2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Kubatov Gábor a kvótareferendumról Solton

Zsiga Ferenc  |  2016. 09. 21., 14:20

Kubatov Gábor, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke Font Sándor, a térség országgyűlési képviselője meghívására szeptember 20-án, kedden este a solti Vécsey Károly Művelődési Házban tartott előadást a kvótareferendumról. A fórumra a környező teleülésekről, közte Kalocsáról is szép számmal érkeztek. A pártigazgató az előadását megelőző sajtótájékoztatón, majd a fórumon is elmondta: gyerekeink, unokáink, az ország jövője a tét a kvótanépszavazáson, ezért valamennyi választópolgár éljen a lehetőséggel és menjen el szavazni!

A Fidesz alelnöke előadása kezdetén külön is üdvözölte az első sorban helyet foglaló dr. Kerényi Jánost, a Fidesz Dél-alföldi régióigazgatóját, valamint Font Sándort. Mint mondta, a párt mindkét politikusnak sokat köszönhet, mert az emberek között élve, velük szoros kapcsolatot tartva érzékelik a problémákat, azokat megoldási javaslatukkal együtt továbbítják a döntéshozóknak.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A pártigazgató előadása első részében számba vette mindazokat az eredményeket, amelyeket a Fidesz és a kormány az Alaptörvénytől a határon túli magyarok állampolgárságán, devizahitelesek megsegítésén, az önkormányzatok adósságának konszolidálásán, az IMF hitel kiegyenlítésén, rezsicsökkenésen át a foglalkoztatás emelkedéséig ért el. A kvótareferendumról szólva azt mondta: ott kell lenni a szavazáson! A népszavazás résztvevői „nagyon hangos és nagyon demokratikus” üzenetet küldhetnek Brüsszelnek október 2-án.

Az előadó nem hagyott kétséget afelől, ha Brüsszel a migránsok szétosztását ránk erőlteti, a probléma nem csak Budapestet, hanem valamennyi magyar várost, települést érinti, hiszen jól látszik, hogy Németország, Franciaország sem tud mást csinálni, minthogy a migránsokat a települések lakosságszámához igazítva szétosztja. Tehát juthat belőlük mindenhova.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Kubatov Gábor személyes hangvételt megütve azt mondta:

Magyarország mellett az én személyes okom a fiam és a lányaim. (…) Azt is el kell mondanom, a szívünk nincsen kőből, még ha keményeknek is néznek bennünket. Ezek az emberek, akik Európába jöttek, szegény sorsú térségekből érkeztek. Azért is nehéz helyzetben vannak, mert hazájuk gazdaságilag és politikailag instabillá vált, bedőltek a brüsszeli bürokratáknak, tisztán és jól értették, amikor Brüsszelből vagy Berlinből meghívták őket. Azt se rejtsük véka alá azonban, hogy vannak közöttük terroristák. Budapesten is jó néhányan keresztül mentek, illetve itt toboroztak társakat a terrorcselekményekhez. A migránskérdés tehát a biztonságunkról is szól, eddig több mint 300 ember halt meg terrorcselekmény következtében Európában. A kvótareferendum a következő évtized egyik legfontosabb kérdéséről szól! Ennélfogva pártokon felüli, nemzeti ügy. Magyarország és a mostani gyermekek jövője a tét! Ezért fontos, hogy mindenki menjen el, és „nem”-mel szavazzon! – mondta Kubatov Gábor a Solton tartott fórumon.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés