2023. 02. 08. szerda
Aranka
: 393 Ft   : 367 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Immár nemzetközivé vált a CSE-HO–Ecolab Kupa – Ötödször tartották Dunapatajon a negyedszázados bajnokságot

Illés György Cinó  |  2019. 07. 15., 09:56

Soha ilyen sok csapat nem nevezett még be a CSE-HO-Ecolab Kispályás Labdarúgó Kupára, amelyet több évtizedes szelidi története után idén ötödször Dunapataj sportpályáján rendeztek meg. A résztvevő csapatok közt számos magyarországi gárda mellett még Horvátországból is érkeztek a megmérettetésre, és most első alkalommal gyerekek is neveztek, a közönség pedig a kapcsolódó programok miatt is remekül szórakozott múlt szombaton.

Ötödik éve, hogy Dunapatajon szervezték meg a korábban a Szelidi-tó partján évtizedeken át megtartott CSE-HO–Ecolab Kupát, a régi hagyományokat követve július első szombatján.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A torna dobogósai

A kezdeményezés a Szittyótér egyik vendéglátóhelyének, a CSE-HO étteremnek a tulajdonosa és a dunapataji Ecolab menedzsmentje mellett a Family Étterem néhai tulajdonosa nevéhez kötődik, aki azonban ma már sajnos nincs köztünk, így nem járulhat hozzá a rendezvény sikeréhez – idézte föl a kezdeteket portálunknak az idei megmérettetés főszervezője, Kiss Attila, az Ecolab cégháló dunapataji partnercégének, az Animal Hygiene Kft.-nek ügyvezetője.

A szervező azt is elmondta, hogy a szelidi helyszínt amiatt változtatták meg, mert ott meglehetősen nomád körülmények közt, a víztorony körüli réten bonyolították le a meccseket, ahol a gyep minősége, hiába nyírták le a füvet a verseny előtt, messze elmaradt az ideálistól, a dunapataji sportpálya adta, új helyszínen viszont öltözők és zuhanyzók is a versenyzők rendelkezésére állnak.

Az idei egész napos torna kétszer 15 perces mérkőzéseit délelőtt 9 és délután 4 között játszották.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A paksi csapat

A 18 csapatos mezőnyben visszatérő vendégekként a domonyvölgyi Lázár Lovaspark csapata is megjelent, akik olyan profi futballistával erősítik soraikat, mint Vanczák Vilmos a Székesfehérvár NB1 és válogatott játékosa, Kénoszt Ferenc futsal olimpiai bajnok és edző, a székesfehérvári Dvéri Zsolt, vagy a Vasas edzője, Szanyó Károly olimpikon, valamint Balajzca Szabolcs újpesti kapus.

BALAJCZA SZABOLCS EGYÉBKÉNT A TORNA LEGJOBB KAPUSA CÍMET IS ELNYERTE, DE NEM EGYMAGÁBAN, HANEM TÓTH ATTILÁVAL MEGOSZTVA, MÍG A GÓLKIRÁLYI CÍMET 12 LŐTT GÓLLAL NAGY ATTILÁNAK ÍTÉLTÉK.

A nehéztüzérség felvonultatása ellenére a domonyvölgyi csapatnak csak a dobogó második foka jutott, ugyanis

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
Az első helyezett csapat

A TORNAGYŐZELMET AZ ELSŐSÉGET TAVALY IS MAGÁHOZ RAGADÓ, KORÁBBI NB1-ES JÁTÉKOSOKBÓL ÁLLÓ, DUNAÚJVÁROSI CSUDARUGDALÓK CSAPATA SZEREZTE MEG,

Az idei kupa nemzetközi szintre emelkedéséről a szervező pataji cég horvátországi Ecolab partnercégének munkatársaiból verbuválódott céges csapat gondoskodott, akik a két vállalkozás közti üzleti kapcsolat révén jutottak el a rangadóra.

A versenyen résztvevő diákcsapat különdíja a szelidi kempingben jövő nyáron eltölthető három éjszaka lett, ami kiváló lehetőséget teremt majd a fiataloknak, hogy a következő CSE-HO–Ecolab Kupa idején a kellemest a hasznossal összekötve pár napot nyaraljanak is a Szelidi-tó partján.

Jó mulatság, férfimunka volt…

A KÖZÖNSÉG SZÓRAKOZTATÁSÁRÓL AZ IZGALMAS MÉRKŐZÉSEKEN KÍVÜL SZÁMOS FELLÉPŐT FÖLVONULTATÓ ZENÉS PROGRAM GONDOSKODOTT.

Ennek műsorán este fél héttől föllépett Lentulay Krisztián, a TV2 énekiskolájának növedéke, fél kilenctől Bódi Csabi, fél tíztől pedig a Felvidékről érkezett, dunaszerdahelyi Valaskó Ferenc mulatós muzsikája alapozta meg a hangulatot, negyed tizenegytől késő éjszakáig pedig retró buliban mulathattak együtt a versenyzők és a drukkerek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 02. 05., 09:01
Közel 110 ezer gazdálkodónak kell megújítania az egységes kérelem beadásához szükséges meghatalmazást. Minden évben az egységes kérelmek mintegy 70 százalékát, megközelítőleg 108 ezer kérelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászainak közreműködésével nyújtják be a gazdálkodók – hangzott el egyebek mellett Kalocsán a NAK és a MAGOSZ szervezésében, Jakab István, az országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke részvételével Kalocsán megtartott, a Közös Agrárpolitikáról (KAP) szóló agrárfórumon.
2023. 02. 03., 12:49
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által közel 245 millió forint értékű beruházást valósít meg az RBDZS Bölcsőde Nonprofit Kft. kalocsai telephelyén.
2023-02-01 13:13:44
Filvig Géza polgármester a legutóbbi képviselő-testületi ülés végén elmondott tájékoztatójában a tavalyi forrásokból elért megtakarítás mellett szólt a múlt héten megjelent önkormányzati évértékelő kiadványról, valamint a meszesi Duna-parton tervezett beruházásról is – ez utóbbiról közösségi médiás közvélemény-kutatást is indított – link a cikkben!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 08., 08:25
Az idős nő utána a Long Island-i intézményből kórházba került. Még >>>
2023. 02. 07., 17:29
Igényelje a Gondosórát, hogy biztonságban tudhassa idősebb szeretteit a nap 24 órájában! Még >>>
2023. 02. 06., 16:59
Rövid időn belül két kocsit is nyitva talált Jánoshalmán egy 26 éves helybéli, aki nem volt rest ellopni az autókban fellelt értékeket. A nyomozók azonnal felismerték a kamerafelvételeken. Még >>>
2023. 02. 06., 09:58
A farsang egyik jellegzetes édessége a szalagos fánk. Finom, könnyű a tésztája, nagyon jó fánk recept, készítsd el te is! Még >>>
2023. 02. 06., 09:39
A húsos pástétom maradékmentő receptnek is tökéletes, de friss húst is használhatsz hozzá. Még >>>
2023. 02. 06., 08:59
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyét dr. Finta József plébános képviselte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK