2022. 06. 26.
János, Pál
: 401 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Több mint négyszázezer forintot „sétáltak össze” Bodnár Erika és a menhelyi kutyák barátai

Több mint négyszázezer forintot „sétáltak össze” Bodnár Erika és a menhelyi kutyák barátai
Illés György Cinó  |  2021. 10. 14., 15:18

Majd félszázan vettek részt Bodnár Erika aerobik-pilates oktató, életmód és táplálkozási tanácsadó kezdeményezésén az október 9-én, szombaton, délután két órakor kezdődött „jótékonysági sétán”. Szerencsére a többnapos eső után hétvégére kisütött a nap, így kellemes, őszi időben teljesítették a vállalt távot az állatbarátok. A befolyt pénzadományból a szervező kutyatápot és gyógyszereket vásárol a menhelyi ebek számára.

A Meszesi út elején, a szőnyegáruház mellett gyülekeztek az állatbarátok a felhívásra. Bodnár Erikával még az indulás előtt tudott pár szót váltani munkatársunk.

Az égiek nekünk kedveztek, így jó időben és jó kedvvel tudunk elsétálni a menhelyi kutyákért a meszesi Duna-partra és vissza. Boldog vagyok, mert sokan kijöttek a programra, volt, aki egyenesen Németországból érkezett hozzánk, hogy csatlakozzon a csapathoz”– újságolta lelkesen a szervező, aki a nap programjáról elmondta, hogy indulás előtt még tart egy kis bemelegítést, a célnál pedig egy kis meglepetéssel várja a csapatot, köszönhetően a felajánlásoknak: ízletes zsíros kenyérrel, friss töpörtyűvel és hűsítő vízzel tölthették föl az elhasznált energiaszükségletüket a kiadós séta résztvevői, akik közt mások mellett ott volt Pécsi Vivien önkormányzati képviselő is, aki a kislányát babakocsiban tolva sétált a csapattal.


Forrás: Bodnár Erika / Facebook


Nagyon szeretjük az állatokat, két kiskutyánk is van, az egyik menhelyről származik. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a kezdeményezést, hiszen városi szinten is fel tudjuk hívni a figyelmet a menhely helyzetére, másrészt jó lehetőség a testmozgásra is, így ezzel együtt a sportolást is népszerűsítjük."– nyilatkozta portálunknak a képviselő, hozzátéve, hogy jelenlétével az akció melletti kiállását kívánja jelezni, így nem feltétlenül járják végig a távot:

Lehet, hogy csak a Kalocsa tábláig jutunk. Attól függ, hogy a kislányom meddig bírja, de ameddig tudunk, elsétálunk a többiekkel.”– nyilatkozta a képviselő.

A kezdeményezéshez csatlakozva szép számban érkezett pénzfelajánlás magánszemélyektől is, olyanoktól is, akik nem tudtak részt venni a szombati programon.
Bodnár Erika közösségi médiás oldalán már aznap is 385 ezer forintos összegyűlt támogatásról számolt be, megköszönve mindeninek a részvételt és az adományokat, azonban azt követően is érkeztek felajánlások, így az összegyűlt pénz, amelyből – amint már előre is bejelentette – kutyatápot és állatgyógyszereket vásárol a szervező, mostanára lényegesen meghaladta a 400 ezer forintot is, cikkünk írásakor 409 ezernél tartott az összeg.


Az akciót egy csinosabb összeggel támogatták a KFC focistái is, amiért a szervező szintén a közösségi médiában mondott köszönetet.


Bodnár Erikától azt is megtudtuk, hogy

A JÖVŐBEN, AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL MINDENFÉLEKÉPP LESZ FOLYTATÁSA A JÓTÉKONYSÁGI SÉTÁNAK.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.
2022-06-22 11:02:07
Különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a Viski Károly Múzeumban, a Nicolas Schöffer Gyűjteményben és a Kalocsai Képtárban.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 25., 10:08
A nyugatira, északnyugatira forduló szelet többfelé élénk, főleg zivatarok idején erős, viharos lökések kísérhetik Még >>>
2022. 06. 24., 16:13
Látogass ki az Érsekkertbe, ahol végigkóstolhatod a kiguruló kocsik kínálatát, és szavazz a szerinted legjobbra! Még >>>
2022. 06. 24., 16:01
Június 22-én, szerda délután a Mezei Virágok Népdalkör látogatta meg a Szociális Otthon lakóit, hogy egy kis kulturális színt vigyenek az idős gondozottak mindennapjaiba. Még >>>
2022. 06. 24., 15:26
Teljes terjedelmében égett egy személyautó a Bátyai úton. Még >>>
2022. 06. 23., 15:50
Nincs is jobb, mint a finom, édes, roppanós főtt kukorica. Hogy ne csalódjunk, mindenképpen alaposan nézzük meg, hogy milyen kukoricát vásárolunk. Még >>>
2022. 06. 23., 15:44
A vállalkozásoknak érdemes mielőbb pótolniuk az esetleges hiányosságokat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK