2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 383 Ft   : 359 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kalózok jubileuma – Az ünnepi alkalomhoz méltó kezdet

Illés György Cinó  |  2016. 08. 26., 14:15

Talán még soha ennyien nem gyűltek össze a foktői Pirates Family MC szelidi motoros találkozójának nyitónapján. Dugig telt parkolók, a hatalmas sörsátorban is gyakorlatilag telt ház, talán a szokásosnál is gazdagabb kínálatú vásár és az újszerűen berendezett helyszínen a szokásosnál is monumentálisabb fény és hangtechnika jelzi: a motorosok és szimpatizánsaik, a találkozó látogatói is komolyan veszik a negyedszázados klub jubileumi, tehát idén huszonötödször megtartott rendezvényét.

A büfében ételek széles választékából választhatunk, egyáltalán nem barátságtalan árakon. Folyamatosan több sörös pult látja el a szomjazókat, természetesen nem csak folyékony kenyérrel. A forgalomra nem lehet panasz, hiszen a hatalmas rendezvénysátorban berendezett „kocsmában” ott tartózkodásunk alatt gyakorlatilag végig foglalt volt minden asztal, és a hosszú sorban állástól is csak a nagy létszámú, folyton sürgő-forgó személyzet, valamint a több kiszolgáló hely tudja megkímélni a közönséget – jelentem, eddig sikerrel.

Képgaléria megtekintése (45 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

Az első napon a koncertek sorát hét órakor a Rémex együttes nyitotta meg.
A dallamos rockzenét játszó, fiatal zenekar után a fő műsorszám a Kárpátia volt, akik hozták a tőlük megszokottat, beleértve a rendkívül lelkes, nagy létszámú közönséget is, hiszen a csapat rendszeresen telt ház előtt muzsikál.
A nyitónapi fellépők sorát a Rudán Joe Band zárta. A magyar rock klasszikusait játszó csapat énekesének aranyból van a torka. Nem véletlen, hogy szólókarrierje előtt – saját korábbi formációja, a Coda melett – a magyar rockzenei élet olyan nagynevű bandái hívták meg énekesnek magukhoz, mint a Pokolgép, vagy a P. Mobil.

Képgaléria megtekintése (45 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

A folytatás sem lesz szegényesebb: legyen elég most csak a magyar rock talán legnagyobb hatású mai sztárcsapatát, a Tankcsapdát megemlíteni, akiknek koncertje a mai nap csúcspontja lesz. A részletes programról már korábban is írtunk.

Képgaléria megtekintése (45 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

Az idén újszerűen elrendezett helyszínen a fedett, méretben és technikai fölszereltségben egyaránt a nagy fesztiválokat idéző színpadhoz szabadtéri nézőtér tartozik, a koncerteket pedig a színpaddal szemközt fölállított, hatalmas rendezvénysátorban kialakított kocsmából is élvezhetjük.
Ezt az elrendezést a meteorológusok kedvező előrejelzése tette lehetővé: egész hétvégén ragyogó időre számíthatunk. Már csak ezért is érdemes ellátogatni a Szelidi-tó partjára, ahol most egy fergeteges, jubileumi motoros találkozó nyújtotta élményekkel is gazdagodhatunk!

Képgaléria megtekintése (45 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.
2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés