2018. 03. 25.
Irén, Írisz
: 313 Ft   : 254 Ft Benzin: 356 Ft/l   Dízel: 363 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsai FC–Méhecskék SE U19: Gyér edzéslátogatottság, közömbös hozzáállás

Tamás Ferenc  |  2017. 12. 05., 19:03

Pedig a nyári felkészülés kezdetén még 26 (!) hadrafogható játékossal kezdhette meg az őszi szezonra hangolódást a Gyuricza János edzette „KFC-Méhecskék” ificsapata, ám a „mennyiség” szép lassan kezdett átmenni „minőségi” romlásba, azaz a fiúk mentalitása a szakvezető szerint is egyre leáldozóban volt.

Az edző az őszi idény történéseit szinte kronologikus sorrendben taglalta a nyári felkészüléstől a szezonzáró találkozóig.

– Már július 11-én, megkezdtük az új szezonra készülést 26 játékossal, mivel a Méhecskék SE-vel fúzióra léptünk, és tőlük kaptunk labdarúgókat. Az előző szezon után távoztak: Fekete Péter, Bukor Bence, Botykai Levente, Thiesz Dávid. Érkeztek: Varajti Gábor, Vörös Andor, Aranyos Gábor, Rosta Richárd, Tóth Levente, Varga Alex, Markó Renátó, Kovács Máté, Farkas Zalán, Orovicz Márk. A felnőtt kerethez csatlakozott: Matos Balázs, Matos Tamás (utóbbi fent edzett, de az ifiben játszott).


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Sajnos a felkészülés látogatottsága már előre vetítette a későbbi problémákat – az edzéslátogatottsági hajlam kritikán aluli volt, de ha jöttek is, a hozzáállásukról talán jobb említést sem tenni… De voltak olyanok is, akiknek derogált a vidéki mérkőzésekre való elutazás, ezért vélt sérüléseik, vagy családi rendezvényeikre hivatkozva lemondták a mérkőzéseket. De nézzük sorjában!

A Kunszállás elleni rajton még minden szépnek tűnt (7–0-s győzelem itthon). Ezt követte egy kiábrándító 4–4-es döntetlen Lajosmizsén. Aztán jött egy újabb hazai siker (4–0) a Jánoshalma ellen, amit az elfogadható kiskőrösi 2–2-es remi követett. Ezután következett a feketeleves – 7–1-es hazai vereség a Vadkerttől –, majd Hartán is oktattak bennünket egy 4–2-es „zakóval”. Aztán vigasztalódhattunk egy nyögvenyelő Bácsalmás elleni 1–0-s hazai sikerrel, majd a látottak alapján egy szintén elfogadható kiskunfélegyházi 2–0-s vereséggel.
Rá egy hétre hazai pályán kárpótolhattuk magunkat a Kecel legyőzésével (5–0), Akasztón pedig egy újabb „iksz” következett (1–1). Végre aztán jöhetett egy gyógyírként ható újabb hazai siker, amikor 7–0-ra gázoltuk el a Halas gárdáját. A szezonzárón, a megyeszékhelyen már egy többször megnyertnek tűnő derbin sajnos 6–3-ra alulmaradtunk a kapunkig hatszor eljutó Kecskemét otthonában.

7. KFC   12   5   3   4   37–26   18

Hazai pályán:
6 mérkőzés, 5 győzelem, 0 döntetlen, 1 vereség, 15 pont, 25–7-es gólkülönbséggel.
Idegenben: 6 meccs, 0 győzelem, 3 döntetlen, 3 vereség, 3 pont, 12–19-es gólkülönbséggel.

A házi góllövőlistánk élmezőnye: Farkas Zalán 10, Vörös Andor 8, Tóth Levente 5 találattal.

A Kalocsai FC – Méhecskék SE U19-es csapata a következő játékoskerettel játszotta végig az őszi szezont: Aranyos Gábor, Borka Norman, Böjtös Áron, Farkas Zalán, Gyuris Bence, Kovács Máté, Kovács Ronald, Lakatos-Lengyel Márton, Markó Renátó, Matos Balázs, Matos Tamás, Mikes Richárd, Orovicz Márk, Rosta Richárd, Torják Erik, Tóth Levente, Urbán Henrik, Varajti Gábor, Varga Alex, Vass Levente, Vass Zoltán, Vatai Adrián, Vörös Andor.

Ki szeretném emelni azokat, akik hozzáállását csak dicsérni tudtam és szeretném, ha tavaszra sokan csatlakoznának hozzájuk. Ők a következők: Tóth Levente, Böjtös Áron, Urbán Henrik, Vatai Adrián – fejezte be elemző értékelését Gyuricza János, ifistáink szakvezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

 legfrissebb videók

2018. 03. 03., 09:11
Ez idő tájt, a télutón zajlanak a térség borversenyei. Ennek kapcsán, Patron című sorozatunk új epizódjában Tóth Dani a környékbeli szőlőszüretektől a borkészítés fortélyain át a borbírálat szakzsargonjáig ad ízelítőt három település, Dunapataj, Szakmár és Hajós élő szőlész-borász hagyományiból. A filmen látható borbíráknak azt üzenjük, a poharat nem kell kidobni! Jó lesz még, ha másnak nem, gyertyatartónak! Daninak pedig a rohadt káposzta „ülte meg a gyomrát”.
2018. 01. 02., 11:05
Az év utolsó napjára egyesek otthoni programmal, pezsgővel, tűzijátékkal készültek, míg mások házibuliban, vagy épp a környék szórakozóhelyeink várták az újévet. Tóth Dani vloggerünk a kamerája mellett a szilveszter éjszakát is a nyakába vette. Hogy milyen kalandokban volt része, az kiderül a Patron 8. részéből! Na ezt ne hagyd ki!!!
2017. 12. 13., 21:46
A Patron hetedik részéből többi közt kiderül, miért is jó megyei válogatott meccsre menni. Talán mert biztosan magyarok nyerik?! Na igen! Tóth Dani vloggerünk, ezúttal a Bács-Kiskun megyei csapattal csapatta, Pécsett. Végigkísérte a srácok küzdelmeit a győriekkel szemben, egészen a taktikától, a ráhangolódás különös ízével és a mulatós zenével átitatott öltözőn át, a pályán történtekig.

Még több friss hír

2018. 03. 23., 10:29
Most ragyogó alkalom kínálkozik, hogy lecseréld az elavult, vagy csak megunt csillárokat, más lámpákat és új világító-berendezésekkel dobd fel a lakást! Egy hónapon át a megszokott, széles kínálattal, egyedi lámpákkal, köztük trendi és energiatakarékos darabokkal, valamint most, tavaszi kedvezménnyel várja vevőit Kalocsán a D-Vill! Kattints kupon akciónkért!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2018. 03. 24., 12:15
Február hatodikától két hónapon át tartott a nagy népszerűségnek örvendő programsorozat, ahol a városból és a környékből jól ismert, de közelről talán csak kevesebbek által ismert nők mutatkoztak be. Az orvosok, intézményvezetők, pedagógusok, hivatali dolgozók, népművészek között, bár első ránézésre az élet legkülönbözőbb területein tevékenykednek, valami közös: a siker. Megtudhattuk, hogy ők hogyan élik meg a sikert, mit jelent számukra sikeresnek lenni. Még >>>
2018. 03. 23., 20:07
Szándékosan választott szokatlan időszakot a Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár, valamint az akciójában részt vevő szervezetek vezetősége arra, hogy a város rászorulóinak gyűjtsön. Decemberben sokan gyűjtenek, ezért a húsvétot megelőző időszakra tették az akciót. Még >>>
2018. 03. 23., 14:52
Komoly előkészületekről tájékoztatott a holnapi jótékonysági örömfutás szervezője, akinek időközben az alkalomra rendelt futópólója is megérkezett. Még >>>
2018. 03. 23., 14:20
Itt a lehetőség! Do it yourself, azaz csináld magad tavaszi kopogtatódat holnap, március 24-én a Pilvax Hotel**** Kalocsában, ahol a Viveccho Virág tart workshopot! Még >>>
2018. 03. 23., 11:23
Kicsit még fázik, de már legalább már pihenhet egy jót, és ezen a tavaszon valószínűleg éhezni sem fog. Még >>>
2018. 03. 23., 10:23
A facebookos adatlopási botrány után nagyot estek a cég részvényei, ami nem csoda. az érdekessé, hogy egy sor technológiai részvény árfolyamát is magával rántotta a Zuckenberg-birodalom megingása, pedig nem hinnénk, hogy az informatika és hi-tech korszaka véget ért volna! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

SZÓLJON HOZZÁ

 Ágika
 2018-02-28 14:44:47
 1 Ezek képtelenek építeni valamit. Csak rombolni tudnak. :(

A város két maradék Kft.-je közül a Vagyonhasznosítási Kft. ügyvezetőjét vonták be a hivatali munkatársak mellett a két cég összevonásának előkészítésbe, a másik gazdasági társaság, a Parkgondozó Kft. ügyvezetője már korábban tanulmányt tett erről az asztalra. A mostani előkészületek többnyire alátámasztották Loibl korábbi számításait, így a két Kft. egyesítésével közel húszmillió forint lesz megtakarítható.

 Kovács István
 2018-02-28 15:26:28
 1 "Angelinek az ÖKO Pont irodában fönntartott állásából, a jogi bizottság éléről, sőt tagjai közül, illetve a közbeszerzési bizottságból va...

Fideszes ukáz helyett baloldali nyomás és saját hintapolitikája miatt fogyhatott el a levegő Angeli Gabriella körül, akinek személye a jelek szerint megosztja a parlamenti választásokon őt jelölő párt tagságát is. Bálint szerint több rendben hivatali titkot sértett a képviselő asszony, akit képviselői esküjével is szembesített hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyet azért tartott, hogy tisztázza Angeli Gabriellának számos posztjáról való leváltása tényleges okait, illetve a városnak megküldött OLAF-jelentés tartalmát.

 Kovács István
 2018-02-24 15:41:54
 5 Ha jól értelmezem az eseményeket,akkor mindenki lapít mint ... a fűben. Tehát minden képviselőnek érdeke a beruházás részleteinek "nagyon...

Ma délután fél egyre szimpátiatüntetést hirdetett a kalocsai városháza elé az MSZP és a Párbeszéd, hogy kiálljanak közös országgyűlési képviselőjelöltjük, Angeli Gabriella mellett, aki már országos sajtóban is beszélt arról, hogy szerinte a közvilágítási projektről szóló OLAF-jelentésről tartott sajtótájékoztatója miatt, munkahelye és bizottsági tagságai megszűntetésével akarják őt ellehetetleníteni.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

2018. március 22-én, csütörtökön este lezuhant a Török Légierő egyik F-16C típusú vadászbombázója az ország középső területén, Nevsehir tartomány közelében, Közép-Anatóliában.
Immár négy gépen folyik az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison a leendő pilóták felkészítése, miután használatba vették az újabb két Zlin típusú kiképző-repülőgépet.
Az ötödik egymást követő alkalommal nyerte el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” díját.
A német kormány le kívánja cserélni a kiöregedő Panavia Tornado vadászbombázóit, ez már köztudott. Március 8-án a defensenews.com internetes portálon megjelent egy cikk, amelyben Daniel Gouré, a Lexington Intézet alelnöke nyilatkozott arról, hogy a Luftwaffe-ban miért nincs alternatívája az F-35 Lightning II-nek.