2023. 06. 05. hétfő
Fatime
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Kilenc éves fiú és tizenöt éves lány a tegnapi gyalogosgázolás sérültje – Az autót egy foktői fiatalember vezette

Illés György Cinó  |  2019. 05. 21., 14:49

Amint tegnap már megírtuk, két gyereket gázolt el egy személykocsi tegnap késő délután, ami által a helyszíni tanúk szerint egyikük komolyabban megsérülhetett. Tény, hogy mindkét gyermeket mentővel szállították el a helyszínről. Cikkünk írásával egyidejűleg a hivatalos csatornákon keresztül a rendőrség és a mentők tájékoztatását is megkértük az esetről. Mindkét közszolgálati szervezet tájékoztatása megérkezett ma délelőtt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtó osztályától megkapott tájékoztatás szerint


Forrás: Illés György Cinó

A BALESET MÁJUS 20-ÁN 16 ÓRA 30 PERC KÖRÜL TÖRTÉNT.

Az eset, amelyről a KALOhírek is tudósított körülményeinek tisztázása folyamatban van, így arról részleteket nem közölt a tájékoztatás. A rendőrség helyszíni eljárásáról viszont megtudtuk, hogy

A HELYSZÍNELÉS – AMELYNEK IDEJÉRE A KOSSUTH LAJOS ÚTRÓL AZ ASZTRIK TÉR, ILLETVE A MARTINOVICS UTCA IRÁNYÁBAN TERELTÉK A FORGALMAT – 16 ÓRA 55 PERCTŐL 17 ÓRA 32 PERCIG TARTOTT.

Azt is megtudtuk, hogy

A SZERENCSÉTLENÜL JÁRT GYERMEKEK EGYIKE 15 ÉVES LÁNY, A MÁSIKUK 9 ÉVES KISFIÚ.

A rendőrség által meg nem erősített értesülésünk szerint az utóbbi gyermek a gimnazista lány öccse. Úgy tudjuk, mindketten a Katolikus Iskola tanulói. Az idősebb első gimnazista – azaz kilencedikes – lány, aki öccsét kísérte volna haza a napköziből, amikor a baleset történt.

Hétfőn délután öt óra körül történt súlyos sérüléssel járó baleset Kalocsán a Katolikus iskolához vezető zebrán. Tudósításunk idején a helyszínelés még folyik, a forgalmat elterelik, az útszakaszt lezárták.
bővebben ...

Az autó vezetője egy foktői fiatalember volt

Az őket elütő személyautót egy 28 éves, foktői férfi vezette, akivel kapcsolatban

ALKOHOLOS BEFOLYÁSOLTSÁG GYANÚJA NEM MERÜLT FÖL.


Forrás: Illés György Cinó

Egyikük végtagtörést szenvedett

Megkeresésünkre válaszolva a mentőszolgálat is megküldte hivatalos tájékoztatását, amelyben leírják, hogy az esethez két mentőegységet riasztottak, akik a helyszínen érve két sérült gyermeket találtak.

A FIATAL LÁNY KÖNNYEBBNEK TŰNŐ SÉRÜLÉSEKET, MÍG A KISFIÚ VÉGTAGTÖRÉST SZENVEDETT.

Helyszíni ellátásukat követően mindkettejüket kórházba szállították – tájékoztatta portálunkat Nagy Viktória, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

A szűkszavú tájékoztatásból ez nem derül ki, de a helyszínen úgy értesültünk, hogy a sérülés – ezek szerint csonttörés – a gyermek egyik alkarját érintette. Emellett a beszámolók arról is szóltak, hogy az arcán is megsérült a gyermek, egyes tanúk szerint fogtörést is szenvedhetett.

Annak reményében, hogy tanulmányi előmenetelüket az év végi hajrában szenvedett sérülés nem hátráltatja majd, és az ilyenkor esedékes osztálykirándulásukról sem maradnak le emiatt,

A GYEREKEKNEK SZERKESZTŐSÉGÜNK EZÚTON KÍVÁN MIELŐBBI, TELJES FELÉPÜLÉST!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 01., 18:49
Egyéni tájékoztatás adással, pódiumbeszélgetésekkel csábítják a leendő rendőröket, de egészségügyi és pszichológiai konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők.
2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>