2024. 07. 21.
Dániel, Daniella
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kilenc éves fiú és tizenöt éves lány a tegnapi gyalogosgázolás sérültje – Az autót egy foktői fiatalember vezette

Illés György Cinó  |  2019. 05. 21., 14:49

Amint tegnap már megírtuk, két gyereket gázolt el egy személykocsi tegnap késő délután, ami által a helyszíni tanúk szerint egyikük komolyabban megsérülhetett. Tény, hogy mindkét gyermeket mentővel szállították el a helyszínről. Cikkünk írásával egyidejűleg a hivatalos csatornákon keresztül a rendőrség és a mentők tájékoztatását is megkértük az esetről. Mindkét közszolgálati szervezet tájékoztatása megérkezett ma délelőtt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtó osztályától megkapott tájékoztatás szerint


Forrás: Illés György Cinó

A BALESET MÁJUS 20-ÁN 16 ÓRA 30 PERC KÖRÜL TÖRTÉNT.

Az eset, amelyről a KALOhírek is tudósított körülményeinek tisztázása folyamatban van, így arról részleteket nem közölt a tájékoztatás. A rendőrség helyszíni eljárásáról viszont megtudtuk, hogy

A HELYSZÍNELÉS – AMELYNEK IDEJÉRE A KOSSUTH LAJOS ÚTRÓL AZ ASZTRIK TÉR, ILLETVE A MARTINOVICS UTCA IRÁNYÁBAN TERELTÉK A FORGALMAT – 16 ÓRA 55 PERCTŐL 17 ÓRA 32 PERCIG TARTOTT.

Azt is megtudtuk, hogy

A SZERENCSÉTLENÜL JÁRT GYERMEKEK EGYIKE 15 ÉVES LÁNY, A MÁSIKUK 9 ÉVES KISFIÚ.

A rendőrség által meg nem erősített értesülésünk szerint az utóbbi gyermek a gimnazista lány öccse. Úgy tudjuk, mindketten a Katolikus Iskola tanulói. Az idősebb első gimnazista – azaz kilencedikes – lány, aki öccsét kísérte volna haza a napköziből, amikor a baleset történt.

Hétfőn délután öt óra körül történt súlyos sérüléssel járó baleset Kalocsán a Katolikus iskolához vezető zebrán. Tudósításunk idején a helyszínelés még folyik, a forgalmat elterelik, az útszakaszt lezárták.
bővebben ...

Az autó vezetője egy foktői fiatalember volt

Az őket elütő személyautót egy 28 éves, foktői férfi vezette, akivel kapcsolatban

ALKOHOLOS BEFOLYÁSOLTSÁG GYANÚJA NEM MERÜLT FÖL.


Forrás: Illés György Cinó

Egyikük végtagtörést szenvedett

Megkeresésünkre válaszolva a mentőszolgálat is megküldte hivatalos tájékoztatását, amelyben leírják, hogy az esethez két mentőegységet riasztottak, akik a helyszínen érve két sérült gyermeket találtak.

A FIATAL LÁNY KÖNNYEBBNEK TŰNŐ SÉRÜLÉSEKET, MÍG A KISFIÚ VÉGTAGTÖRÉST SZENVEDETT.

Helyszíni ellátásukat követően mindkettejüket kórházba szállították – tájékoztatta portálunkat Nagy Viktória, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

A szűkszavú tájékoztatásból ez nem derül ki, de a helyszínen úgy értesültünk, hogy a sérülés – ezek szerint csonttörés – a gyermek egyik alkarját érintette. Emellett a beszámolók arról is szóltak, hogy az arcán is megsérült a gyermek, egyes tanúk szerint fogtörést is szenvedhetett.

Annak reményében, hogy tanulmányi előmenetelüket az év végi hajrában szenvedett sérülés nem hátráltatja majd, és az ilyenkor esedékes osztálykirándulásukról sem maradnak le emiatt,

A GYEREKEKNEK SZERKESZTŐSÉGÜNK EZÚTON KÍVÁN MIELŐBBI, TELJES FELÉPÜLÉST!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK