2022. 01. 20. csütörtök
Fábián, Sebestyén
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Bányai Gábor rehabilitációja már jánoshalmi otthonában folytatódik – 150 napja szállt be a mentőautóba

Bányai Gábor rehabilitációja már jánoshalmi otthonában folytatódik – 150 napja szállt be a mentőautóba
2021. 07. 25., 10:45

„Még hosszú hónapok állnak előttem, mire teljesen vissza kapom régi önmagamat, de nagyon boldog vagyok, hogy ezt az utat már itthon járhatom végig” – írta pénteken közösségi médiás bejegyzésében Bányai Gábor országgyűlési képviselő, aki napra pontosan 150 napja szállt be a mentőautóba, hogy kórházi körülmények között vegye fel a harcot a koronavírus ellen, ami nem egyszer közvetlen életveszéllyel járt a súlyos szövődmények miatt. Ám a képviselő erős akarattal, szinte csodával határos módon legyőzte a halálos kórt, és immár otthonában - esetleg több hónap további rehabilitáció után -, már szerettei körében léphet a teljes gyógyulás útjára.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő bejegyzését és az ott található fotókat örömmel osztjuk meg olvasóinkkal!

Otthon, édes otthon
Kedves Barátaim!
•Napra pontosan napja léptem ki az otthonomból, szálltam be a mentőautóba, hogy megküzdjek a koronavírussal. •Félelmetesen hosszú és viszontagságos út volt ez, de ma végre hazatérhettem az otthonomba.
•A szegedi klinikai életmentés után, az elmúlt másfél hónap visszaadta az életet, az önállóságot, amit hálásan köszönök a balatonfüredi Honvéd Kórház dolgozóinak, rövid idő alatt értünk el nagyon nagy eredményt!
•Még hosszú hónapok állnak előttem, mire teljesen vissza kapom régi önmagamat, de nagyon boldog vagyok, hogy ezt az utat már itthon járhatom végig.
•Itt szeretném megragadni az alkalmat, és megemlékezni arról a több tízezer honfitársunkról, akiket nem tudtak megmenteni. Mélyen átérzem családjaik fájdalmát!
•Szeretettel gondolok azokra is, akik megszenvedve, de túlélték a Covid fertőzést. Tudom jól, hogy nagy részük min ment keresztül. Teljes gyógyulást kívánok nekik!
•Még egyszer nagyon szépen köszönök Mindenkinek mindent! Köszönöm az ápolóknak, az orvosoknak, és az Önök imáinak és köszönöm a Teremtőnek, hogy szó szerint visszaküldött!
Soli Deo Gloria!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
Az utóbbi hat évből négyben hullott hó a világ legnagyobb sivatagában, de 2017. előtt 1979. óta nem volt ilyen. Nálunk a meteorológusok cudar hidegre figyelmeztetnek. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
A tanulók magyar nyelvből és matematikából vizsgáznak. Még >>>
2022. 01. 19., 19:54
Filvig Géza polgármester és kísérete a TOP Plusz források adta lehetőségekről a megyei közgyűlés elnökével és a megyei fejlesztési ügynökség képviselőivel egyeztetett a megyeszékhelyen. Még >>>
2022. 01. 19., 17:01
Dollenstein László polgármester úr, Fröhlich Henrikné, a Hartai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökasszonyának és Vejtei András a Hartai Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának meghívásra látogatott Hartára Font Sándor országgyűlési képviselő. Még >>>
2022. 01. 19., 13:11
Kiszli Vandának, az Atomerőmű Sportegyesület kajakosának neve is felkerült a magyar kajak-kenu sport örökös bajnokainak márványtáblájára – tájékoztatott az egyesület. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés