2022. 08. 16. kedd
Ábrahám
: 404 Ft   : 398 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Már a szurkolók is várták a végét: KFC – Lajosmizse: 2–2

Tamás Ferenc  |  2016. 10. 24., 15:52

Október 22-én, szombaton délután immár az idei bajnokság tizenegyedik mérkőzését játszotta a Márton-alakulat, ahol az ellenfele ezúttal az újonc, szerény képességekkel megáldott Lajosmizsei VLC gárdája volt. A mieinknek jelenlegi helyzetükben létfontosságú lett volna a három bajnoki pont begyűjtése, ezért is volt meglepő a kilátogató nézőknek a gárda tesze-tosza enervált játéka, és a meccs vereséggel felérő döntetlenje.

Igaz, még a legjobb csapatoknál is vannak rosszabb időszakok, de azért a KFC eddigi őszi szezonját is legjobb lenne mihamarabb elfelejteni, amely lassan már vesszőfutással ér fel. A most szombaton látottak is mintha azt jelezték volna, hogy ez az ősz már csak így telik el – sajnos már nem tudjuk meg nem történtté tenni–, de remélhetőleg mindenki levonja majd belőle a tanulságokat, hogy legalább a jövőnk biztatóbb legyen.

Pedig azt tartja a mondás, hogy „biciklizni, úszni, futballozni elfelejteni nem lehet”, de most már úgy tűnik, mintha fiaink erre lassan rácáfolnának.

A „Mizse” ellen már a csapat küzdőszelleme sem volt dicsérhető,

egyszerűen nem volt lendület, egészséges agresszivitás, lelkesedés a játékunkban –miközben gyermeteg hibákat vétett a közvetlen védelem, elképzelés nélkül futballozott a középpályás sor, elöl pedig nem sok vizet zavartak az ékek.

Képgaléria megtekintése (26 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A mélyben ugyan meghúzódhat a játékosállományt ért hihetetlen veszteségek hatása, de a bizonytalanabb jövő egyre érezhetőbb válsága is.

De visszatérve a „szombati szenvedésre”, a félóra végén ugyan

Kohány Gabi még megszerezte számunkra a vezetést,

amikor a hosszú alsóba gurította a labdát (1–0), ám ez sem oldotta fel a fiúkban a görcsöt, hiszen nem kezdett el „muzsikálni” az együttes.

A szünet után aztán hidegzuhanyként jött, amikor védelmünk „tökölődését” kihasználva a vendégek egy jól eltalált lövéssel kiegyenlítettek (1–1). Szerencsére egy „Nasz-passz” után

Kollár újra megszerezte a vezetést (2–1),

de láss csodát, az ellenfél, amely eddigi tíz meccsén még egyetlen alkalommal sem szerzett egy találkozón két gólt, ellenünk ez is sikerült neki (2–2)!

A végét aztán a „B-közép” is igencsak várta, amikor a „sporit” arra bíztatták, hogy vessen már véget mindannyiunk közös szenvedésének…

A folytatásban október 30-án, vasárnap ismét itthon játszik majd csapatunk, amikor a tavalyi bajnok Kiskunfélegyházi HTK rohamosztaga érkezik hozzánk.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Kétszeri vezetésünket sem tudtuk megtartani, sérültjeink hiányában pedig ezen összetételű csapatunk sajnos nem képes nagyobb átütő erőre, tartalmasabb játékra.

KFC – Lajosmizse 2–2 (1–0)
100 néző, vezette: Kiss L.
Kalocsa: VargaZorván M., Dobler, Szabó, Nasz – NádasdiBalogh T. (Katona), Kohány B., Kollár, Kiss – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 4–2 a Kalocsa javára. Gólszerző: Kovács Ronald 2, Torják Erik, Vimpek Balázs.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 13., 15:25
A projekt elsődleges célcsoportja a megyében élő, 30 év feletti inaktívak és 50 év feletti regisztrált álláskeresők, másodlagos célcsoportját az önkormányzati és gazdasági szereplők alkotják, amelyek egymásra találva erősíthetik együttműködésüket, s így hozzájárulhatnak az elsődleges célcsoport munkaerőpiacra történő visszatalálásához.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 16., 11:35
A szerb oldalon lévő technikai karbantartás miatt bezárt az átkelőhely. Még >>>
2022. 08. 16., 11:27
Az érsekkerti nagy hinta köteleit ezúttal megégették, megrongálták, amivel használhatatlanná és balesetveszélyessé vált ez a játszótéri elem. Még >>>
2022. 08. 15., 15:30
Az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat. Még >>>
2022. 08. 15., 14:37
Amikor internetes adatokról esik szó, a lényeg mindig a fogyasztók tudatosságában áll: azaz, hogy milyen adatot és hol osztanak meg magukról. Még >>>
2022. 08. 15., 08:19
Két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött. Még >>>
2022. 08. 15., 08:12
Kalocsán augusztus 20-án, szombaton a piac zárva tart! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés