2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

A kihagyott ziccerek találkozóján

Tamás Ferenc  |  2024. 04. 21., 07:50

Április 13-án, szombaton délelőtt a Méhecskék SE Kalocsa futball matinén látta vendégül bajnoki címe szempontjából az U19 Középcsoportja soros fordulójában a Szilády RFC elleni találkozóját, ahol a csoport második helyén álló hazaiak az előttük élen álló Kiskőrösi LC együttesét szeretnék befogni és megszerezni a bajnoki címet.

Az ősszel a csipkevárosi „odavágón” is 2-2 lett a párosításuk végeredménye, n a mostani visszavágón pedig a „Méheknek” mindenképpen nyerniük kellett ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani a tabellát vezető borvárosiakkal.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A találkozó is rosszul indult a hazaiak számára, hiszen már az első perc végén a vendégeknél volt az előny, de amikor a halasi kissé túlsúlyos támadó elcsípett egy rövid hazaadást és a kapujából kiinduló Greksa mellett a kapufa tövénél a hálónkba passzolta a labdát (0-1).Válaszul a hazaiak megkezdték az ajtó-ablak helyzetek kihagyását. Legalább négy-öt ziccert hagytak ki a „Méhek” támadói az első félóra során. Mellé-fölé szálltak a lövési kísérleteik, Tóth Zalán, Sztojka, Polyák és Takács egymást múlták felül a kaputól 4-5 méterről leadott, a „ketrecet” elkerülő kísérleteik után. Később szerencsére Polyák szögletéből az ütemben érkező Molnár Levi a kapust megelőzve a halasi kapuba fejelte a beadást (1-1).

Azért szögezzük le, nem játszottak top formában a hazaiak, egyszerű érződött a srácokon, hogy a kihagyott lehetőségek őket is elbizonytalanítják, pedig a hazaiaknál mindenki ott volt a csapatból, aki számít.

A fordulás után is Sztojka, Takács, Szántó és Tapolcsányi is csak a halasi hálóőrrel állt szemben, de nem sikerült helyzetüket gólra váltani. A „Méhek” lassan már egy tucat kihagyott gólhelyzetnél jártak, ám a Faragó-Gojtán edzőpáros cseréi sem segítettek igazán. Aztán a hatvannegyedik percben végre megszületett Molnár Levi révén a vezető találatuk is, amit a Méhecskék SE szellőléptű támadója, Molnár Levente jegyezhetett (2-1). Ám, még mindig nem volt vége. A befejezés előtt mintegy tíz perccel Péter Patrik, egy kiugrása végén a kalocsai kapuba gurította a labdát és ezzel a hazaiak kétszer is pontot rabolhattak a bajnoki elsőségre hajtó kalocsai egyesülettől.


Méhecskék SE – Szilády RFC 2-2 (1-1)
Vezette: Tóth István
Méhecskék SE: Greksa D. – Szabó B. (Csefkó Cs.), Práger Á., Szántó R. (Balla K.) – Molnár L., Polyák K., Takács K. (Réfy M.), Perity O. – Sztojka D. (Serfőző B.), Tóth Z.
Gólszerző: Koczka Flórián (0-1).

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024. 05. 18., 10:25
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK