváltoztatja az előítéleteidet. Próbáld ki az NlCafe könnyű, gyors és egyszerű tejfölös tökfőzelék receptjét! Még >>>
2021. 10. 15., 14:50
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy 2021. október 18.-án 7:00 órától – 2021. október 22.-én 12:00 óráig, a Sörház köz közútjában elhelyezkedő csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása, és a folyóka elemek cseréje érdekében, a munkaterület környezetében a közút teljes szélességben lezárásra kerül. Még >>>
2021. 10. 15., 12:10
A következő napokban elég hideg hajnalok várnak reánk hazánkban az Időkép szerint. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés