2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Kubatov Gábor a kvótareferendumról Solton

Zsiga Ferenc  |  2016. 09. 21., 14:20

Kubatov Gábor, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke Font Sándor, a térség országgyűlési képviselője meghívására szeptember 20-án, kedden este a solti Vécsey Károly Művelődési Házban tartott előadást a kvótareferendumról. A fórumra a környező teleülésekről, közte Kalocsáról is szép számmal érkeztek. A pártigazgató az előadását megelőző sajtótájékoztatón, majd a fórumon is elmondta: gyerekeink, unokáink, az ország jövője a tét a kvótanépszavazáson, ezért valamennyi választópolgár éljen a lehetőséggel és menjen el szavazni!

A Fidesz alelnöke előadása kezdetén külön is üdvözölte az első sorban helyet foglaló dr. Kerényi Jánost, a Fidesz Dél-alföldi régióigazgatóját, valamint Font Sándort. Mint mondta, a párt mindkét politikusnak sokat köszönhet, mert az emberek között élve, velük szoros kapcsolatot tartva érzékelik a problémákat, azokat megoldási javaslatukkal együtt továbbítják a döntéshozóknak.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A pártigazgató előadása első részében számba vette mindazokat az eredményeket, amelyeket a Fidesz és a kormány az Alaptörvénytől a határon túli magyarok állampolgárságán, devizahitelesek megsegítésén, az önkormányzatok adósságának konszolidálásán, az IMF hitel kiegyenlítésén, rezsicsökkenésen át a foglalkoztatás emelkedéséig ért el. A kvótareferendumról szólva azt mondta: ott kell lenni a szavazáson! A népszavazás résztvevői „nagyon hangos és nagyon demokratikus” üzenetet küldhetnek Brüsszelnek október 2-án.

Az előadó nem hagyott kétséget afelől, ha Brüsszel a migránsok szétosztását ránk erőlteti, a probléma nem csak Budapestet, hanem valamennyi magyar várost, települést érinti, hiszen jól látszik, hogy Németország, Franciaország sem tud mást csinálni, minthogy a migránsokat a települések lakosságszámához igazítva szétosztja. Tehát juthat belőlük mindenhova.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Kubatov Gábor személyes hangvételt megütve azt mondta:

Magyarország mellett az én személyes okom a fiam és a lányaim. (…) Azt is el kell mondanom, a szívünk nincsen kőből, még ha keményeknek is néznek bennünket. Ezek az emberek, akik Európába jöttek, szegény sorsú térségekből érkeztek. Azért is nehéz helyzetben vannak, mert hazájuk gazdaságilag és politikailag instabillá vált, bedőltek a brüsszeli bürokratáknak, tisztán és jól értették, amikor Brüsszelből vagy Berlinből meghívták őket. Azt se rejtsük véka alá azonban, hogy vannak közöttük terroristák. Budapesten is jó néhányan keresztül mentek, illetve itt toboroztak társakat a terrorcselekményekhez. A migránskérdés tehát a biztonságunkról is szól, eddig több mint 300 ember halt meg terrorcselekmény következtében Európában. A kvótareferendum a következő évtized egyik legfontosabb kérdéséről szól! Ennélfogva pártokon felüli, nemzeti ügy. Magyarország és a mostani gyermekek jövője a tét! Ezért fontos, hogy mindenki menjen el, és „nem”-mel szavazzon! – mondta Kubatov Gábor a Solton tartott fórumon.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>
2023. 03. 27., 09:23
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Még >>>
2023. 03. 27., 09:09
A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK