2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Új gyárvezető a foktői Pannon Növényolajgyártó Kft-nél

2020. 10. 12., 00:00

A Glencore Agriculture magyarországi cégcsoportjához tartozó foktői Pannon Növényolajgyártó Kft-nél a növényolajgyár nyersolaj termelési vezetőjét, Sztrányóczki Dávidot (életkor: 36) nevezték ki gyárvezetőnek.

Sztrányóczki Dávid 2016 elején folyamatmérnökként csatlakozott a cégcsoporthoz. Az év őszén nyersolajtermelésért felelős vezető lett, és ebben a pozícióban dolgozott 2020 májusáig, amikor megbízott gyárvezetővé nevezték ki. Gyárvezetői státuszának véglegesítésére 2020. augusztus 1-jén került sor.


Újonnan kinevezett gyárigazgatóként ő felel a Pannon Növényolajgyártó Kft. teljes működésért, a megbízható és előírt minőségű termékek gyártásáért, tárolásáért és kiszolgálásáért, mindezeket az előírt magas munkavédelmi előírások betartásával, és a kollégák biztonságos munkakörülményeinek folyamatos fenntartásával. Célja, hogy a partnereiket a legmagasabb precizitással tudják kiszolgálni, és a gyár hatékonyságát folyamatosan követve, javítsa azt, ezáltal a gyárat Európa élvonalában tartsa. Feladata továbbá, hogy folyamatos fejlesztések révén a jövőben is fenntartsa, sőt javítsa a gyár a jelenlegi teljesítményét.

A kinevezése kapcsán Sztrányóczki Dávid elmondta, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi a bizalmat, melyet a gyárvezetői megbízás jelent. 
„Nagy felelősség hárul rám, de hálás vagyok és készen állok megfelelni a kihívásoknak. Biztos vagyok abban, hogy kollégáim támogatásával és közreműködésével nagyot lépünk előre a gyár teljesítményének növelése és hírnevének öregbítése terén” – mondta Dávid.

Sztrányóczki Dávid felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen végezte, ahol vegyészmérnökként, folyamatirányítási szakirányon szerezte diplomáját. Ezt követően 9 évig technológus tervezőként dolgozott. Feleségével három lánygyermeket nevelnek, Kalocsán élnek.A Glencore Agriculture egyedülálló üzleti kultúrájának lényege, hogy lehetőséget biztosít a készségek és a szakértelem fejlesztésére, tapasztalatszerzésre. A cég arra ösztönzi munkatársait, hogy gondolkodjanak nagyban, és így izgalmas, támogató környezetben építhessék karrierjüket. Hiszünk abban, hogy az emberek a vállalat legfontosabb értékei, ezért egyedi munkakörnyezetet teremtünk az egyéni fejlődésre és karrierépítésre, és különösen fontosnak tartjuk a cégen belüli kinevezések lehetőségét.

A GLENCORE AGRICULTURE A VILÁG ÉLVONALÁHOZ TARTOZIK A MEZŐGAZDASÁGI ÁRUK ÉS TERMÉKEK FELVÁSÁRLÁSA, KEZELÉSE, FELDOLGOZÁSA ÉS FORGALMAZÁSA TERÉN. 

A több mint 35 országban, 16.000 feletti dolgozói létszámmal folytatott tevékenységeink értéket teremtenek mind a termelők, mind pedig vevőink számára. Tároló-, feldolgozó- és szállítóeszközeink és -infrastruktúránk stratégiai hálózata, valamint ellátási láncunk szilárd kapcsolatai révén eredményesen és hatékonyan elégítjük ki vevőink igényeit szerte a világon.
A Pannon Növényolajgyártó Kft., mely a Glencore Agriculture magyarországi cégcsoportjának tagja, Foktőn üzemelteti Közép-Európa egyik legnagyobb növényolajgyárát, ahol csúcsminőségű növényolajgyártási technológiát alkalmaznak. A legfontosabb feldolgozott termény a napraforgó, de az üzem alkalmas repcemag, szójabab és kukoricacsíra feldolgozására is.

A vállalatról bővebben a www.pannonoil.hu internetes oldalon tájékozódhat.

 


*Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei