2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Jubileumi juniális a Méhecskéknél

Tamás Ferenc  |  2017. 06. 26., 19:03

Június 24-én, szombaton akárcsak az előző évtized során, ismét hangulatos családi nappal és versengések sokaságával zárták a 2016/17-es versenyévadjukat a „Méhek” az egyesület sportcentrumában, az egykori Hunyadi pálya katlanjában.

A hagyományok ápolása jegyében gyerekek és szülők szinte karöltve versengtek az edzői stáb által megkomponált labdás ügyességi feladatok teljesítése során az akadályokkal megspékelt versenypályákon a kánikulai melegben, amelynek elviselése is kemény erőpróba volt.

Természetesen idén sem maradhatott ki a futballshow-ból a szülők hagyományos fociütközete, de a „Méhek-leánycsapata” is megmérkőzött az „anyukák válogatottjával”.

Mindeközben a játéktér mellett felállított sátrakban zajlott már a családi piknikezés is, a hangulat méltó volt a jubileumi juniális eseményéhez.

Képgaléria megtekintése (19 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Faragó Lászlótól, az egyesület elnökétől azt is megtudtuk érdeklődésünk során, hogy az előző szezonban nyolc csapattal és több mint 120 fős taglétszámmal versenyeztek a „Méhek”, ahol az egyes korosztályokat a következő edzők vezették.

Képgaléria megtekintése (19 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

U6 – Práger László, Lakatos Lilla
U7 – Balogh Tamás, Radványi László
U8 – Práger László, Lakatos Lilla
U9 – Gubányi Ferenc
U10 – Paletta Richárd, Vén Gábor
U12-U14 – Gojtán István, Farkas Gábor
U16 – Pákolicz László

Képgaléria megtekintése (19 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Az egyesületnél ezekben a hetekben is zajlanak a nyári napközis focitábor foglalkozásai, amelyre idén is igen élénk volt az érdeklődés. További jó hír még, hogy a Méhecskék „Selyemerdő-projektje” néven elhíresült nagyberuházás az egyesület mintegy 70 milliós TAO pályázatából szerzett forrásból és a 7 milliós városi önrésztámogatásból megvalósulhat, amelynek során mintegy fél „nagypálya” nagyságú játéktérrel bővülne majd ki az eddigi küzdőtér – fejezte be tájékoztatóját Faragó László, a klub elnöke.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 03. 29., 08:23
Kalocsán ugyan némileg csökkent a munkaerő iránti igény, de ezúttal vidéken jóval több munkahelyre keresnek dolgozókat, mint egy hete. Így összesen már 134 munkahelyre várják a jelentkezőket térségünkből, ami a múlt hetinél hárommal több, miközben Szegedre továbbra is létszámkorlát nélkül toborozzák a határvadászokat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 31., 10:31
Húsvétkor is ér mézeskalácsot sütni, de most turbózzátok fel egy kis répával. Nem beszélve arról, hogy így a gyerekek egy kicsivel több zöldséget is tudnak enni, teljesen észrevétlenül. Még >>>
2023. 03. 30., 10:55
A rókák veszettség elleni immunizálására idén tavasszal is sor kerül, melyhez kapcsolódóan az ebzárlat és a legeltetési tilalom életbe lépése sem marad el az érintett térségekben. Még >>>
2023. 03. 30., 09:49
Alig két perc, néhány kattintás, pár adat, és már hozzá is járultunk a Kék Madár Alapítvány céljaihoz, a fesztivál megszervezéséhez, illetve a beteg gyerekek támogatásához, ráadásul úgy, hogy az nekünk egyetlen fillérünkbe sem kerül! Hogyan? – Ebből a kevesebb mint két perces videóból kiderül! Még >>>
2023. 03. 29., 16:00
Zöld erdőben jártunk már sokszor, most íme néhány tradicionális húsvéti vers gyerekeknek, felnőtteknek. Még >>>
2023. 03. 28., 16:57
Már nagyban zajlanak a Paprikfaesztivál előkészítő munkálatai! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK