2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Öt embert szállítottak kórházba a Hajós-Miske közötti közúti baleset miatt – Egyelőre nincs gazdája, ki vezette a kocsit

Öt embert szállítottak kórházba a Hajós-Miske közötti közúti baleset miatt – Egyelőre nincs gazdája, ki vezette a kocsit
Zsiga Ferenc  |  2021. 04. 18., 11:18

Ma hajnalban a Hajóst Miskével összekötő 5312-es úton, a Hajós vége helységjelző táblához közeli útszakaszon, az enyhe jobbos kanyarban árokba borult és fejtetőre állt egy Fiat típusú személygépkocsi, a benne lévő öt utassal. Szemtanúk szerint az utasok saját lábon el tudták hagyni a csúszós úton először az út bal oldalára átsodródott, majd az ottani mély árokba vágódott személygépkocsit.

A helyszínre a kalocsai és a jánoshalmi mentőállomás munkatársai érkeztek először, akik az egyes, a gyanú szerint alkoholos befolyásoltság alatt álló utasokkal együtt mind az öt személyt a kalocsai kórház sürgősségi osztályára szállították.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: BAON


Cikkünk írásakor még nem tisztázódott, ki vezette a balesetet szenvedett járművet, mert annak vezetését egyelőre senki nem vállalta magára. Ennek következtében a baleset résztvevőinek ellátása, a kocsit vezető – egyelőre nem ismert - személy esetleges alkoholos befolyásoltsága megállapítására vérvételekkel társult.

A közlekedési balesetnek indult ügy vizsgálata az ittas járművezetés gyanúja miatt bűnügyi szempontok szerinti helyszíneléssel folytatódott, az ügyet a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: BAON


A helyszínen a kalocsai tűzoltóknak is akadt dolguk, ők a jármű áramtalanítását végezték el, és közreműködtek a roncs elszállításában.

Az ügy részleteiről tájékoztatást kértünk a megyei rendőr-főkapitányágtól, a válasz megérkezése után, illetve esetleges új információk esetén soron kívül tájékoztatjuk olvasóinkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 09., 15:25
Dr. Magóné Tóth Gyöngyi már korábban bejelentette polgármesteri ambícióit, mint a DK által támogatott jelölt. Hétfő délután hét további képviselőjelölttel együtt a Népművészeti Háznál tartottak sajtótájékoztatót a június 9-ei helyhatósági választásokra való felkészülésükről.
2024-04-07 13:47:00
A kampány célja kettős: nők számára hasznos eszközökből és intim higiéniás termékekből ajándékcsomagot összeállítani egy női táskában, melyet Pécsi Vivien a Szociális Bizottság, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve ad át rászoruló lányoknak és nőknek, továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy Magyarországon, így Kalocsán is rengeteg olyan nő él, akik számára gondot okoz beszerezni az alapvető női higiéniás termékeket.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
2024. 04. 12., 17:28
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>
2024. 04. 08., 08:05
24 fok körüli nyárias meleg valószínű. Még >>>
2024. 04. 07., 13:51
A biztonsági övet nem használó utas maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 04. 05., 11:42
A NAV munkatársai vásároltak két aranygyűrűt, melyeket az eladó lakásán vettek át, majd felfedték kilétüket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK