2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Ötödször lesz Kalocsán Ünnepi Könyvhét

Helyszín: Sétálóutca és Városi Könyvtár, Kalocsa
Dátum: 2016. június 03., péntek 09:50
Ötödször lesz Kalocsán Ünnepi Könyvhét

Június 3-án, pénteken gyerekeknek szóló programokkal veszi kezdetét a városunkban immár ötödik alkalommal megrendezendő Ünnepi Könyvhét. A sétálóutcában – esős időjárás esetén a színházban – dr. Bálint József polgármester köszöntőjével indul a jövő hét szerdáig tartó rendezvénysorozat, de a Gyermekkönyvtárban és az olvasóteremben is tartanak majd programokat. Hétfőn Vámos Miklós író, műsorvezető közönségtalálkozót tart.

Ahogyan az előző években, úgy idén is gyermekprogramokkal kezdődik a Könyvhét Kalocsán. A kicsiket Bogárdi Alíz és Kalocsányi Gábor, majd Figura Ede szórakoztatja, ahogyan a Kis Katica Bábegyüttes is nekik tart előadást a sétálóutcában felállított színpadon.

Kísérőprogramokból sem lesz hiány: irodalmi játékok, népművészeti szakkör és kézműves foglalkozások is várják majd a gyerekeket, de a felnőttek sem maradnak elfoglaltság nélkül. Egész nap „nyitva lesz” a könyvvásár, délután egytől pedig Rupáner-Gallé Margó gasztroblogger, íróval Pécsi Vivien, a könyvtár munkatársa beszélget majd.

Szombaton a Gyermekkönyvtárban Kassovitz László mesemondó műsorára várják az érdeklődőket, hétfőn pedig a neves író, műsorvezető, Vámos Miklós lesz a könyvtár vendége.
A Könyvhét szerdán Németh Sándor könyvének bemutatójával ér majd véget.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés