2021. 12. 01. szerda
Elza
: 367 Ft   : 323 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Elkezdte a felkészülést a Kalocsai FC

Tamás Ferenc  |  2017. 01. 16., 08:15

Szó szerint felejthető őszön van túl a Kalocsai Futball Club megyei első osztályában szereplő gárdája, ahol a sérülésektől harmadolt együttes a futottak még kategóriában zárta az őszi szezont. Ezt megfejelte még a szövetség hat büntetőpont levonásával is – mivel a Bozsik-program keretében a klub nem indított csapatot –, így a Márton-társulat a tizenöt csapatos mezőny utolsó helyéről kezdheti meg a tavaszi folytatást.

A tavaszra hangolódást aztán már január 11-én, szerdán megkezdte a csapat, amikor a pályán

egy zártkörű megbeszéléssel indította Márton edző a felkészülést,

ahol egyöntetű állásfoglalás is született arról, hogy az őszi vesszőfutást teljes mértékben félre kell tenni, innentől egy új időszak sikereinek megalapozásáért kell majd vállvetve keményen és céltudatosan dolgozni.

A január 13-i, pénteki tréningen aztán már a szakadó havaseső ellenére is „harci díszbe” öltözött a társaság és a műfüves villanyfényes pályán ráhangolódásként kétkapuztak és futóedzést is tartottak.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A program szerint heti négy alkalommal tréningeznek majd. A keddi napokon a „Buborékban” köredzésekkel erősítenek, ahol a fizikális képességek pallérozása lesz a legfőbb cél, szerda, péntek és szombati napokon pedig műfüvön, vagy időjárástól függően az edzőpályán folyik majd a gyakorlatozás.

Megvan már a tervezett előkészületi találkozók időpontja is. Első edzőmeccsét január 28-án, szombaton 14.30 órától játssza majd a csapat hazai pályán, amikor a Homokmégy együttesét fogadja.

Február 5-én, vasárnap érkezik majd hozzánk a Tolna társulata, 11-én, szombaton pedig jön a Dunaföldvár. Egy hétre rá, 18-án, szombaton a Bátaszék csapata vizitál majd nálunk, a sort pedig a felkészülés 7. hetének végén a Tiszakécske otthonában zárják majd Kohányék.

Tehát bőven lesz mit a srácoknak a „tejbe aprítania”, hogy majd egy fizikálisan és mentálisan is egységesebb és ütőképesebb Kalocsa fusson ki tavasszal a pályára.

A szezon végére a KFC visszacsúszott a tizenöt csapatos táblázat tizenegyedik helyére, amely negatív rekord városunk megyei focijának eredménysorában.
bővebben ...

Jó hír, hogy az első edzésnapon mindenki megkezdte a munkát, 

a korábbi sérültek – Vuits Attila, Vuits Viktor, Dostyicza Dani – is beálltak a sorba.

A játékoskeretből Pintér Roland Bajára tért vissza, de távozott a nyáron a Jánoshalmából érkezett Kiss Benedek is.

Egyelőre új játékosa még nincs a csapatnak,

de a tervek szerint két-három fő érkezése talán várható.

Aki kíváncsi a fiúkra törzsszurkolóink közül, azok esténként nézzenek ki a városi pályára, hiszen a felkészülés valamennyi edzését 17 órakor kezdi a csapat a sportcentrumban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021-11-26 08:05:04
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>
2021. 11. 30., 13:37
A Mikulás természetesen idén is ellátogat Kalocsára. Még >>>
2021. 11. 30., 11:12
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat Még >>>
2021. 11. 30., 11:04
A datolyaszilva ízletes és egzotikus gyümölcs, nemcsak édes és finom, hanem számos egészséges hatása is van, a szem egészségének védelmétől az anyagcsere javításáig. Különböző kultúrákban már évezredek óta ismerik és fogyasztják, és többek között az istenek gyümölcsének is nevezik. Még >>>
2021. 11. 30., 11:01
Advent második vasárnapján, december 5-én Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter Kövek a zsebben című, nagysikerű darabot nézhetik meg az érdeklődők! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés