2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2024. március 05.
2024. 03. 05., 09:58
Műhelyében árulta a drogot az autószerelő
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer-kereskedelem, új pszichoaktív anyaggal visszaélés és gyógyszerhamisítás miatt vádat emelt egy autószerelővel szemben, aki a műhelyében kokaint és amfetamint, valamint a bűntársa által nagytételben termesztett marihuánát árult, emellett Magyarországon nem engedélyezett, a feketepiacon beszerzett pontecianövelő gyógyszereket tartott.

A vád szerint a kiskunfélegyházi autószerelő - az ügy egyik vádlottja - 2021-ben a műhelyében megismerkedett a tiszaalpári bűntársával, aki pénzszerzési lehetőségként nagy tételben marihuánát ajánlott fel neki továbbértékesítésre. Élve a lehetőséggel, az autószerelő először 2021 októberében 6 millió forint, majd 2022 tavaszán 5 millió forint értékben vásárolt tőle a vákuumcsomagolt drogból, amit közel 2,5 millió forint haszonnal tudott eladni.

Látva az üzleti sikert, a nagykereskedő bűntárs úgy döntött, maga fogja termeszteni a korábban másoktól beszerzett kannabiszt. Internetes tájékozódást követően hővédő fóliasátort, ledlámpákat, elszívó ventillátorokat, az öntöző rendszer kiépítéséhez csöveket és csepegtetőket, valamint a rendszer automatizálásához időzítőkapcsolókat szerzett be és tiszaalpári garázsa tetőterében kender termesztésbe fogott. Néhány hónap múlva a saját szüretelésű marihuánából 4 kg-ot értékesített autószerelő bűntársának, aki emellett más forrásból kokaint, extasyt, amfetamint és dizájner drogot is beszerzett, amikkel a műhelyében kereskedett.
Forrás: Magyarország Ügyészsége

1896
   TEGNAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Tájékoztatója a szakellátás igénybevételéről
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
   TEGNAPELŐTTI GYORS
2024. 04. 12., 17:28
Új biciklitároló került kihelyezésre ma a belvárosban
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
Kovács László fazekasmester megtartotta akadémiai székfoglalóját
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK