2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 395 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Új fejlesztések, technológia megújítás előtt az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt. solti telephelye – A bűzterhelés minimalizálása a cél

Zsiga Ferenc  |  2019. 09. 06., 09:48

Szeptember 3-án, kedden a délutáni órákban az ATEV Fehérjefeldolgozó Zrt. solti telephelyén találkozott Kovács Lajos, a társaság vezérigazgatója és Kalmár Pál, Solt város polgármestere. A látogatás alkalom volt arra, hogy a vezérigazgató tájékoztassa a településvezetőt: az idei évben megkezdődtek az eddig elmaradt fejlesztések kivitelezési munkálatai az ÁTEV Zrt. solti telephelyén, továbbá a következő három évben a szennyvíztisztító mű és a technológiai tér is megújul a bűzterhelés minimalizálása érdekében.

Kovács Lajos arról tájékoztatta a polgármestert, hogy a cég új vezetésének elsődleges céljai közé tartozik a solti telephely jelentősebb technológiai és esztétikai megújítása.


Forrás: Zsiga Ferenc

Mint elhangzott: „Az időszerűvé vált beruházásokat a társaság idén végre megkezdte. Év végéig elkészül a központi betonozott tér kialakítása, amely a szakszerű és környezetkímélő munkavégzés feltétele. Szerencsére megkaptuk az építési engedélyt az új porta és iroda épület kialakítására is, ami jelentős minőségi előrelépés lesz a munkavállalók szociális környezetének javítása terén.

A telepünk egy új fogadó szárnnyal, irodákkal, sofőr pihenővel és szociális blokkal gazdagodik, jelentősen növelve kollégáink komfortérzetét” – mondta a vezérigazgató.

Hozzátette: „A következő években sem kívánunk megállni.

A SOLTI ÜZEM SZENNYVÍZ TISZTÍTÓ MŰVE, A TECHNOLÓGIAI TÉR MŰSZAKI FELÚJÍTÁSA ÉS A GYÁR ÁLTAL OKOZOTT BŰZTERHELÉS MINIMALIZÁLÁSA MIND A KÖVETKEZŐ három ÉV MEGVALÓSÍTANDÓ TERVEI KÖZÖTT SZEREPEL.

Az önkormányzat támogató hozzáállása az egyik záloga annak, hogy hosszútávon tervezhessünk, épülhessünk és nem utolsó sorban stabil munkahelyet biztosítsunk a település és környezetében élő emberek számára. Bízom benne, hogy ez még hosszú évekre így is marad” – mondta Kovács Lajos, az ÁTEV Zrt. vezérigazgatója a Kalmár Pál solti polgármesterrel való találkozásakor.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 11., 15:30
„Ez a park szimbolizálja a városért végzett munkámat, amelyben mindig a legfontosabb szerep annak jutott, hogy mi az, amire szüksége van az embereknek, hol kell és lehet azokat megvalósítani, és hogyan tudom előteremteni rá a fedezetet.”

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 16., 16:11
A NAV ellenőrei gyakorlatilag mindent ellenőriznek, amire a helyszínen lehetőségük van. Még >>>
2024. 04. 15., 11:40
A sporttörténelmet író világbajnok egy nemzetközi verseny miatt nem tudott részt venni a március 15-i ünnepségen. Még >>>
2024. 04. 15., 11:36
A 85 évvel ezelőtt mért 28,7 fokos rekordot múlta felül az új napi rekord. Még >>>
2024. 04. 15., 07:22
Részletfizetés – maximum öt részletben – 2024. június 30-ig kérhető. Még >>>
2024. 04. 14., 09:50
Öt helyszínen 7 embert fogtak el a rendőrök. A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Kecskeméten. Még >>>
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK