2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 370 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

A szülői eredményesség fejlesztése – Kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogram indul szülőknek Kalocsán

A szülői eredményesség fejlesztése – Kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogram indul szülőknek Kalocsán
Illés György Cinó  |  2021. 04. 11., 09:08

A szülői eredményesség fejlesztése címmel öt alkalomból álló, harmincórás kommunikációs foglalkozás indul Kalocsán óvodás korú gyermekek szülei részére.

Kisgyermekes szülőknek indít kommunikációs és konfliktuskezelési tréningprogramot a kalocsai Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület. A program teljesen ingyenes, pályázati forrásból valósul meg. Az április 17- én induló tréning öt alkalomból és összesen 30 órányi foglalkozásból áll.

Budapestről jön egy tréner, Lukács Anikónak hívják, ő egy gyakorlott szakember. Szombat, vasárnap zajlanak a tréningek. Azért ilyen hosszú, mert egy-egy trénig alkalmával saját élményeiket is hozzák magukkal a résztvevők, tehát egy-egy kérdéskör kapcsán bárki előhozhatja saját problémáját a gyermekével, és akkor azon keresztül beszélik meg a jó megoldásokat. A résztvevők egymással tudnak gyakorolni, új utak keresésével, hogy hogyan lehet másképp hozzáállni a gyermekükhöz.”– tájékoztatta portálunkat a tréninggel kapcsolatban dr. Törökné Móczár Györgyi, a Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület elnöke.

A programra elsősorban olyan szülők jelentkezését várták, akiknek gyermeke, gyermekei 0 és 6 év közöttiek. 


Egy tréningen maximum 20 fő vehet részt. A tréning Kalocsán, a Csokonai utcai óvodában lesz. A vírushelyzetre és a várhatóan jó időjárásra tekintettel úgy gondoltuk, hogyha az udvaron tartjuk a rendezvényt, az kevésbé lesz veszélyes bárkire nézve is. A szabadban leszünk, fedett teraszon, úgyhogy úgy gondolom, ez egy jó megoldás lehet.”– mondta el a lebonyolításra vonatkozó elképzeléseikkel kapcsolatban az egyesület elnöke.
További tájékoztatást az érdeklődők dr. Törökné Móczár Györgyitől kérhetnek, a fent említett elérhetőségek valamelyikén.

Forrás: Kalocsa TV

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 19., 14:23
Kalocsai vállalkozás nyerte a kivitelezésre kiírt közbeszerzést, és az alvállalkozók, beszállítók nagy része is kalocsai, vagy környékbeli vállalkozás. A „Lurkópalota” második ütemének beruházásáról a kivitelező cég ügyvezetője és Kalocsa város polgármestere közös sajtótájékoztatón közölt részleteket.
2024. 04. 19., 14:27
Ellátásbiztonságról, megfizethető energiáról és fenntarthatóságról szólt a Business Talks ’24 kerekasztal beszélgetése, amelyen a Paks II. projektet Jákli Gergely elnök-vezérigazgató képviselte. A Magyar Zene Házában megrendezett eseményen kiemelte, ha a prognosztizált extrém időjárási viszonyok között kell majd villamos energiát előállítani, akkor a stabil nukleáris energia megkerülhetetlen. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 22., 09:49
A Duna Aszfalt által kivitelezett projekt felkerült egy londoni központú szakmai magazin címlapjára. Még >>>
2024. 04. 22., 08:52
Április 22-én, a Föld napján indul az ország legnagobb hulladékszedési programja, melyhez városunk az idei évben is csatlakozik. Még >>>
2024. 04. 20., 22:00
A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. Még >>>
2024. 04. 20., 05:55
A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatértek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. Még >>>
2024. 04. 19., 09:33
Jákob Zoltán: Hihetetlen élmény. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogadnak majd a szülőfalumban. Pedig – hosszú kihagyás után – váratlanul jelentem meg a volt általános iskolámban nosztalgiázni. Még >>>
2024. 04. 18., 09:43
A víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomáscsökkenéssel kell számolni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK