2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Új fejlesztések, technológia megújítás előtt az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt. solti telephelye – A bűzterhelés minimalizálása a cél

Zsiga Ferenc  |  2019. 09. 06., 09:48

Szeptember 3-án, kedden a délutáni órákban az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt. solti telephelyén találkozott Kovács Lajos, a társaság vezérigazgatója és Kalmár Pál, Solt város polgármestere. A látogatás alkalom volt arra, hogy a vezérigazgató tájékoztassa a településvezetőt: az idei évben megkezdődtek az eddig elmaradt fejlesztések kivitelezési munkálatai az ÁTEV Zrt. solti telephelyén, továbbá a következő három évben a szennyvíztisztító mű és a technológiai tér is megújul a bűzterhelés minimalizálása érdekében.

Kovács Lajos arról tájékoztatta a polgármestert, hogy a cég új vezetésének elsődleges céljai közé tartozik a solti telephely jelentősebb technológiai és esztétikai megújítása.


Forrás: Zsiga Ferenc

Mint elhangzott: „Az időszerűvé vált beruházásokat a társaság idén végre megkezdte. Év végéig elkészül a központi betonozott tér kialakítása, amely a szakszerű és környezetkímélő munkavégzés feltétele. Szerencsére megkaptuk az építési engedélyt az új porta és iroda épület kialakítására is, ami jelentős minőségi előrelépés lesz a munkavállalók szociális környezetének javítása terén.

A telepünk egy új fogadó szárnnyal, irodákkal, sofőr pihenővel és szociális blokkal gazdagodik, jelentősen növelve kollégáink komfortérzetét” – mondta a vezérigazgató.

Hozzátette: „A következő években sem kívánunk megállni.

A SOLTI ÜZEM SZENNYVÍZ TISZTÍTÓ MŰVE, A TECHNOLÓGIAI TÉR MŰSZAKI FELÚJÍTÁSA ÉS A GYÁR ÁLTAL OKOZOTT BŰZTERHELÉS MINIMALIZÁLÁSA MIND A KÖVETKEZŐ három ÉV MEGVALÓSÍTANDÓ TERVEI KÖZÖTT SZEREPEL.

Az önkormányzat támogató hozzáállása az egyik záloga annak, hogy hosszútávon tervezhessünk, épülhessünk és nem utolsó sorban stabil munkahelyet biztosítsunk a település és környezetében élő emberek számára. Bízom benne, hogy ez még hosszú évekre így is marad” – mondta Kovács Lajos, az ÁTEV Zrt. vezérigazgatója a Kalmár Pál solti polgármesterrel való találkozásakor.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei