2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A szülői eredményesség fejlesztése – Kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogram indul szülőknek Kalocsán

A szülői eredményesség fejlesztése – Kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogram indul szülőknek Kalocsán
Illés György Cinó  |  2021. 04. 11., 09:08

A szülői eredményesség fejlesztése címmel öt alkalomból álló, harmincórás kommunikációs foglalkozás indul Kalocsán óvodás korú gyermekek szülei részére.

Kisgyermekes szülőknek indít kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogramot a kalocsai Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület. A program teljesen ingyenes, pályázati forrásból valósul meg. Az április 17- én induló tréning öt alkalomból és összesen 30 órányi foglalkozásból áll.

Budapestről jön egy tréner, Lukács Anikónak hívják, ő egy gyakorlott szakember. Szombat, vasárnap zajlanak a tréningek. Azért ilyen hosszú, mert egy-egy trénig alkalmával saját élményeiket is hozzák magukkal a résztvevők, tehát egy-egy kérdéskör kapcsán bárki előhozhatja saját problémáját a gyermekével, és akkor azon keresztül beszélik meg a jó megoldásokat. A résztvevők egymással tudnak gyakorolni, új utak keresésével, hogy hogyan lehet másképp hozzáállni a gyermekükhöz.”– tájékoztatta portálunkat a tréninggel kapcsolatban dr. Törökné Móczár Györgyi, a Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület elnöke.

A programra elsősorban olyan szülők jelentkezését várták, akiknek gyermeke, gyermekei 0 és 6 év közöttiek. 


Egy tréningen maximum 20 fő vehet részt. A tréning Kalocsán, a Csokonai utcai óvodában lesz. A vírushelyzetre és a várhatóan jó időjárásra tekintettel úgy gondoltuk, hogyha az udvaron tartjuk a rendezvényt, az kevésbé lesz veszélyes bárkire nézve is. A szabadban leszünk, fedett teraszon, úgyhogy úgy gondolom, ez egy jó megoldás lehet.”– mondta el a lebonyolításra vonatkozó elképzeléseikkel kapcsolatban az egyesület elnöke.
További tájékoztatást az érdeklődők dr. Törökné Móczár Györgyitől kérhetnek, a fent említett elérhetőségek valamelyikén.

Forrás: Kalocsa TV

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés