2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

A „Tél Bajnoka” a Bács-Méh Reptér gárdája az amatőröknél

Tamás Ferenc  |  2019. 03. 03., 20:45

Március 3-án, vasárnap este eredményt hirdettek a töretlen népszerűségnek örvendő Téli Kupa teremlabdarúgó-bajnokság november közepe óta tartó versenysorozatának Amatőr Liga csoportjában. A huszonkét csapatos mezőny bajnoka kitüntető címet a Bács-Méh Reptér együttese érdemelte ki, amely a fináléban a Svebo KALOhírek gárdáját győzte le.

Március 2-án, szombat délután a legjobb négy együttes a döntőbe jutásért meccselt egymással, a párosítás és az eredmények a következők:
Bács-Méh Reptér – Pedagógus 4–1;
Svebo KALOhírek – Kápolna Söröző 3–2.

Így, a vesztesek a másnapi kisdöntőben folytathatták, míg a győztesek a kupáért szállhattak harcba.

Vasárnap délután a 17 órakor kezdődő bronzcsatában

a Pedagógus végső elsőségre is esélyes együttese a Kápolna korábban sikert sikerre halmozó társulatával mérkőzött,

ahol két gól született. Lakatos-Lengyel Marci és Vörös Tomi találataival nyertek a tanárok.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Ezt követte a kupa sorsáról döntő finálé, amely ezúttal is kiélezett küzdelmet, egyben színvonalas közönségszórakoztató játékot is hozott, ahol

szebbnél szebb megoldásokban, látványos gólokban gyönyörködhettek a lelátón helyet foglaló szurkolók.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Már a 2. percben „Borsi” adta meg a találkozó alaphangulatát (1–0).
Rögtön utána Rakiás csúsztatott fejessel csapta be a kapujából kilépő Pluhárt (2–0), majd Kerekes Krisztián is elengedett egy sistergőst, amellyel kipúpozta a hálót (3–0).

A második játékrészben Farkas Zalán okosan helyezett a kapuba a lábak erdejében (3–1), amivel feléledni látszott a Svebo. Aztán jött Kerekes és az est Bundesligába illő bombagólja, amely eladható lenne bármely sportcsatornán (4–1).
A végeredményt Borsos Tomi állította be második találatával (5–1).

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Ezzel

a Bács-Méh Reptér legénysége hódította el a „Tél Bajnoka” kitüntető címet

– tegyük hozzá rögtön, hogy megérdemelten, hiszen a küzdelmek során végig veretlenek maradtak a mezőnyben, de a Svebo KALOhírek társulata is minden dicséretet megérdemel.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Csapattagok voltak: Kanalas Norbert, Kerekes Krisztián, Rakiás Milán, Borsos Tamás, Rideg László, Gillich Patrik, Szvétek Balázs, Hartman János, Kancsár Ákos, Markella Attila, Turcsik Balázs, Malomsoki Dávid.
Csapatvezető: Berger Ferenc.

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az ünnepélyes eredményhirdetésen a rendező Kalocsai FC vezetői adták át a kupákat, a különdíjakat és okleveleket a résztvevőknek. A rájátszás gólkirályi címét Lakatos-Lengyel Márton (Pedagógus) érdemelte ki kilenc remekbe szabott találatával.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.
2023-05-30 12:49:46
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>
2023. 06. 02., 10:33
Több hónapos nyomozómunka eredményeként több mint 200 rendőr, 23 Bács-Kiskun vármegyei helyszínen csapott le egyidőben. Még >>>
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK