2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Megrázó kép a szombati halálos balesetről

2015. 12. 21., 07:39

Szombaton délután lesodródott az útról, majd fának csapódott egy személyautó Öregcsertő határában. Egy fiú a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínén a Baon.hu készített fotókat.

Egy fiatal, 15 éves fiú hunyt el abban a balesetben, mely szombaton délután történt Öregcsertő határában – írja a Baon.hu.

A Peugeot mostanáig ismeretlen okból lefordult az útról és egy fának csapódott.

A lap úgy tudja: a tűzoltók két sebesültet szabadítottak ki a roncsból, de a gyermeken (aki információik szerint egy 15 éves fiú) nem lehetett segíteni. A kocsit egy 32 éves férfi vezette, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az anyósülésen utazó 19 éves nő az elsődleges jelentés szerint könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Baon.hu további fotói a helyszínről >>>


Forrás: Baon

A megyei Katasztrófavédelem korábban csak annyit közölt az esetről, hogy lesodródott az útról, majd fának csapódott egy személyautó Öregcsertő határában. A jármű mindhárom utasa megsérült a balesetben, közülük ketten pedig beszorultak a gépkocsiba, ezért őket a kiérkező kalocsai és kiskőrösi hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó berendezéssel. A gépkocsi nem akadályozza a forgalmat, de a mentésben résztvevő járművek elfoglalják a fél útpályát, ezért az érintett útszakaszon a rendőrség irányítja a forgalmat.
Nem sokkal később a megyei Rendőr-főkapitányság már azt közölte, hogy a baleset következtében ketten megsérültek, egy gyermek pedig a helyszínen életét vesztette.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés