2022. 01. 21. péntek
Ágnes
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Immár nemzetközivé vált a CSE-HO–Ecolab Kupa – Ötödször tartották Dunapatajon a negyedszázados bajnokságot

Illés György Cinó  |  2019. 07. 15., 09:56

Soha ilyen sok csapat nem nevezett még be a CSE-HO-Ecolab Kispályás Labdarúgó Kupára, amelyet több évtizedes szelidi története után idén ötödször Dunapataj sportpályáján rendeztek meg. A résztvevő csapatok közt számos magyarországi gárda mellett még Horvátországból is érkeztek a megmérettetésre, és most első alkalommal gyerekek is neveztek, a közönség pedig a kapcsolódó programok miatt is remekül szórakozott múlt szombaton.

Ötödik éve, hogy Dunapatajon szervezték meg a korábban a Szelidi-tó partján évtizedeken át megtartott CSE-HO–Ecolab Kupát, a régi hagyományokat követve július első szombatján.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A torna dobogósai

A kezdeményezés a Szittyótér egyik vendéglátóhelyének, a CSE-HO étteremnek a tulajdonosa és a dunapataji Ecolab menedzsmentje mellett a Family Étterem néhai tulajdonosa nevéhez kötődik, aki azonban ma már sajnos nincs köztünk, így nem járulhat hozzá a rendezvény sikeréhez – idézte föl a kezdeteket portálunknak az idei megmérettetés főszervezője, Kiss Attila, az Ecolab cégháló dunapataji partnercégének, az Animal Hygiene Kft.-nek ügyvezetője.

A szervező azt is elmondta, hogy a szelidi helyszínt amiatt változtatták meg, mert ott meglehetősen nomád körülmények közt, a víztorony körüli réten bonyolították le a meccseket, ahol a gyep minősége, hiába nyírták le a füvet a verseny előtt, messze elmaradt az ideálistól, a dunapataji sportpálya adta, új helyszínen viszont öltözők és zuhanyzók is a versenyzők rendelkezésére állnak.

Az idei egész napos torna kétszer 15 perces mérkőzéseit délelőtt 9 és délután 4 között játszották.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
A paksi csapat

A 18 csapatos mezőnyben visszatérő vendégekként a domonyvölgyi Lázár Lovaspark csapata is megjelent, akik olyan profi futballistával erősítik soraikat, mint Vanczák Vilmos a Székesfehérvár NB1 és válogatott játékosa, Kénoszt Ferenc futsal olimpiai bajnok és edző, a székesfehérvári Dvéri Zsolt, vagy a Vasas edzője, Szanyó Károly olimpikon, valamint Balajzca Szabolcs újpesti kapus.

BALAJCZA SZABOLCS EGYÉBKÉNT A TORNA LEGJOBB KAPUSA CÍMET IS ELNYERTE, DE NEM EGYMAGÁBAN, HANEM TÓTH ATTILÁVAL MEGOSZTVA, MÍG A GÓLKIRÁLYI CÍMET 12 LŐTT GÓLLAL NAGY ATTILÁNAK ÍTÉLTÉK.

A nehéztüzérség felvonultatása ellenére a domonyvölgyi csapatnak csak a dobogó második foka jutott, ugyanis

Képgaléria megtekintése (18 db kép)
Az első helyezett csapat

A TORNAGYŐZELMET AZ ELSŐSÉGET TAVALY IS MAGÁHOZ RAGADÓ, KORÁBBI NB1-ES JÁTÉKOSOKBÓL ÁLLÓ, DUNAÚJVÁROSI CSUDARUGDALÓK CSAPATA SZEREZTE MEG,

Az idei kupa nemzetközi szintre emelkedéséről a szervező pataji cég horvátországi Ecolab partnercégének munkatársaiból verbuválódott céges csapat gondoskodott, akik a két vállalkozás közti üzleti kapcsolat révén jutottak el a rangadóra.

A versenyen résztvevő diákcsapat különdíja a szelidi kempingben jövő nyáron eltölthető három éjszaka lett, ami kiváló lehetőséget teremt majd a fiataloknak, hogy a következő CSE-HO–Ecolab Kupa idején a kellemest a hasznossal összekötve pár napot nyaraljanak is a Szelidi-tó partján.

Jó mulatság, férfimunka volt…

A KÖZÖNSÉG SZÓRAKOZTATÁSÁRÓL AZ IZGALMAS MÉRKŐZÉSEKEN KÍVÜL SZÁMOS FELLÉPŐT FÖLVONULTATÓ ZENÉS PROGRAM GONDOSKODOTT.

Ennek műsorán este fél héttől föllépett Lentulay Krisztián, a TV2 énekiskolájának növedéke, fél kilenctől Bódi Csabi, fél tíztől pedig a Felvidékről érkezett, dunaszerdahelyi Valaskó Ferenc mulatós muzsikája alapozta meg a hangulatot, negyed tizenegytől késő éjszakáig pedig retró buliban mulathattak együtt a versenyzők és a drukkerek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
Az utóbbi hat évből négyben hullott hó a világ legnagyobb sivatagában, de 2017. előtt 1979. óta nem volt ilyen. Nálunk a meteorológusok cudar hidegre figyelmeztetnek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés