2024. 04. 13. szombat
Ida
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Az évszázad hazai beruházását népszerűsítik az állásbörzéken is

2024. 03. 20., 08:54

Unikális, hosszú távú munkalehetőséget kínál a paksi atomerőmű-projekt. Annak érdekében, hogy a legjobb szakembereket toborozzák, a Paks II. Zrt. állandó résztvevője a hazai nagy állásbörzéknek.

Évek óta rendszeresen megjelenik a Paks II. Zrt. az Óbudai Egyetem állásbörzéjén, amit idén 32. alkalommal rendeztek meg. 2024 márciusában több mint nyolcvan kiállító vett részt a népszerű eseményen, amelyen a Paks II. Zrt. egyedi tervezésű standja immár hatodik éve várta a projekt iránt érdeklődő fiatalokat.

Új elem volt a két új paksi atomerőmű-blokk építését koordináló társaság tavaszi megjelenéseinek sorában a Simonyi Konferencia. Magyarország legnagyobb, egyetemi hallgatók által szervezett éves technológiai szimpóziumán először mutatkozott be standjával a Paks II. Zrt. az ország legkiválóbb cégeinek társaságában, a szervező Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem meghívására. Szintén a BME koordinálja azt a több mint 150 kiállítót felvonultató állásbörzét, amelyet az egyetem 1995 óta szervez meg. A hallgatókat, a pályakezdőket és a tapasztalt munkavállalókat egyaránt vonzó börzén több száz állás és szakmai gyakorlati lehetőség között válogathatnak az érdeklődők. A március 26-27-én zajló kétnapos állásbörzének ugyancsak hatodik éve aktív tagja a Paks II. Zrt. is. Az esemény során jellemzően több százan fordulnak meg a cég standjánál a hazai energiaipar legnagyobb beruházása felől tájékozódva. A tapasztalatok szerint az érdeklődőket elsősorban a projekt előrehaladása és az itt végezhető munkák típusa érdekli. A projekt egyre népszerűbb az álláskeresők körében, hiszen a szakembergárda immár a létesítésen dolgozik, ami izgalmas feladat. Ráadásul nemzetközi beruházásról van szó, hiszen az orosz fővállalkozó mellett többek között német, francia, osztrák, svéd és magyar cégek dolgoznak a területen, így a munkavállalók nemzetközi színtéren is hasznosítható tudásra tehetnek szert.

Nemcsak munkatársként, hanem szakmai gyakorlatos hallgatóként is van lehetőség csatlakozni a projekthez. Jelenleg is többen dolgoznak így a beruházásban, megalapozva ezzel jövőbeni szakmai tevékenységüket – az állásbörzéken ez is kiemelt téma. A Paks II. standja a pécsi Pollack Expón is állandó szereplő, az idén április 18-19. között megrendezett eseményen a korábbiakhoz hasonlóan nagy érdeklődésre számítanak a Paks II. Zrt. munkatársai. A társaság aktuális álláslehetőségeiről nemcsak az állásbörzéken, hanem a társaság karrierportálján is lehet tájékozódni, a karrier.paks2.hu oldalon.* Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 09., 15:25
Dr. Magóné Tóth Gyöngyi már korábban bejelentette polgármesteri ambícióit, mint a DK által támogatott jelölt. Hétfő délután hét további képviselőjelölttel együtt a Népművészeti Háznál tartottak sajtótájékoztatót a június 9-ei helyhatósági választásokra való felkészülésükről.
2024-04-07 13:47:00
A kampány célja kettős: nők számára hasznos eszközökből és intim higiéniás termékekből ajándékcsomagot összeállítani egy női táskában, melyet Pécsi Vivien a Szociális Bizottság, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve ad át rászoruló lányoknak és nőknek, továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy Magyarországon, így Kalocsán is rengeteg olyan nő él, akik számára gondot okoz beszerezni az alapvető női higiéniás termékeket.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
2024. 04. 12., 17:28
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>
2024. 04. 08., 08:05
24 fok körüli nyárias meleg valószínű. Még >>>
2024. 04. 07., 13:51
A biztonsági övet nem használó utas maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 04. 05., 11:42
A NAV munkatársai vásároltak két aranygyűrűt, melyeket az eladó lakásán vettek át, majd felfedték kilétüket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK