2023. 02. 08. szerda
Aranka
: 393 Ft   : 367 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

A szülői eredményesség fejlesztése – Kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogram indul szülőknek Kalocsán

A szülői eredményesség fejlesztése – Kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogram indul szülőknek Kalocsán
Illés György Cinó  |  2021. 04. 11., 09:08

A szülői eredményesség fejlesztése címmel öt alkalomból álló, harmincórás kommunikációs foglalkozás indul Kalocsán óvodás korú gyermekek szülei részére.

Kisgyermekes szülőknek indít kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogramot a kalocsai Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület. A program teljesen ingyenes, pályázati forrásból valósul meg. Az április 17- én induló tréning öt alkalomból és összesen 30 órányi foglalkozásból áll.

Budapestről jön egy tréner, Lukács Anikónak hívják, ő egy gyakorlott szakember. Szombat, vasárnap zajlanak a tréningek. Azért ilyen hosszú, mert egy-egy trénig alkalmával saját élményeiket is hozzák magukkal a résztvevők, tehát egy-egy kérdéskör kapcsán bárki előhozhatja saját problémáját a gyermekével, és akkor azon keresztül beszélik meg a jó megoldásokat. A résztvevők egymással tudnak gyakorolni, új utak keresésével, hogy hogyan lehet másképp hozzáállni a gyermekükhöz.”– tájékoztatta portálunkat a tréninggel kapcsolatban dr. Törökné Móczár Györgyi, a Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület elnöke.

A programra elsősorban olyan szülők jelentkezését várták, akiknek gyermeke, gyermekei 0 és 6 év közöttiek. 


Egy tréningen maximum 20 fő vehet részt. A tréning Kalocsán, a Csokonai utcai óvodában lesz. A vírushelyzetre és a várhatóan jó időjárásra tekintettel úgy gondoltuk, hogyha az udvaron tartjuk a rendezvényt, az kevésbé lesz veszélyes bárkire nézve is. A szabadban leszünk, fedett teraszon, úgyhogy úgy gondolom, ez egy jó megoldás lehet.”– mondta el a lebonyolításra vonatkozó elképzeléseikkel kapcsolatban az egyesület elnöke.
További tájékoztatást az érdeklődők dr. Törökné Móczár Györgyitől kérhetnek, a fent említett elérhetőségek valamelyikén.

Forrás: Kalocsa TV

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 02. 05., 09:01
Közel 110 ezer gazdálkodónak kell megújítania az egységes kérelem beadásához szükséges meghatalmazást. Minden évben az egységes kérelmek mintegy 70 százalékát, megközelítőleg 108 ezer kérelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászainak közreműködésével nyújtják be a gazdálkodók – hangzott el egyebek mellett Kalocsán a NAK és a MAGOSZ szervezésében, Jakab István, az országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke részvételével Kalocsán megtartott, a Közös Agrárpolitikáról (KAP) szóló agrárfórumon.
2023. 02. 03., 12:49
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által közel 245 millió forint értékű beruházást valósít meg az RBDZS Bölcsőde Nonprofit Kft. kalocsai telephelyén.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 07., 17:29
Igényelje a Gondosórát, hogy biztonságban tudhassa idősebb szeretteit a nap 24 órájában! Még >>>
2023. 02. 06., 16:59
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Jánoshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafelvételeken. Még >>>
2023. 02. 06., 09:58
A farsang egyik jellegzetes édessége a szalagos fánk. Finom, könnyű a tésztája, nagyon jó fánk recept, készítsd el te is! Még >>>
2023. 02. 06., 09:39
A húsos pástétom maradékmentő receptnek is tökéletes, de friss húst is használhatsz hozzá. Még >>>
2023. 02. 06., 08:59
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyét dr. Finta József plébános képviselte. Még >>>
2023. 02. 06., 08:58
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK