2024. 05. 23. csütörtök
Dezső
: 387 Ft   : 357 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Kubatov Gábor a kvótareferendumról Solton

Zsiga Ferenc  |  2016. 09. 21., 14:20

Kubatov Gábor, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke Font Sándor, a térség országgyűlési képviselője meghívására szeptember 20-án, kedden este a solti Vécsey Károly Művelődési Házban tartott előadást a kvótareferendumról. A fórumra a környező teleülésekről, közte Kalocsáról is szép számmal érkeztek. A pártigazgató az előadását megelőző sajtótájékoztatón, majd a fórumon is elmondta: gyerekeink, unokáink, az ország jövője a tét a kvótanépszavazáson, ezért valamennyi választópolgár éljen a lehetőséggel és menjen el szavazni!

A Fidesz alelnöke előadása kezdetén külön is üdvözölte az első sorban helyet foglaló dr. Kerényi Jánost, a Fidesz Dél-alföldi régióigazgatóját, valamint Font Sándort. Mint mondta, a párt mindkét politikusnak sokat köszönhet, mert az emberek között élve, velük szoros kapcsolatot tartva érzékelik a problémákat, azokat megoldási javaslatukkal együtt továbbítják a döntéshozóknak.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

A pártigazgató előadása első részében számba vette mindazokat az eredményeket, amelyeket a Fidesz és a kormány az Alaptörvénytől a határon túli magyarok állampolgárságán, devizahitelesek megsegítésén, az önkormányzatok adósságának konszolidálásán, az IMF hitel kiegyenlítésén, rezsicsökkenésen át a foglalkoztatás emelkedéséig ért el. A kvótareferendumról szólva azt mondta: ott kell lenni a szavazáson! A népszavazás résztvevői „nagyon hangos és nagyon demokratikus” üzenetet küldhetnek Brüsszelnek október 2-án.

Az előadó nem hagyott kétséget afelől, ha Brüsszel a migránsok szétosztását ránk erőlteti, a probléma nem csak Budapestet, hanem valamennyi magyar várost, települést érinti, hiszen jól látszik, hogy Németország, Franciaország sem tud mást csinálni, minthogy a migránsokat a települések lakosságszámához igazítva szétosztja. Tehát juthat belőlük mindenhova.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Kubatov Gábor személyes hangvételt megütve azt mondta:

Magyarország mellett az én személyes okom a fiam és a lányaim. (…) Azt is el kell mondanom, a szívünk nincsen kőből, még ha keményeknek is néznek bennünket. Ezek az emberek, akik Európába jöttek, szegény sorsú térségekből érkeztek. Azért is nehéz helyzetben vannak, mert hazájuk gazdaságilag és politikailag instabillá vált, bedőltek a brüsszeli bürokratáknak, tisztán és jól értették, amikor Brüsszelből vagy Berlinből meghívták őket. Azt se rejtsük véka alá azonban, hogy vannak közöttük terroristák. Budapesten is jó néhányan keresztül mentek, illetve itt toboroztak társakat a terrorcselekményekhez. A migránskérdés tehát a biztonságunkról is szól, eddig több mint 300 ember halt meg terrorcselekmény következtében Európában. A kvótareferendum a következő évtized egyik legfontosabb kérdéséről szól! Ennélfogva pártokon felüli, nemzeti ügy. Magyarország és a mostani gyermekek jövője a tét! Ezért fontos, hogy mindenki menjen el, és „nem”-mel szavazzon! – mondta Kubatov Gábor a Solton tartott fórumon.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

2024. 05. 22., 10:42
Az új atomerőművi blokkok alatti talaj megerősítése érdekében 17 hektáron összességében 75 ezer furat, vagyis egymással átfedésben lévő cementált talajoszlop készül, melyek összessége alkotja a vízzáró lemezt és annak oldalfalait. (x)
2024. 05. 21., 12:57
A kerek évforduló alkalmából rendezett pénteki ünnepséghez – három vendég fotókör meghívásával – fotóklubok találkozója is kapcsolódott. Köszöntőt mondott Simon Zoltán alpolgármester és Péjó Zoltán klubelnök. A Művelődési Ház folyosóin berendezett kiállítást Lakatos György fagottművész nyitotta meg.
2024. 05. 21., 10:49
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)
2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024-05-18 10:25:00
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 23., 13:15
A Reels műfaj sajátossága miatt dr. Filvig Gézának másfél percbe kellett sűríteni az elmúlt évek eredményeit. Még >>>
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK