2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Új fejlesztések, technológia megújítás előtt az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt. solti telephelye – A bűzterhelés minimalizálása a cél

Zsiga Ferenc  |  2019. 09. 06., 09:48

Szeptember 3-án, kedden a délutáni órákban az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt. solti telephelyén találkozott Kovács Lajos, a társaság vezérigazgatója és Kalmár Pál, Solt város polgármestere. A látogatás alkalom volt arra, hogy a vezérigazgató tájékoztassa a településvezetőt: az idei évben megkezdődtek az eddig elmaradt fejlesztések kivitelezési munkálatai az ÁTEV Zrt. solti telephelyén, továbbá a következő három évben a szennyvíztisztító mű és a technológiai tér is megújul a bűzterhelés minimalizálása érdekében.

Kovács Lajos arról tájékoztatta a polgármestert, hogy a cég új vezetésének elsődleges céljai közé tartozik a solti telephely jelentősebb technológiai és esztétikai megújítása.


Forrás: Zsiga Ferenc

Mint elhangzott: „Az időszerűvé vált beruházásokat a társaság idén végre megkezdte. Év végéig elkészül a központi betonozott tér kialakítása, amely a szakszerű és környezetkímélő munkavégzés feltétele. Szerencsére megkaptuk az építési engedélyt az új porta és iroda épület kialakítására is, ami jelentős minőségi előrelépés lesz a munkavállalók szociális környezetének javítása terén.

A telepünk egy új fogadó szárnnyal, irodákkal, sofőr pihenővel és szociális blokkal gazdagodik, jelentősen növelve kollégáink komfortérzetét” – mondta a vezérigazgató.

Hozzátette: „A következő években sem kívánunk megállni.

A SOLTI ÜZEM SZENNYVÍZ TISZTÍTÓ MŰVE, A TECHNOLÓGIAI TÉR MŰSZAKI FELÚJÍTÁSA ÉS A GYÁR ÁLTAL OKOZOTT BŰZTERHELÉS MINIMALIZÁLÁSA MIND A KÖVETKEZŐ három ÉV MEGVALÓSÍTANDÓ TERVEI KÖZÖTT SZEREPEL.

Az önkormányzat támogató hozzáállása az egyik záloga annak, hogy hosszútávon tervezhessünk, épülhessünk és nem utolsó sorban stabil munkahelyet biztosítsunk a település és környezetében élő emberek számára. Bízom benne, hogy ez még hosszú évekre így is marad” – mondta Kovács Lajos, az ÁTEV Zrt. vezérigazgatója a Kalmár Pál solti polgármesterrel való találkozásakor.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-21 08:47:44
A kalocsai kereskedő, Szabó Ferenc a ravatalon feküdt, amikor a város népe a jobbágy-felszabadításra koccintott. Petőfi költészetét általa ismerhették meg a kalocsaiak, unokaöccse a szabadságharc lőporfelelőse volt. A sírvers, a sírkő és az alatta eltemetett személy történetét a március 15-ei emlékhelyavatón ismerhettük meg.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 25., 11:49
Magánszemély belföldön csak nemzeti dohányboltban szerezhet be dohánygyártmányt, azaz "snüsszt" is. Még >>>
2023. 03. 25., 08:37
Szombaton rendezik meg az idei Föld órája akciót: 20 óra 30 perctől a bolygó számos nevezetessége elsötétül egy órára. Még >>>
2023. 03. 24., 11:24
Elektromos hálózatépítési munkálatok miatt huzamosabb időre hol részlegesen, hol teljes egészében lezárnak több járdaszakaszt. Az Az időszakos korlátozások egy parkolót is érintenek. MVM Démász tájékoztatása! Még >>>
2023. 03. 24., 09:06
A két vádlottat jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás bűntettével, társaikat bűnpártolás és lopás bűntettével, valamint sikkasztás vétségével vádolják. Még >>>
2023. 03. 24., 08:29
Csapadékosabbra fordul az időjárás a hétvégére és lehűlés kezdődik. Még >>>
2023. 03. 23., 17:46
Tavaly kifejezetten súlyos aszály pusztított az ország mezőgazdasági területeinek 80 százalékán, melyből 1,45 millió hektárra jelentettek be aszálykárt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK