2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Hogyan ellenőrizheti, sikeres volt-e a regisztrációja a védőoltásra? – Segítünk!

Hogyan ellenőrizheti, sikeres volt-e a regisztrációja a védőoltásra? –  Segítünk!
Zsiga Ferenc  |  2021. 03. 29., 12:33

Automatikus válasz híján eddig nem volt lehetőségünk arra, hogy ellenőrizzük, sikeres volt-e a regisztrációnk a koronavírus elleni védőoltásra. Immár ennek sincs akadálya, március 25-től bárki, könnyen, egy központi online portálon keresztül ellenőrizheti, sikeres volt-e a regisztrációja.

A portál ITT érhető el.

A lekérdezéshez két adatra van szüksége a rendszernek: a TAJ számunkra és a születési dátumunkra. Ha bejelöljük, hogy nem vagyunk robotok, akkor azonnal kétféle választ kapunk:

1. Amennyiben rendben megtörtént a regisztrációnk és nyilvántartanak a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő regiszterében:

IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilván tartjuk Önt, mint oltandó személyt.

2. Ha valamit hibásan írtunk, és emiatt sikertelen volt a regisztrációnk:

NEM. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja még nem érkezett meg a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz. Ennek oka lehet hibásan vagy hiányosan elküldött regisztráció is, amely nem tette lehetővé az azonosítást. Ez esetben sem késett le a regisztrációról, azt meg lehet ismételni a pontos adatok megadásával.

A 2. pontban részletezett válasznak két oka lehet: 1. Frissen, esetleg csak néhány perce regisztráltunk, ezért az még nem érkezett be a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz. 2. Hibás adatot közöltünk a regisztrálás során.

Amennyiben a hiba észlelése után levelet írunk az adatvedelem@neak.gov.hu-ra, akkor ott hivatalból kijavítják a tévesen közölt személyes adatokat, és erről értesítést kapunk, illetve a fent írt módon újra ellenőrizhetjük a regisztrációnkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés