2024. 04. 23. kedd
Béla
: 395 Ft   : 370 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Bányai Gábor rehabilitációja már jánoshalmi otthonában folytatódik – 150 napja szállt be a mentőautóba

Bányai Gábor rehabilitációja már jánoshalmi otthonában folytatódik – 150 napja szállt be a mentőautóba
2021. 07. 25., 10:45

„Még hosszú hónapok állnak előttem, mire teljesen vissza kapom régi önmagamat, de nagyon boldog vagyok, hogy ezt az utat már itthon járhatom végig” – írta pénteken közösségi médiás bejegyzésében Bányai Gábor országgyűlési képviselő, aki napra pontosan 150 napja szállt be a mentőautóba, hogy kórházi körülmények között vegye fel a harcot a koronavírus ellen, ami nem egyszer közvetlen életveszéllyel járt a súlyos szövődmények miatt. Ám a képviselő erős akarattal, szinte csodával határos módon legyőzte a halálos kórt, és immár otthonában - esetleg több hónap további rehabilitáció után -, már szerettei körében léphet a teljes gyógyulás útjára.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő bejegyzését és az ott található fotókat örömmel osztjuk meg olvasóinkkal!

Otthon, édes otthon
Kedves Barátaim!
•Napra pontosan napja léptem ki az otthonomból, szálltam be a mentőautóba, hogy megküzdjek a koronavírussal. •Félelmetesen hosszú és viszontagságos út volt ez, de ma végre hazatérhettem az otthonomba.
•A szegedi klinikai életmentés után, az elmúlt másfél hónap visszaadta az életet, az önállóságot, amit hálásan köszönök a balatonfüredi Honvéd Kórház dolgozóinak, rövid idő alatt értünk el nagyon nagy eredményt!
•Még hosszú hónapok állnak előttem, mire teljesen vissza kapom régi önmagamat, de nagyon boldog vagyok, hogy ezt az utat már itthon járhatom végig.
•Itt szeretném megragadni az alkalmat, és megemlékezni arról a több tízezer honfitársunkról, akiket nem tudtak megmenteni. Mélyen átérzem családjaik fájdalmát!
•Szeretettel gondolok azokra is, akik megszenvedve, de túlélték a Covid fertőzést. Tudom jól, hogy nagy részük min ment keresztül. Teljes gyógyulást kívánok nekik!
•Még egyszer nagyon szépen köszönök Mindenkinek mindent! Köszönöm az ápolóknak, az orvosoknak, és az Önök imáinak és köszönöm a Teremtőnek, hogy szó szerint visszaküldött!
Soli Deo Gloria!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 19., 14:23
Kalocsai vállalkozás nyerte a kivitelezésre kiírt közbeszerzést, és az alvállalkozók, beszállítók nagy része is kalocsai, vagy környékbeli vállalkozás. A „Lurkópalota” második ütemének beruházásáról a kivitelező cég ügyvezetője és Kalocsa város polgármestere közös sajtótájékoztatón közölt részleteket.
2024. 04. 19., 14:27
Ellátásbiztonságról, megfizethető energiáról és fenntarthatóságról szólt a Business Talks ’24 kerekasztal beszélgetése, amelyen a Paks II. projektet Jákli Gergely elnök-vezérigazgató képviselte. A Magyar Zene Házában megrendezett eseményen kiemelte, ha a prognosztizált extrém időjárási viszonyok között kell majd villamos energiát előállítani, akkor a stabil nukleáris energia megkerülhetetlen. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 22., 09:49
A Duna Aszfalt által kivitelezett projekt felkerült egy londoni központú szakmai magazin címlapjára. Még >>>
2024. 04. 22., 08:52
Április 22-én, a Föld napján indul az ország legnagobb hulladékszedési programja, melyhez városunk az idei évben is csatlakozik. Még >>>
2024. 04. 20., 22:00
A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. Még >>>
2024. 04. 20., 05:55
A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatértek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. Még >>>
2024. 04. 19., 09:33
Jákob Zoltán: Hihetetlen élmény. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogadnak majd a szülőfalumban. Pedig – hosszú kihagyás után – váratlanul jelentem meg a volt általános iskolámban nosztalgiázni. Még >>>
2024. 04. 18., 09:43
A víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomáscsökkenéssel kell számolni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK