2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Ismét Lakatosné nyerte a kalocsai hölgyek teniszversenyét

Ismét Lakatosné nyerte a kalocsai hölgyek teniszversenyét
Tamás Ferenc  |  2021. 09. 15., 15:05

Szeptember 11-én, szombaton nagy volt a forgalom a teniszcentrum minden igényt kielégítő három pályáján, ahol a hölgyek versengése mellett a Pécsi István által edzett kezdőknek is versengést rendeztek.

A kezdők csoportjában négy induló regisztrált – Mezei Gabriella, Maros Bence, Monostori Gábor, Surmann Árpádné –, akik hat gémig tartó játszmákban körmérkőzést vívtak egymással. A kvartettből Mezei Gabriella valamennyi ellenfelét legyőzve veretlenül végzett az élen, míg Surmann Árpádné két győzelmet begyűjtve végzett a második, Monostori Gábor pedig egy sikerével a harmadik helyen. Maros Bence mindhárom ellenfelével szemben alulmaradt – 1–6, 2–6, 3–6 –, így ő negyedikként zárt a kezdők csoportjaiban.

A már magasabb szintet jelentő, rutinosabb versenymúlttal rendelkező kalocsai teniszező hölgyek idei versengését Lakatosné Nyíri Anett nyerte, aki ezzel megismételte tavalyi elsőségét.

A jelentkezőket két hármas csoportba sorolták, ahonnét az első kettő jutott az elődöntőbe. Az „A” csoportban Lakatosné, Barth Andrea, Marsovszkiné Manyi sorrend alakult ki, míg a „B” trióban Karkus Zoltánné végzett az élen, megelőzve a második Benyeda Helgát és a harmadik Bolvári Ágnest.

Az elődöntőben a csoportelsők a másik csoport második helyezettjeivel játszottak: Karkus Zoltáné – Bart Andrea 6–3; Lakatosné Nyíri Anett – Benyeda Helga 6–2.

A döntőben: Lakatosné – Karkusné 6–2
A végső harmadik helyért: Barth – Benyeda 6–4


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés