2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Hogyan ellenőrizheti, sikeres volt-e a regisztrációja a védőoltásra? – Segítünk!

Hogyan ellenőrizheti, sikeres volt-e a regisztrációja a védőoltásra? –  Segítünk!
Zsiga Ferenc  |  2021. 03. 29., 12:33

Automatikus válasz híján eddig nem volt lehetőségünk arra, hogy ellenőrizzük, sikeres volt-e a regisztrációnk a koronavírus elleni védőoltásra. Immár ennek sincs akadálya, március 25-től bárki, könnyen, egy központi online portálon keresztül ellenőrizheti, sikeres volt-e a regisztrációja.

A portál ITT érhető el.

A lekérdezéshez két adatra van szüksége a rendszernek: a TAJ számunkra és a születési dátumunkra. Ha bejelöljük, hogy nem vagyunk robotok, akkor azonnal kétféle választ kapunk:

1. Amennyiben rendben megtörtént a regisztrációnk és nyilvántartanak a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő regiszterében:

IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilván tartjuk Önt, mint oltandó személyt.

2. Ha valamit hibásan írtunk, és emiatt sikertelen volt a regisztrációnk:

NEM. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja még nem érkezett meg a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz. Ennek oka lehet hibásan vagy hiányosan elküldött regisztráció is, amely nem tette lehetővé az azonosítást. Ez esetben sem késett le a regisztrációról, azt meg lehet ismételni a pontos adatok megadásával.

A 2. pontban részletezett válasznak két oka lehet: 1. Frissen, esetleg csak néhány perce regisztráltunk, ezért az még nem érkezett be a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz. 2. Hibás adatot közöltünk a regisztrálás során.

Amennyiben a hiba észlelése után levelet írunk az adatvedelem@neak.gov.hu-ra, akkor ott hivatalból kijavítják a tévesen közölt személyes adatokat, és erről értesítést kapunk, illetve a fent írt módon újra ellenőrizhetjük a regisztrációnkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK