2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Pirates Family motoros weekend Foktőn! – A harmincéves kalózcsapat nagy dobásra készül

Helyszín: Foktő | Duna-part, Klubház
Dátum: 2022. augusztus 26., péntek 14:00
Pirates Family motoros weekend Foktőn! – A harmincéves kalózcsapat nagy dobásra készül

Meglehet, utoljára tartják a foktői Pirates Family MC motoros klub találkozóját székhelyükön, a foktői Öreg Duna partján álló klubházukban, ahová több évtizedes szünet után tértek vissza, amikor a pandémia kiszorította őket a Szelidi-tó partjairól. A haditerv szerint jövőre visszafoglalják a vírus által elhódított partszakaszt, és újra kitűzik a halálfejes lobogót Szeliden. Ám idén még egy nagy bulival gyűjtenek erőt a hadjárathoz – mutatjuk a programot!

A Pirates Family motoros weekendje immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Foktőn, a Duna-parton, augusztus 26-án és 27-én, pénteken és szombaton. Aki tavaly ott volt, nem fog eltévedni, most is ahhoz hasonló elrendezésben várja majd az árnyas helyszín az érdeklődőket a nyár utolsó nagy buliján. A nagy- és kisszínpadon koncertek sora szórakoztatja a közönséget mindkét nap, a koncertek közti szünetekben vetélkedőkkel, étellel-itallal, kalóz kocsmával várják majd a vendégeket.
Sátorozási lehetőség adott, információ a 60-70/5082218-as telefonszámon kérhető!

Program

Péntek

  • S’harp Elite
  • Metal Daze
  • Időutazó R.B.

Kisszínpad: Indian Joe Band


Szombat:

  • Project X
  • Auróra
  • Country Road

Kisszínpad: Walking Mama


Jövőre veletek, de nem ugyanitt!


Korábban, a foktői kezdetek után évtizedekig a Szelidi-tó partján, az Árnyas Kempingben rendezték meg a Pirates Family MC motoros találkozóját, több ezres érdeklődés mellett, ám a koronavírus-járvány miatt bizonytalanná vált helyzetben kisebb horderejű rendezvények megtartására vállalkoztak csak a kalózok, és visszaszorultak eredeti helyszínükre, a Duna-parti klubházukhoz, immár harmadik éve ott kerül megrendezésre a motoros weekendjük.

Időközben az Árnyas Kempinget kibérelték, és más célra hasznosítják, ami miatt sokakban fölvetődhetett, hogy hely hiányában esetleg nem is térhetnek már vissza a kalózok. Az idén harmincéves fennállását ünneplő klub tagjai azonban most a sarkukra álltak, és a visszatérés mellett döntöttek. Sőt, már felvonták a fekete zászlót, és megkezdték nagy szelidi hódító hadjáratuk előkészítését. Amint megtudtuk,

MÁR JAVÁBAN SZERVEZIK A KÖVETKEZŐ ÉVI FESZTIVÁLT, AMELYET ÚJRA SZELIDEN TARTANAK MAJD, ÉS AMELY SZÁNDÉKUK SZERINT MINDEN KORÁBBINÁL NAGYOBB BULI LESZ!


Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 28., 16:57
Már nagyban zajlanak a Paprikfaesztivál előkészítő munkálatai! Még >>>
2023. 03. 28., 16:19
A legalább 20 főt foglalkoztató cégek közel háromnegyede véli úgy, hogy árat fog emelni a közeljövőben egy kutatás szerint. Még >>>
2023. 03. 28., 13:33
Nem kell hozzá PhD kelt tésztából, sőt komolyabb felszerelés sem, csak egy kis idő. Kicsit több, mint amennyi idő alatt a boltban levennénk a polcról, de az eredmény kárpótol. Még >>>
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>
2023. 03. 28., 09:45
A kisfiú keresésében jelenleg is több százan vesznek részt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK