2023. 09. 22. péntek
Móric
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Már a szurkolók is várták a végét: KFC – Lajosmizse: 2–2

Tamás Ferenc  |  2016. 10. 24., 15:52

Október 22-én, szombaton délután immár az idei bajnokság tizenegyedik mérkőzését játszotta a Márton-alakulat, ahol az ellenfele ezúttal az újonc, szerény képességekkel megáldott Lajosmizsei VLC gárdája volt. A mieinknek jelenlegi helyzetükben létfontosságú lett volna a három bajnoki pont begyűjtése, ezért is volt meglepő a kilátogató nézőknek a gárda tesze-tosza enervált játéka, és a meccs vereséggel felérő döntetlenje.

Igaz, még a legjobb csapatoknál is vannak rosszabb időszakok, de azért a KFC eddigi őszi szezonját is legjobb lenne mihamarabb elfelejteni, amely lassan már vesszőfutással ér fel. A most szombaton látottak is mintha azt jelezték volna, hogy ez az ősz már csak így telik el – sajnos már nem tudjuk meg nem történtté tenni–, de remélhetőleg mindenki levonja majd belőle a tanulságokat, hogy legalább a jövőnk biztatóbb legyen.

Pedig azt tartja a mondás, hogy „biciklizni, úszni, futballozni elfelejteni nem lehet”, de most már úgy tűnik, mintha fiaink erre lassan rácáfolnának.

A „Mizse” ellen már a csapat küzdőszelleme sem volt dicsérhető,

egyszerűen nem volt lendület, egészséges agresszivitás, lelkesedés a játékunkban –miközben gyermeteg hibákat vétett a közvetlen védelem, elképzelés nélkül futballozott a középpályás sor, elöl pedig nem sok vizet zavartak az ékek.

Képgaléria megtekintése (26 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A mélyben ugyan meghúzódhat a játékosállományt ért hihetetlen veszteségek hatása, de a bizonytalanabb jövő egyre érezhetőbb válsága is.

De visszatérve a „szombati szenvedésre”, a félóra végén ugyan

Kohány Gabi még megszerezte számunkra a vezetést,

amikor a hosszú alsóba gurította a labdát (1–0), ám ez sem oldotta fel a fiúkban a görcsöt, hiszen nem kezdett el „muzsikálni” az együttes.

A szünet után aztán hidegzuhanyként jött, amikor védelmünk „tökölődését” kihasználva a vendégek egy jól eltalált lövéssel kiegyenlítettek (1–1). Szerencsére egy „Nasz-passz” után

Kollár újra megszerezte a vezetést (2–1),

de láss csodát, az ellenfél, amely eddigi tíz meccsén még egyetlen alkalommal sem szerzett egy találkozón két gólt, ellenünk ez is sikerült neki (2–2)!

A végét aztán a „B-közép” is igencsak várta, amikor a „sporit” arra bíztatták, hogy vessen már véget mindannyiunk közös szenvedésének…

A folytatásban október 30-án, vasárnap ismét itthon játszik majd csapatunk, amikor a tavalyi bajnok Kiskunfélegyházi HTK rohamosztaga érkezik hozzánk.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Kétszeri vezetésünket sem tudtuk megtartani, sérültjeink hiányában pedig ezen összetételű csapatunk sajnos nem képes nagyobb átütő erőre, tartalmasabb játékra.

KFC – Lajosmizse 2–2 (1–0)
100 néző, vezette: Kiss L.
Kalocsa: VargaZorván M., Dobler, Szabó, Nasz – NádasdiBalogh T. (Katona), Kohány B., Kollár, Kiss – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 4–2 a Kalocsa javára. Gólszerző: Kovács Ronald 2, Torják Erik, Vimpek Balázs.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 18., 14:13
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)
2023-09-22 10:43:00
Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>
2023. 09. 20., 16:55
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére. Még >>>
2023. 09. 20., 07:59
A nyughelyre helyezett pénzérméket soha ne mozdítsuk el a helyükről, mert az emlékezők érzelmeit tükrözik. Még >>>
2023. 09. 19., 13:56
A kormányablakbusz szeptember 20-án, szerdán 8:30 és 14:30 között a Polgármesteri Hivatal épületénél várja a lakosságot ügyfélfogadásra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK